- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.421
Temizligini ne ile yapiyosun. Bence hiç öyle bisey isteme. Yada espriye vuraraktan bi citlat az çok tepkisi belli olur yani. Ama ben isteyemem galiba. Zaten benm karnm o kadar büyük değil.Kızlar sancılarım kasılmalarım oluyor sanki her an çatı muayenesine maruz kalabilirim gibi geliyor bana. Zaten en geç bayramdan sonra bakacakmis Dr kendisi söyledi. Alt bolgenin temizliği konusunda eşimden yardım alayım mı sizce? Soğur mu sizce?
Aynayla falan yapamıyorum zaten hiç egilemiyorum bacağımi bile kaldiramiyorum
ben bebeğin eşyalarını bu çantaya koydum kendime ayrı çanta yaptım bi çanta yetmedi çünküKızçelerim aliden aldığım çantam geldi çokk beğendim..
Bide bişey sormak istiyorum hastaneye bu çantayıda götürecekmisiniz bebek bakım çantasını acaba bebeğin eşyaları için ayrıca bu çantayı mı yapsam diye düşündüm bi an
Ben de takip ediyorum bu dr u keske aile büyükleride takip etseKızlar Bebek tuzlama ile ilgili bir doktorun paylaşımına denk geldim bi ara burada da konuşulmuştu okumanızı tavsiye ederim
https://instagram.com/p/BjecGO2nqIl/
Isim yazdirma geregi duymadim .Ama bir tane 10lu 2 tane 5li çıkış aldim .10lu nun icinde ihtiyac duyulan şeyler var .Gereksiz parca oldugunu düşünmüyorum. Bir de surekli ust degistircez.Mesela ben 5liyi dogumhaneye vercem hem kaybolmasin parçalar. Hem de 10lu çıkış cok tatli onla cekim yapcaz .Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.Ben dağa Yen'i alışverişe başlıyorum Ve bebeğin daha sadece 1 tane 5li hastane çıkışı var.bu isim yazılan 10lu hastane çıkışları var ya(aşağıda resim yükledim) onlardan alsam kullanışlı olur mu sizce? Yoksa gereksiz mi olur?
Esyalarim sığar diyorsan neden olmasin. Ben de 2 canta yaptim. Benim bakim cantam sirt cantasi spor ve bundan daha buyuk .Ona ragmen zor sigdirdim .Her seyi fazla koydum sezeryan 2 gun kalcaz diye .Kızçelerim aliden aldığım çantam geldi çokk beğendim..
Bide bişey sormak istiyorum hastaneye bu çantayıda götürecekmisiniz bebek bakım çantasını acaba bebeğin eşyaları için ayrıca bu çantayı mı yapsam diye düşündüm bi an
Hep yük yapmiyim tek çantaya koyim ikimizin eşyalarını dedim ama koyuncada çok karışık geldi zaten amelyatlı olucam doğru dürüs emzirmekten başka bişeyiyle ilgilenemicem kısmetse Ablam gelicek yanıma ona da kolaylık olsun ayrı yapim en iyisiben bebeğin eşyalarını bu çantaya koydum kendime ayrı çanta yaptım bi çanta yetmedi çünkü
Buda baya geniş geldi bana olmadı kalanları küçük bir poşet içinde kendi çantama koyarım deniyim bakalım inşallah sığarBen de takip ediyorum bu dr u keske aile büyükleride takip etse
Isim yazdirma geregi duymadim .Ama bir tane 10lu 2 tane 5li çıkış aldim .10lu nun icinde ihtiyac duyulan şeyler var .Gereksiz parca oldugunu düşünmüyorum. Bir de surekli ust degistircez.Mesela ben 5liyi dogumhaneye vercem hem kaybolmasin parçalar. Hem de 10lu çıkış cok tatli onla cekim yapcaz .
Esyalarim sığar diyorsan neden olmasin. Ben de 2 canta yaptim. Benim bakim cantam sirt cantasi spor ve bundan daha buyuk .Ona ragmen zor sigdirdim .Her seyi fazla koydum sezeryan 2 gun kalcaz diye .
bende sanırım 2 çanta yapıcam.. çünkü hepsi 1 çantaya sığmıyor mecburen iki olacakBuda baya geniş geldi bana olmadı kalanları küçük bir poşet içinde kendi çantama koyarım deniyim bakalım inşallah sığar
Kesinlikle katılıyorum belki önyargı diyenler olacaktır ama ailesi ile vıcık vıcık ikişki kurmayan erkeklerin eşleri ile daha sağlam ilişkileri oluyor toplumda aileler yüzünden dağılan o kadar çok yuva var kiEvet o açıdan sansliyim aslında. Esim ailesine hic düşkün değildir ve babasından bile doğru düzgün sevgi görmemiş. O yüzden çocukları ile çok ilgili evi ile benimle çok ilgilidir. Her isime yardim eder. Öyle ki hastanede refakatçi kimseyi biraktirmaz annem dahil kendi kalır. Yeri gelir çamaşırlarını bile değiştirir. Allah bin kere razi olsun. Tabi birbirimize bu kadar bağlı olmamızı daben onların sogukluguna bağlıyorum.
bende tek çanta yapıyım dedm baktm sığmadı 2 çanta olucak mecburbende sanırım 2 çanta yapıcam.. çünkü hepsi 1 çantaya sığmıyor mecburen iki olacak
ilk defa duydm bunu epey pompa araştırdım ama hiçbirinde ölçü görmedim gözümden mi kaçtı acabaGöğüs pompası alanlar bakabilir mi bi. Bir yerlerde pompa alırken mutlaka göğüs ucunuzu ölçün ona göre pompa ucu alın yazıyordu anladığım kadarıyla farklı boyutlarda pompa ucu varmış meme başı ne çok sıkışacakmış ne çok geride kalacakmış hatta görseli bile vardı ama bulamadım. Neyse sizin aldıklarınızda pompa başı ölçüsü falan yazıyor muydu yonsa standart mıydı ?
İlk defa duydum canım, alırken de ölçüye hiç denk gelmedimGöğüs pompası alanlar bakabilir mi bi. Bir yerlerde pompa alırken mutlaka göğüs ucunuzu ölçün ona göre pompa ucu alın yazıyordu anladığım kadarıyla farklı boyutlarda pompa ucu varmış meme başı ne çok sıkışacakmış ne çok geride kalacakmış hatta görseli bile vardı ama bulamadım. Neyse sizin aldıklarınızda pompa başı ölçüsü falan yazıyor muydu yonsa standart mıydı ?
saol cnm unutmadıgın ıcın benı bnde bu salı gıdıcem bakalım benmkıde donmus mu acaba ama bnde donmus gbı hıssedıorm sureklı donuolar demekkkı :)Maşallah size canım çok sevindim bizm bebişte 2kg olmuş çok şükür. Suyuma bakacaktıya normal dedi çoğalmamış♡ şuan için herşey yolunda. Eşimin doğuma girip giremeyeceğini de sordum doğum anına kadar yanında olur dedi. O esnada yanımda olmayacak mı dedim. Belki bayılır bide seni bırakıp onla uğraşıyomuşuz dedi güldü :) aklımdaki herşeyi sordum içim rahat. 3hafta sonra nst başlıyor♡♡
Parislim bebek dönmüş. Değişir mi dedim tabi dönebilir daha dedi. Yani geçen konuştukya kalmıyomuş öyle. Etiketi unutmayım diye bunuda not almıştım :)
Aynen canım ben koydum şimdi bez harici hepsi sığdı 10 tane bez sığdırdım kalanını kendi çantama koyucam çünkü hepsini tek çanta yapsam bu sefer ona sığmıcak en iyisi iki hep bulmak daha kolay olurbende sanırım 2 çanta yapıcam.. çünkü hepsi 1 çantaya sığmıyor mecburen iki olacak
Kısa sürmüş ama size kimbilir kaç saat gelmiştir sancılarla saniyeler geçmez heralde. Peki suni sancı normalde o kadar hızlı mı veriliyor. İnşallah döner bende yarın gidicem doktora nasıl duruyor çok merak ediyorum her seferinde başka yerlerde hissediyorum çünkü hareketleriniToplamda 4 saat surdu dogum ama o kadar hizli suni sanci verdiler ki simdi aklima gelince korkuyorum ama sezaryenden de korkuyorum teecih et deseler yine normal yaparim korksam da. Ama pek mumkun olmayacak galiba bebek makat duruyo hala
Ben gecelikle cıkıım dıe dusunuorm hastane kapısından dırek zten arabaya bınılcek ewe gcılcek die dusundum ama bılemedm rahat olurum dıe oda olmadı bı elbıse gecırıp cıkarızSezaryen olacaklar hastane çıkışında ne giyeceksiniz fikir olsun birbirimize
Allah yardımcısı olsun onunda bebişinindeKizlar kuzenim doguma girdi dua edin olur mu ?
TeşekkürlerBebeğin kafası olması mümkün değil çünkü o hem su içinde hem zarla kaplı hemde rahim içinde..ayrıca erkek cinsel organının oraya girmesini engelleyen bi tıkaç mevcut bunun adı nişane.bebeği enfeksiyonlardan koruduğu düşünülüyor.nişanenin atılımı pembe akıntı şeklindedir ve doğum belirtilerinden biridir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?