2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Celestone 2 doz tekrardan yapıldı yarın sabahta 11 de 2 doz yapılacak ve dr.tekrar kontrol edecekmiş. Tekrar nst ye de gir dedi. Anlayacağın hızlandırılmış bir doğum öncesi hazırlığı oluyor.
Genel anestezi alacakmışım kan sulandırıcı igne sebebiyle. Bende durumlar böyle heyecan dorukta.

Ayyy ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bile. Haftan güzel, iğnelerini oldun her şey güzel olcak :)

Çok heyecanlııı

Hakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah sağlıkla kavusursunuz. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bana tek taraflı bas ağrısı nazardan olur yada sinuslerim tıkanır. Sinüs tikandiysa bir bardak içme suyuna iki çorba kaşığı sirke burnuna çekerim miss gidi geçer ağrısı birde nazarsa okurum suya da okurum içerim oh şifa olsun.

Yurt disindasin sanırım cnm

Hayırlısı olsun hemşerim Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şimdiden :)

Kızlar çatı kemigim feci agriyor ya sağdan sola dönemi yorum bugün biraz yürüdüm Yoruldum da sizde de oluyor mu? Kemiğini ayiriyorlar sanki çok kotu ya yatakta agliycam sinirimden

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.

ayy çok heyecanlı canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi problem çıkmadan senede bebişlerdede

Kızlar çatı kemigim feci agriyor ya sağdan sola dönemi yorum bugün biraz yürüdüm Yoruldum da sizde de oluyor mu? Kemiğini ayiriyorlar sanki çok kotu ya yatakta agliycam sinirimden
bende şimdi yazıcaktım bu çatı ağrısı çok fena diye. Oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta sağa sola dönemiyorum Önceden hareket edince ağrıyordu şimdi duruncada ağrıyor bu kadar ağrıması normal mi

Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.

Canım incir suyunu sürekli içmemeye dikkat et. Ben bir ara incir suyu tüketiyordum yumurtalarımı uyarmak için.. yaklaşık 15 gün filan her gün kullandım meğer fazlası rahimde kist yapıyormuş, doğum sonrası regl de olmayınca anlamazsın kist olup olmadığını ... o yüzden ara ara tüketirsin, bilgin olsun.. malesef bişeye yarar verirken fazlası başka bir şeye zarar veriyor.

Canim geçmiş olsun hemde gözün aydin. Gerçekten çok heyecanlı yaa 2 gün sonra yavrularina kavuşuyorsun. Tansiyonun için ne yaptılar düştü mü şimdi

Çok az kaldı yani :) Rabbim bebeklerini sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin

Bilmiyorum ki cnm haftası bizden önde olan arkadaşların cevabına bakalım onlar ne diyecek. Açıkçası korkutuyor bu ağrı beni. Birde evde de kaplumbağa gibi yürümeye basladim bu ağrı yüzünden. Resmen esir olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim geçmiş olsun hemde gözün aydin. Gerçekten çok heyecanlı yaa 2 gün sonra yavrularina kavuşuyorsun. Tansiyonun için ne yaptılar düştü mü şimdi
Teşekkür ederim, tansiyon için birşey yapılmadı ama bugün yine klinikte dinlenecekmişim yani yine bakılacak. Tansiyonun çıktığını hiç hissetmemiştim dr.ondan şaşırdı zaten.

35+4 günlük gebeyim çatı ağrım gecti hafif hafif oluyo arada ama 30.haftayla 34. Haftaya kadar mahvolmuştum

Günaydın kızlar benim gibi devamlı enfeksiyonla boğuşup her gün 1000 mg antibiyotik kullanan var mı? Yıldım resmen

Dün gece benimde aşırı kasilmam ve ağrım vardı..
Rüyamda da zaten
Beni sezaryana alacaklarmış
Ama iğne yaparken çocuk doğum kanalına girmiş.
O yüzden normal doğum için beklemiştim.

Off rüyalarımn çeşidi bile değişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…