- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.541
Ayyy ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bile. Haftan güzel, iğnelerini oldun her şey güzel olcak :)hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Celestone 2 doz tekrardan yapıldı yarın sabahta 11 de 2 doz yapılacak ve dr.tekrar kontrol edecekmiş. Tekrar nst ye de gir dedi. Anlayacağın hızlandırılmış bir doğum öncesi hazırlığı oluyor.
Genel anestezi alacakmışım kan sulandırıcı igne sebebiyle. Bende durumlar böyle heyecan dorukta.
Çok heyecanlıııhadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Celestone 2 doz tekrardan yapıldı yarın sabahta 11 de 2 doz yapılacak ve dr.tekrar kontrol edecekmiş. Tekrar nst ye de gir dedi. Anlayacağın hızlandırılmış bir doğum öncesi hazırlığı oluyor.
Genel anestezi alacakmışım kan sulandırıcı igne sebebiyle. Bende durumlar böyle heyecan dorukta.
Ay doğumdan sonra çok aci oluyor 40 çıktıktan sonra. O alışma evresi fenaaadoğumdan sonra 40 çıkana kadar olmaz, 40 çıktıktan sonra da alışma süreci falan dersek gebelik öncesi duruma dönmeye çok uzun zamanımız var deemkki:)
Hakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah sağlıkla kavusursunuz. Güzel haberlerini bekliyoruzhadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Bana tek taraflı bas ağrısı nazardan olur yada sinuslerim tıkanır. Sinüs tikandiysa bir bardak içme suyuna iki çorba kaşığı sirke burnuna çekerim miss gidi geçer ağrısı birde nazarsa okurum suya da okurum içerim oh şifa olsun.Kızlar başım çok ağrıyo özellikle başımın sol tarafı ve özellikle eğilirken bunhaftalarda baş ağrısı çok olurmuş sizdede varmı parol alıyorum arada ama banamısın demiyo bir kaç gündür geçmişti yine başladı sebebi nedir acaba
Yurt disindasin sanırım cnmYapmayı gerek görmüyor işde karpuz secer gibi, eliyle kontrol ediyor 1-2 sanıye her şey cok iyi diyor, odadan diğer hastaları cıkarmakda yok kontrol ederken, benim dr hiç sevmiyorum iyi hastane var ama, onada gorumcem onay vermedi kv de buna goturmeyi uyğun gördü, ilk hamileliğmede bu bakmışdı diye, aman artik boyle şeyleri düşünüp sinirlenmekdende bikdim.
hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.Eczaneye sor lactamil tadı da çok güzel ballı süt gibi , sütün artması için bebişin de emmesi lazım canım biraz daha sabret yakında sağmana gerek kalmıycak oğluşun kendisi emecek inşallah , incir suyu da çok güzel kuzenim bebegi 2 aylıkken sütü aniden kesilmişti o incir suyu çok içti tekrardan sütü geldi bir daha da azalmadı hiç oğlunu 2 yaşına kadar emzirdi , azalsa bile sakın pes etme canım süt azalıp çoğala biliyor sık sık duş al yıkanmak da iyi geliyor
ayy çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi problem çıkmadan senede bebişlerdedehadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
bende şimdi yazıcaktım bu çatı ağrısı çok fena diye. Oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum Önceden hareket edince ağrıyordu şimdi duruncada ağrıyor bu kadar ağrıması normal miKızlar çatı kemigim feci agriyor ya sağdan sola dönemi yorum bugün biraz yürüdüm Yoruldum da sizde de oluyor mu? Kemiğini ayiriyorlar sanki çok kotu ya yatakta agliycam sinirimden
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.
Canim geçmiş olsun hemde gözün aydin. Gerçekten çok heyecanlı yaa 2 gün sonra yavrularina kavuşuyorsun. Tansiyonun için ne yaptılar düştü mü şimdihadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Çok az kaldı yani :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayi nasip eylesinhadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Bilmiyorum ki cnm haftası bizden önde olan arkadaşların cevabına bakalım onlar ne diyecek. Açıkçası korkutuyor bu ağrı beni. Birde evde de kaplumbağa gibi yürümeye basladim bu ağrı yüzünden. Resmen esir olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.ayy çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi problem çıkmadan senede bebişlerdede
bende şimdi yazıcaktım bu çatı ağrısı çok fena diye. Oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum Önceden hareket edince ağrıyordu şimdi duruncada ağrıyor bu kadar ağrıması normal mi
Teşekkür ederim, tansiyon için birşey yapılmadı ama bugün yine klinikte dinlenecekmişim yani yine bakılacak. Tansiyonun çıktığını hiç hissetmemiştim dr.ondan şaşırdı zaten.Canim geçmiş olsun hemde gözün aydin. Gerçekten çok heyecanlı yaa 2 gün sonra yavrularina kavuşuyorsun. Tansiyonun için ne yaptılar düştü mü şimdi
35+4 günlük gebeyim çatı ağrım gecti hafif hafif oluyo arada ama 30.haftayla 34. Haftaya kadar mahvolmuştumBilmiyorum ki cnm haftası bizden önde olan arkadaşların cevabına bakalım onlar ne diyecek. Açıkçası korkutuyor bu ağrı beni. Birde evde de kaplumbağa gibi yürümeye basladim bu ağrı yüzünden. Resmen esir olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?