2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki göbekle zor olmuyor mu bir de ben zevk almıyorum artık,internette o bölgede kan hacmi artmasıyla anne adayı daha kolay orgazm oluyor yazıyor ama ben de tam tersi oldu:)
Göbekle zor oluyor ama ben hala zevk alıyorum hatta eşim istemese bile ben kendim atlıyorum üstüne Ben de şaşırıyorum kendime 32+4te hala böyleyim

Kızlar ya bugun hıc hareketlerı hissetmıyorum denecek kdar az bı ıkı kımıldadı oda cok hafıf bı sklde onu bıle zor anladm normalmıdır acaba ya
Bugün çok yorulduysan belki ondandır. biraz uzan istersen bi de benim bebiş elimle karnımı hafif hafif dürttüğümde tepki veriyo bi dene canım. hareketlerini hissetmediğim zaman biraz dürtüyorum tekmeyi de yiyorum hemen

Kesinlikle katılıyorum sana bizde haftada bir o da sıfır zevk sadece esimi düşündüğümden. Saolsun çok zorlamıyor oda. Ama hic istek yok
doğumdan sonra 40 çıkana kadar olmaz, 40 çıktıktan sonra da alışma süreci falan dersek gebelik öncesi duruma dönmeye çok uzun zamanımız var deemkki:)

tepemde hiç susmayan biri var ve bayılcam artık tuvalete gittim biraz kafamı dinleyim diye oturmak için orda bile arkamdan gelmiş şu anda bile sürekli konuşup duruyo kafayı yicem yaaaaaa

Yaaaa of göbeğimin ortasında yeni bi çatlak oluşmş az bişe yanlarda vardı ama ortada yoktu daha 1,5 ay var doğuma haritaya dönerim sanırımmm

çok güzel aslında ilerde hatıra olarakda saklayabilirsin ..

hamile kotumu şorta dönüştürmeyi planlıyorum,zaten hava sıcak ve ben ekstra sıcaklıyorum şort daha iyi glir diye düşündüm, terzi bunu sizce kaça yapar ypksa lcw de hamile şort 50 tl idi onu mu alsam
Şurda 1 aydan daha az zaman için 50tl verme bence canım onu da ya bebeğin bir ihtiyacına ya da doğum sonrası kendin için lazım olcak bir şeyler al

Yaaaa of göbeğimin ortasında yeni bi çatlak oluşmş az bişe yanlarda vardı ama ortada yoktu daha 1,5 ay var doğuma haritaya dönerim sanırımmm
benim de karnımın alt kısmında var bi de kalçam çatlamış zaten ergenlikten kalma çatlaklarım da vardı bacağımda falan. bütün vücudum çatlak

tepemde hiç susmayan biri var ve bayılcam artık tuvalete gittim biraz kafamı dinleyim diye oturmak için orda bile arkamdan gelmiş şu anda bile sürekli konuşup duruyo kafayı yicem yaaaaaa
Kim ki bu kadar cildirtacak kadar konusup seni bunaltiyor

Canım doğumuna karar verdimi doktorlar ne zaman alacaklar? Eğer doğum hikayesi fotosu falan çektireceksen hastanede yaptırabilrsin ama ben bebeklerin sade ve rahat olmasından yanayım.

ayy sen anlatırken ben sinir oldum , onca insanın çocuğun ne işi var senin yanında yahu , sen bi kafanı dinleyemeyecek misin ...?
Eğer gelirlerse dinleyemem canım eminim, her geldiklerinde aynısı oldu. Çalışırlen, hamileyken. Bebek varkende değişeceğini sanmıyorum
Bende hamilelikten beri jiletle alıyorum. Agdadan hem korkuyorum bende kasılma yapıyor ilk oglumda çok kotu olmuştum. Ben aynayı alıp karşıma haftada bir kere güzelce temizliyoeum.
Bende temizliyorum jiletle ama ağda ayrı bi temiz duruyor arkadaşımda hamilelikte çok hassas oluyor dedi iyice korktum
KIzlar sizin çantalarla bebek arabasına Asma aparatı da geldi mi
Gelmedi canım

Canım doğumuna karar verdimi doktorlar ne zaman alacaklar? Eğer doğum hikayesi fotosu falan çektireceksen hastanede yaptırabilrsin ama ben bebeklerin sade ve rahat olmasından yanayım.
Bugun hastanede sordum özel hazırlanmış suit oda, fotoğrafçısı vs doğum ücreti hariç 3bin dedi.

Kim ki bu kadar cildirtacak kadar konusup seni bunaltiyor
çocuk ya cidden çocuk bakmak bu kadar zor mu yaaa hayır çocukları çok seviyorum normalde çok iyi anlaşıyoruz zaten ama benim hormonlar mı kafayı yedi yine anlamadım ki ya eline maket bıçağı alıyo onunla oynama diyorum makası alıyo hiç bişey demeden makası elinden alıyorum bu sefer diğer makası alıyo. hepsi en fazla 2 dk içinde. ben de bu aralar çok sinirliyim galiba baya kötü oldum Bi de sinirlendikçe acaba kötü bi anne mi olucam diye korkuyorum. ne kadar sinirlenirsem de belli etmemeye sabırlı davranmaya çalışıyorum. hiç sesimi bile yükseltmedim. demek ki çok da kötü bi anne olmicam hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…