2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

AdaisyLove cnm doğum öncesi ne tetkikler yapıldı sana bende ayın 7 nde gidicem banada doğum öncesi tetkikler yapilicak dedi doktorum. Bebişine de maşallah cnm.

ayy sen anlatırken ben sinir oldum , onca insanın çocuğun ne işi var senin yanında yahu , sen bi kafanı dinleyemeyecek misin ...?

nst de sancın çıkmış mıydı,bana 37 de çatı muayenesi yapacak bayram hemen öncesi yani izne ayrılacakmış belki de ondan o tarihte.ben de o zaman eşimden yardım isteyeceğim ,soğumasın çünkü hamileliğimiz nasıl oluştu:) sonuçta iyi günde kötü günde dedik.aynayla da yapabilirsin ama eğer jilet yapacaksan kendin yaparak bence riske atma.

evet nstde sancı çıktı ama düzenli değil 34 hafta idim o zaman. mesela bugün nerdese 20-30 dkda bir karnım yamuluyor bebeğin çıkacağı yere ağrı giriyor, gece de defalarca uyandım. bebek hareketi değil bu ayırt edebiliyorum. dr çatı muayenesi için konuşurken önce bayram öncesi yapalım diyecek gibi oldu ama sonra duraksadı. bayramdan sonra yapalım dedi. galiba muayenenin doğumu tetiklemesinden çekindi bayramda kim uğraşacak diyerekten. öyle bir his uyandırdı bende. sende oluyor mu kasılma?

Kızlar hastane çıkışlarını kaça aldınız? Bi de kaçlı olduğunu da yazar mısınız?
bir adet 5 li hastane çıkışı aldım 50 ya da 60 tl idi. ama markadan markaya değişiyor.(içinde alt üst zıbın takımı,eldiven,şapka,onlükvar) bir de tulum ve şapka aldım doğnca giymek üzere, tulum ve şaapkayı kendim kombin yaptım hatta battaniyeyi de.hastaede ilk etapta bunlar giyilecek birkaç tane de çıt çıtlı kısa kollu body alıcam.gerisi müslin ağız bezi,bez vb .

ben çarşamba gittim nst de sancı çıkmadı, o tür kasılma olmuyor sadece yürürken alt taraflarda ağrı oluyor duraksamadan yürüyünce ağrının gittiğini fark ettim ama uzun süreli oturayım yürümeye başlayayım daha çok hissediyorum.bu arada çatı muayenesi doğumu tetikliyor mu

Evet o açıdan sansliyim aslında. Esim ailesine hic düşkün değildir ve babasından bile doğru düzgün sevgi görmemiş. O yüzden çocukları ile çok ilgili evi ile benimle çok ilgilidir. Her isime yardim eder. Öyle ki hastanede refakatçi kimseyi biraktirmaz annem dahil kendi kalır. Yeri gelir çamaşırlarını bile değiştirir. Allah bin kere razi olsun. Tabi birbirimize bu kadar bağlı olmamızı daben onların sogukluguna bağlıyorum.

Evet o açıdan sansliyim aslında. Esim ailesine hic düşkün değildir ve babasından bile doğru düzgün sevgi görmemiş. O yüzden çocukları ile çok ilgili evi ile benimle çok ilgilidir. Her isime yardim eder. Öyle ki hastanede refakatçi kimseyi biraktirmaz annem dahil kendi kalır. Yeri gelir çamaşırlarını bile değiştirir. Allah bin kere razi olsun. Tabi birbirimize bu kadar bağlı olmamızı daben onların sogukluguna bağlıyorum.

Bende hamilelikten beri jiletle alıyorum. Agdadan hem korkuyorum bende kasılma yapıyor ilk oglumda çok kotu olmuştum. Ben aynayı alıp karşıma haftada bir kere güzelce temizliyoeum.

Fazla olsun eksik olmasın cnm biberon emzik ağız bezi altacma al. İlk zamanlar fiskirtirlar hep minnoslar

hamile kotumu şorta dönüştürmeyi planlıyorum,zaten hava sıcak ve ben ekstra sıcaklıyorum şort daha iyi glir diye düşündüm, terzi bunu sizce kaça yapar ypksa lcw de hamile şort 50 tl idi onu mu alsam

Kızlar Bebek tuzlama ile ilgili bir doktorun paylaşımına denk geldim bi ara burada da konuşulmuştu okumanızı tavsiye ederim

https://instagram.com/p/BjecGO2nqIl/
Koyun derisi sanki tuzlanacak Allah'ım ya. Normalde denize girecek bile olsa 5 dakikada çıkarıp duru suyla yıkayın diyorlar. Çok mantıklı. Teni o kadar ince ki bizden daha çok emer tuzu yada herhangi bir maddeyi. Ki bebeğin denize girmesi için bi kaç ayını doldurmuş olması lazım.
Paylaşım için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…