2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Banada 3 parça siyah beyaz resim verdi. Birinde bacağı birinde kafa çapı birinde de karın çapım var. Renkli resim alabilirmiyim dedim. Yüzü kapalı poz alamadım dedi bikaç kez denedi baktı açmadı yüzünü.

Benimde ilk ve 35+3oldum bugün ama nedense korkmuyorum Allah annelere güç veriyo bi şekilde..hem korkunun ecele faydası yokki annelerimizi düşün. Doğum anını hiç düşünme derim normalde kararlıysan.korkum yok ama bebeğime kavuşma zamanı yaklaştıkçe heyecanlanıyorum☺☺

Ben de sezeryan videoları seyrettim sonra sezeryandan daha çok korkmaya başladım hatta dr da kızdı niye öyle şeyler seyretiyorsun diye ama meraktan dayanamadım. Omurgadan anestezi verilmesi Karnın kesilmesi sonrasında dikişler be yaşanan zorluklar açıkçası normal Doğumun sancısından daha çok korkutuyor beni. Normal Doğum ile ilgili olarak da epizyo kesileri ve iç yırtıklardan ve de estetik bozulmalardan çok korkuyorum blogcu anne diye bi blogda epizyo dikişlerinden bahsetmiş anneler hemen hepsi hiç negatif bir şey söylememiş ama ben yine de korkuyorum. Normal Doğum için ebe çok önemliymiş artık özel hastaneler çoğunlukla sezeryan yaptığı için ebeler ne derece normal Doğum destekçisi bilemiyorum. Hangi hastane olursa olsun danışmanlık veren özel ebeler var ama benim yaşadığım şehirde buntarz bişeye denk gelmedim genelde istanbulda. Normal Doğum için çok aktif ve hareketli bir hamilelik geçirmiş olmak gerek diyor doktorlar bizim ülkedeki kadınların batılı kadından en büyük farkı buymuş hareketsizlik fazla kilo vs o yüzden Batı’da normal Doğum daha yaygınmış

Onu denemedim.rezene çayı,maltana,incir suyu iciyorum dünden beri.artana kadar her yolu denicez.kendi kendimi mi nazarladım ne yaptım hiç sorun yoktu 40 gündür
Eczaneye sor lactamil tadı da çok güzel ballı süt gibi , sütün artması için bebişin de emmesi lazım canım biraz daha sabret yakında sağmana gerek kalmıycak oğluşun kendisi emecek inşallah , incir suyu da çok güzel kuzenim bebegi 2 aylıkken sütü aniden kesilmişti o incir suyu çok içti tekrardan sütü geldi bir daha da azalmadı hiç oğlunu 2 yaşına kadar emzirdi , azalsa bile sakın pes etme canım süt azalıp çoğala biliyor sık sık duş al yıkanmak da iyi geliyor

kız izleme öyle şeyler yaa... doktoruna güven. bahsettiğin şeylerden ben de çok korkuyorum. epizyonun kesiği iyileşiyormuş çok belli olmuyormuş ama ilerde genişleme falan diyor bazı kişiler ben de ondan korkuyorum. sezaryenin de kesi izi var o da tamamen geçmiyor tabii. hepsinin sıkıntıları var.

Bizedw 3 tane resm veriyordu bugun epey çok verdı 8 tane falan parça parça

Kızlar ya bugun hıc hareketlerı hissetmıyorum denecek kdar az bı ıkı kımıldadı oda cok hafıf bı sklde onu bıle zor anladm normalmıdır acaba ya

Afilim92 canım daha öncede cevap vermiştin ama bulamadım  çınarcık kolonyalarından oda kokusu malzemesi almıştın ya kaç tane aldın ne kadara mal oldu rica etsem tekrar yazar mısın

peki göbekle zor olmuyor mu bir de ben zevk almıyorum artık,internette o bölgede kan hacmi artmasıyla anne adayı daha kolay orgazm oluyor yazıyor ama ben de tam tersi oldu:)
Kesinlikle katılıyorum sana bizde haftada bir o da sıfır zevk sadece esimi düşündüğümden. Saolsun çok zorlamıyor oda. Ama hic istek yok

Afilim92 canım daha öncede cevap vermiştin ama bulamadım  çınarcık kolonyalarından oda kokusu malzemesi almıştın ya kaç tane aldın ne kadara mal oldu rica etsem tekrar yazar mısın

50 şişenin tüm malzemeleri kargoyla beraber 180 e filan geldi .Oda kokulari cok pahaliydi bebek pudrasi kolonyasi aldim icine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…