2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyı akşamlar herkese ben de bugun itibariyle okulu bitirdim raporumu aldım Bı cuma karne için gıdıcem
Ve yaz günü grip olmayı başardım
Kemiklerim ağrıyor resmen

çok güzel aslında ilerde hatıra olarakda saklayabilirsin ..
Ben de öyle düşündüm aslında,10 takım da almadım henüz.zaten onların fiyatları da 120/150 civarı.biraz daha verip isim yazdırayım dedim

Canım doğumuna karar verdimi doktorlar ne zaman alacaklar? Eğer doğum hikayesi fotosu falan çektireceksen hastanede yaptırabilrsin ama ben bebeklerin sade ve rahat olmasından yanayım.
Canım bu haftaki kontrolde şükürler olsun oğluş sürpriz yaptı,kilo almıştı biraz.o yüzden almadı doktor.canım medicalde oda süsleme ve fotoğraf çekimi paket olarak var.senin fiyat iyiymiş,bana zam yapmadılarsa 3 ay önce 6600 fiyat verdiler.sonraki çekimini kimde yaptıracaksın bu arada?

bana gelmedi canım gelmeliydi demi bende onu çok sonra farkettim ama resimlerde uzun askısı yok heralde ürünün içinde mevcut degil
Bazı satıcılarda o aparat dahil canım ama çoğunda Yok.aman alırız burdan dağcılık malzemeleri satılan yerlerde buluruz sanırım

peki göbekle zor olmuyor mu bir de ben zevk almıyorum artık,internette o bölgede kan hacmi artmasıyla anne adayı daha kolay orgazm oluyor yazıyor ama ben de tam tersi oldu:)
Bende çok kolay olamıyorum ama insan özlüyor eşinin kendine dokunmasını

Sürekli değil ama bazen hareket ettiklerinde canımı yakıyorlar. Birinin ayağı aşağıda, diğerinin yukarıda aynı anda bir bastırıyorlar amanın oluyorum. Ama dediğim gibi sürekli her hareket ettiğimde falan değil. Git doktora bu bahaneyle suyunu falan öğrenirsin hem.

Iyı akşamlar herkese ben de bugun itibariyle okulu bitirdim raporumu aldım Bı cuma karne için gıdıcem
Ve yaz günü grip olmayı başardım
Kemiklerim ağrıyor resmen
Geçmiş olsun canım ben de 1 hafta önce başardım grip olmayı 2 3 sırf yatakta ve uyumaya çalışarak geçir. Benim en büyük kurtarıcım limon oldu. Sade sodanınsodanın içine 1 limon sık ve içebilidğin kadar hızlı iç ılık suya da yap günde 2 3 limon tüket mutlaka daha çabuk atlatırsın

çatı muayemesi ne kdar sürüyor, speculum ile de bakılıyor ve smear da alınıyor mu

1dk gibi kısa bi şey sürdü canım. Smear filan alınmıyor. Doktor jel gibi bişey sürdü eldiveni takıp baktı. Tabi canın yanıyor biraz insan kasıyor kendini çünkü. Ama dayanılmayacak bişey değil.

Yani bazen öyle şeyler yazıyorsun ki hayretler içerisinde okuyorum. Yasak mı orda ultrason cihazı anlayamadım ?????

tamam cnm,sonrasında lekelenme falan olabilşyor mu

11 üst sınır, benim 12.28 çok yüksek değil yani canım. Ama rahatsızlığın başka nedeni de varmış. Böbrek taşı. Dünden beri hastanede yatıyorum

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım
Daha önce de var mıydı böbrek taşın?

Seninki ekizler kardeşler içerde sozleşiyor her halde, benim hep boyle , uturuyorum kımıldamadan duruyorum hareket etmiyor ama dayandığı yer canımı cok yakıyor, hareket etdiğinde anne diğe bağırıyorum resmen.

Yani bazen öyle şeyler yazıyorsun ki hayretler içerisinde okuyorum. Yasak mı orda ultrason cihazı anlayamadım ?????
Yapmayı gerek görmüyor işde karpuz secer gibi, eliyle kontrol ediyor 1-2 sanıye her şey cok iyi diyor, odadan diğer hastaları cıkarmakda yok kontrol ederken, benim dr hiç sevmiyorum iyi hastane var ama, onada gorumcem onay vermedi kv de buna goturmeyi uyğun gördü, ilk hamileliğmede bu bakmışdı diye, aman artik boyle şeyleri düşünüp sinirlenmekdende bikdim.

O görümcenle kayınvaliden elimize geçse bi . Allah sabrını da veriyomuş gerçekten.. sinirlenme zaten bi işe yaramayacak oda. Sağlığınız yerinde olsunda, Allaha emanetsiniz artık...

bazen gerindiğinde vajinayı acıtıyor canım bir de alt bölgedeki kemiklerim ağrıyor çatı ağrısı bunlar oluyor sürekli. seninki daha farklıysa bi görün ya son aylarda bir kere olsun bakmalılar ultrasona bence
serenity16 geçmiş olsun canım şuan ağrın sızın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…