2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa ben normal doğumdan çok korkuyorum 31. Haftaya girdim beri korkum arttı ilk gebeliğim ve biliyorum ki sağlıklı olanı eğer herşey yolundaysa normal Doğum ama bunu hiç tecrübe etmediğimden bilinmezlikler beni ürkütüyor var mı burda öncesinde normal doğum yapan arkadaşlar

benim de ilk doğumum olacak normal doğum adı üstünde normal ve doğal doğum ama doktorum bana normal istiyorsan kararlı olmalısın sonra bana bebek gelmeye yakın, dayanamıyorum yapamayacağım sezeyana al beni dersen bu ikimiz için de riskli olur dedi ve biraz tırstım her ne kadar epidural de olsa ağrı oluyormuş .

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Ben dağa Yen'i alışverişe başlıyorum Ve bebeğin daha sadece 1 tane 5li hastane çıkışı var.bu isim yazılan 10lu hastane çıkışları var ya(aşağıda resim yükledim) onlardan alsam kullanışlı olur mu sizce? Yoksa gereksiz mi olur?

Eklentiler

• 335699e5-f4b9-4588-9397-f11b9954ef52.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar Ali expresten bu çantadan alanlarınız olmuştu.nolur yardım edin benim de almam lazım.ne şekilde alıcam,nelere dikkat edeyim.Bi yardımcı olur musunuz lütfen
Canım bn aldım satıcının ısmı baby playtıme store memnunum 15gunde falan geldı aynı gorundugu gıbı

hamile kotumu şorta dönüştürmeyi planlıyorum,zaten hava sıcak ve ben ekstra sıcaklıyorum şort daha iyi glir diye düşündüm, terzi bunu sizce kaça yapar ypksa lcw de hamile şort 50 tl idi onu mu alsam
Terzi on liraya yapıyor. Zaten bir daha giymezsin kestirim gitsin boşver bendeaynini yapicam iki tane car ikisini de evde esi.e işaretleyip boyunu vericem terziye. Zaten daha da giymem

İlk doğumun zormuydu ki, benim ilkim kolay olduğu için eğer bebeğim dönmezde sezaryan olmak zorunda kalırım diye cok korkuyorum, ayrıca her doğum aynı olmuyor benimde korkularım yok desem yalan olur.
Evet ilk dogumda cok zorlandim canim kordon dolanmasi vardi kimse farketmrdi ben masaya alin artik demesem de farkedilmeyecekti

Kızçelerim aliden aldığım çantam geldi çokk beğendim..
Bide bişey sormak istiyorum hastaneye bu çantayıda götürecekmisiniz bebek bakım çantasını acaba bebeğin eşyaları için ayrıca bu çantayı mı yapsam diye düşündüm bi an

Eklentiler

• 4D44D6F7-699F-4EBD-A900-EF42101FF8E0.webp
    9 KB · Görüntüleme: 50
  • 22935780-BAE1-434C-BA6C-87BECFDE5D58.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
Evet canim etmedi muayene aldim bugum raporu

Çok mu zor olmuştu doğumunuz yada şimdi o ağrıları bildiğiniz için korku vardır bende sezeryandan korkuyorum nedense ikisinide bilmiyorum ama sezeryan daha korkutucu geliyor nedense
Toplamda 4 saat surdu dogum ama o kadar hizli suni sanci verdiler ki simdi aklima gelince korkuyorum ama sezaryenden de korkuyorum teecih et deseler yine normal yaparim korksam da. Ama pek mumkun olmayacak galiba bebek makat duruyo hala

bilimsel bir kanıtı var mı bilmiyorum açıkçası ama gerek burdaki mesajlarda gerek etrafımdan ebelerden falan duyduğum evet doğumu başlatabiliyormuş yani doğum yakınsa tetikleyici oluyor galiba.

Evet ilk dogumda cok zorlandim canim kordon dolanmasi vardi kimse farketmrdi ben masaya alin artik demesem de farkedilmeyecekti
Ah canım ya umarın ilk doğumunda yaşadığın negatıf hatıraları bu doğumdakı pozitif anılarla değişdirirsin. 2 ci doğum kolay uluyor deler merak etme bi avazda kurtuluruz inşallah.

hamile kotumu şorta dönüştürmeyi planlıyorum,zaten hava sıcak ve ben ekstra sıcaklıyorum şort daha iyi glir diye düşündüm, terzi bunu sizce kaça yapar ypksa lcw de hamile şort 50 tl idi onu mu alsam
Ben 5 tl'ye yaptırıyorum fazla bişey almıyorlar :) en fazla 10 olur daha fazla derse yaptırma zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…