2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm allah razı olsun inşallah sanada geçmiş olsun dinlenmek bıraz mümkün olmuyo kızım var onunla ilgileniyorum eşim gec geliyo ramazandan dolayı limon sıkıp içiyorum ınş cabuk geçer ya

ladycry canım son durumu nasıl bebeğin?gidecektin en son doktora? Kilo almış mı haftasından geri mi hala?
Canım benim gittim Salı günü.şükürler olsun kilo almıştı biraz oğlum.hala haftasına göre geri ama şimdilik bi sıkıntı olmıcanı düşündü sanırım doktorum,almaktan vazgeçti.tekrar kontrole çağırdı.

Aa çok sevindim çok şükür canım. İnş böyle böyle büyüyecek bizim minnoşlar :) sen kaçıncı haftadasın şimdi. Kaç kilo olmuş bebiş?. Ben 2hafta sonra gidicem tam 37+0 da. Çalışmaz raporu almak İçin. Geçmiyor resmen 2hafta ya oğluş nasıl kilo aldı mı çok merak ediyorum. Seni bidaha kaçıncı haftada çağırdı?

Sanırım benimki daha farkı benim canımı yakan bebeğin kemikleri kıvrimları başı dizi falan. 35 haftada gelirsin demişdi o zaman untrason yapar diye düşünüyorum ama 1-2 gün ağrim artarsa dr kendim talep edicem.

Milana firuze canım benimki de kemiklerime dayandığı ya da vurduğu zaman can’ımı acıtıyor. Bazen karnıma vurduğu zaman da sert olabiliyor gerçekten. Bence panik yapma normal. Artık yerleri daralıyor çünkü.

Umarım öyledir, bende ilk başda yeri daralıyor falan dedim ama ilk hamileliğimde yaşamadığım için endişelendim, acaba kızım cok kücük ve zayıfdı diyemi?! Bu biraz tombikmi acaba keşke kac kilo olduğnu bilseydim, her durumda endişeleniyorum işde canım tatlı sanırım.

Yok canim normalde damla ayar setiyle yavas veriliyor ama sanirim mesai saati icinde dogsun diye hizli verdiler

Ben
Sancımız olmayınca mı veriyolar suni sancıyı ?
Ben dogumdan onceki aksam kanama oldu diye gitmistim hastaneye canim gittigimde 2.5 3 cm acilma var dediler doktorla gorustuler sabah 9 da hastanede ol dediler gittigimde 4 cm acilma vardi ama sanci yoktu suni sanci taktilar ama simdiki aklim olsa evde ceker oyle giderdim sanciyi

Sağol canımcım.ben bugün 32+6 oldum.oğluşun kilosu Da 1800gr olmuş şükürler olsun.haftasına göre hala zayıf ama kilo aldı,biraz daha içerde kalacak ya o bile çok sevindirdi beni.canım ben serklajlıyım ve böyle gelişimle ilgili sıkıntım olduğu İçin her hafta kontrole gidiyorum o yüzden beni baz almamak lazım bu konuda.insan çok stres yapıyor haklısın.benim 2/3 doktorum olduğu İçin kontrollere çok sık gittim bu zamana kadar en kötü 2 haftada bir,o zaman bile çok merak ediyordum

Kızlar başım çok ağrıyo özellikle başımın sol tarafı ve özellikle eğilirken bunhaftalarda baş ağrısı çok olurmuş sizdede varmı parol alıyorum arada ama banamısın demiyo bir kaç gündür geçmişti yine başladı sebebi nedir acaba

Canım bizim evin yakınında fotoğrafçı var benim ömceden de takip edip beğendiğim insta da nesemcumhuriyetphoto takip edip görüşebilirsin o çekecek inş. Hastane de aslıaksoyla anlaşmalıymış akademi 11 poz mu ne doğumda. Oda süsleme yok ama kapı süsü falan veriyorlar. Pakettekilerin resmini ekledim. Bu arada o kadar sevindim ki oğluşun kilo almış inş daha da tombik olur zamanında gelir. Gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…