2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün iftar saatıne kadr cok yoruldum 4de avm ye gttık 8dr cıktık ama ayaklarım cok agrıdı dunden berı yatıorm ondan olur mu acaba

Bunyeden bunyeye değişir ben 1buçuk 2 aylık hamileyken gittiğimde etimden et kopuyodu sanki. İlk kez ağda vurduğumda bile okadar acımamıştı. Sanırım hormonlara yeni yeni alışıyodu vucut. Sonra bidaha öyle olmadı. 10 gün öncede hiç acımadı dediğim gibi duruma ve kişiye gore değişir jilet vurup ertesi gün baş gostermesindense ağdayla 1 ay kafa rahat. Doğumdan sonra lazer yolu beni bekliyor zarçten kurtulurum inşallah bıktım usandım çünkü...

Dün iftar saatıne kadr cok yoruldum 4de avm ye gttık 8dr cıktık ama ayaklarım cok agrıdı dunden berı yatıorm ondan olur mu acaba
canım sağlık ocağına gidiyo musun? ben gittiğimde hemşire bebeğin kalp atışlarına bakıyo bi git sen de istersen için rahat eder. doktora gitmen gereken bi durum varsa da orda yönlendirirler seni. ya da direk acile git için rahat etsin. kaç saattir böyle peki?

Kimin çocuğu ki

Canım benim vajinal batma sonradan idrar yolu enfeksiyonu oldu, daha dogrusu ben birbirini takip ettiği için bağlantılı olduğunu düşünüyorum . İstersen bi tahlil falan iste

KIzlar sizin çantalarla bebek arabasına Asma aparatı da geldi mi
bana gelmedi canım gelmeliydi demi bende onu çok sonra farkettim ama resimlerde uzun askısı yok heralde ürünün içinde mevcut degil

Son düzenleme:
Bugun hastanede sordum özel hazırlanmış suit oda, fotoğrafçısı vs doğum ücreti hariç 3bin dedi.
Benim hastanemde 11 poz doğum fotosu kapı süsü falan tek kişilik oda bebeğin ilk muayeneleri doğum ücreti vs hepsi dahil 3000 paket fiyatı. Ben de hamile aile ve yenidoğan fotosu çektireceğim burada farklı bir fotoğrafçıya o da 1000 lira. 4000 e mal olacak yani. Tabiki ekstra şeyler de muhakkak çıkar yine umulmadık.

Kalktıgımdan berı böle salı kontrolum war bıraz braz oynadı smdı dun cok yorulmustm yorgunluk yapar sanırım

Bende öyle düşünüyorum canım bi şekilde dayanılır son zamanlar jiletle başa çıkamam, keşke hiç bırakmasaydım o zaman bu kadar korkmazdım :/

Otururken, kalkarke, yatarken, donerken, eğılip kalkdiğinizda, en ufak hareketde bile benim gibi bebeği canını acıtan varmi, dirseğı eli kolu diken gibi batıp canımı cok yakıyor, ilk hamileliğimde boyle bir durum yaşamamışdım hiç dr arayıp sormayı ve ya dr gitmeği bile düşündüm, ama boşunada kontrol dışı gitmek isdemiyorum, bu durum normalmi sizce, suyum az olmasından kaynaklana bilirmi, son untrasonum 18 haftada yapıldı. Bebeğin kilosu suyum boyu hiçbir şeyi hakında bir fıkrım yok nasıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…