2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Temizligini ne ile yapiyosun. Bence hiç öyle bisey isteme. Yada espriye vuraraktan bi citlat az çok tepkisi belli olur yani. Ama ben isteyemem galiba. Zaten benm karnm o kadar büyük değil.

ben bebeğin eşyalarını bu çantaya koydum kendime ayrı çanta yaptım bi çanta yetmedi çünkü

Kızlar Bebek tuzlama ile ilgili bir doktorun paylaşımına denk geldim bi ara burada da konuşulmuştu okumanızı tavsiye ederim

https://instagram.com/p/BjecGO2nqIl/
Ben de takip ediyorum bu dr u keske aile büyükleride takip etse
Isim yazdirma geregi duymadim .Ama bir tane 10lu 2 tane 5li çıkış aldim .10lu nun icinde ihtiyac duyulan şeyler var .Gereksiz parca oldugunu düşünmüyorum. Bir de surekli ust degistircez.Mesela ben 5liyi dogumhaneye vercem hem kaybolmasin parçalar. Hem de 10lu çıkış cok tatli onla cekim yapcaz .
Esyalarim sığar diyorsan neden olmasin. Ben de 2 canta yaptim. Benim bakim cantam sirt cantasi spor ve bundan daha buyuk .Ona ragmen zor sigdirdim .Her seyi fazla koydum sezeryan 2 gun kalcaz diye .

ben bebeğin eşyalarını bu çantaya koydum kendime ayrı çanta yaptım bi çanta yetmedi çünkü
Hep yük yapmiyim tek çantaya koyim ikimizin eşyalarını dedim ama koyuncada çok karışık geldi zaten amelyatlı olucam doğru dürüs emzirmekten başka bişeyiyle ilgilenemicem kısmetse Ablam gelicek yanıma ona da kolaylık olsun ayrı yapim en iyisi

Buda baya geniş geldi bana olmadı kalanları küçük bir poşet içinde kendi çantama koyarım deniyim bakalım inşallah sığar

Kesinlikle katılıyorum belki önyargı diyenler olacaktır ama ailesi ile vıcık vıcık ikişki kurmayan erkeklerin eşleri ile daha sağlam ilişkileri oluyor toplumda aileler yüzünden dağılan o kadar çok yuva var ki

Göğüs pompası alanlar bakabilir mi bi. Bir yerlerde pompa alırken mutlaka göğüs ucunuzu ölçün ona göre pompa ucu alın yazıyordu anladığım kadarıyla farklı boyutlarda pompa ucu varmış meme başı ne çok sıkışacakmış ne çok geride kalacakmış hatta görseli bile vardı ama bulamadım. Neyse sizin aldıklarınızda pompa başı ölçüsü falan yazıyor muydu yonsa standart mıydı ?

ilk defa duydm bunu epey pompa araştırdım ama hiçbirinde ölçü görmedim gözümden mi kaçtı acaba

İlk defa duydum canım, alırken de ölçüye hiç denk gelmedim

saol cnm unutmadıgın ıcın benı bnde bu salı gıdıcem bakalım benmkıde donmus mu acaba ama bnde donmus gbı hıssedıorm sureklı donuolar demekkkı :)

bende sanırım 2 çanta yapıcam.. çünkü hepsi 1 çantaya sığmıyor mecburen iki olacak
Aynen canım ben koydum şimdi bez harici hepsi sığdı 10 tane bez sığdırdım kalanını kendi çantama koyucam çünkü hepsini tek çanta yapsam bu sefer ona sığmıcak en iyisi iki hep bulmak daha kolay olur

Toplamda 4 saat surdu dogum ama o kadar hizli suni sanci verdiler ki simdi aklima gelince korkuyorum ama sezaryenden de korkuyorum teecih et deseler yine normal yaparim korksam da. Ama pek mumkun olmayacak galiba bebek makat duruyo hala
Kısa sürmüş ama size kimbilir kaç saat gelmiştir sancılarla saniyeler geçmez heralde. Peki suni sancı normalde o kadar hızlı mı veriliyor. İnşallah döner bende yarın gidicem doktora nasıl duruyor çok merak ediyorum her seferinde başka yerlerde hissediyorum çünkü hareketlerini

Sezaryen olacaklar hastane çıkışında ne giyeceksiniz fikir olsun birbirimize
Ben gecelikle cıkıım dıe dusunuorm hastane kapısından dırek zten arabaya bınılcek ewe gcılcek die dusundum ama bılemedm rahat olurum dıe oda olmadı bı elbıse gecırıp cıkarız

Kızlar pompa başlığı ölçüsü görseli buldum ekliyorum anlamadığım şey standart ise her pompa başlığı farklı meme uçlarına nasıl oluyor

Eklentiler

• EDBC2839-DFAE-4FE6-940F-A91A5281F611.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…