- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.561
@hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Celestone 2 doz tekrardan yapıldı yarın sabahta 11 de 2 doz yapılacak ve dr.tekrar kontrol edecekmiş. Tekrar nst ye de gir dedi. Anlayacağın hızlandırılmış bir doğum öncesi hazırlığı oluyor.
Genel anestezi alacakmışım kan sulandırıcı igne sebebiyle. Bende durumlar böyle heyecan dorukta.
magnezyum aliyormusunuz canım bende bebeğim döndüğü zaman çatı ağrısı oluyordu çok oturdugumda kalkınca oluyor onun dışında öyle agrilarim yokBilmiyorum ki cnm haftası bizden önde olan arkadaşların cevabına bakalım onlar ne diyecek. Açıkçası korkutuyor bu ağrı beni. Birde evde de kaplumbağa gibi yürümeye basladim bu ağrı yüzünden. Resmen esir olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kliniktemi kaldın canımTeşekkür ederim, tansiyon için birşey yapılmadı ama bugün yine klinikte dinlenecekmişim yani yine bakılacak. Tansiyonun çıktığını hiç hissetmemiştim dr.ondan şaşırdı zaten.
Alıyorum günde iki tane hem de cnm.magnezyum aliyormusunuz canım bende bebeğim döndüğü zaman çatı ağrısı oluyordu çok oturdugumda kalkınca oluyor onun dışında öyle agrilarim yok
Canim öncelikle çok geçmiş olsun..@hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Celestone 2 doz tekrardan yapıldı yarın sabahta 11 de 2 doz yapılacak ve dr.tekrar kontrol edecekmiş. Tekrar nst ye de gir dedi. Anlayacağın hızlandırılmış bir doğum öncesi hazırlığı oluyor.
Genel anestezi alacakmışım kan sulandırıcı igne sebebiyle. Bende durumlar böyle heyecan dorukta.
Günaydın canım bende ara ara oluyor öyleGünaydın kizlar .Dun cok kasilmam oldu.Dedim ya dogurcam ya ölcem diye .Dr a gitmeye karar verdik.O esnada gecti sonra ara ara devam etti .Siz de yasiyor musunuz bunu?
Saol cevabın için cnm. Bende günde iki magnezyum d vit ve günde iki kan şurubu kullanıyorum. Arada soda da ictigim oluyor.Herkese günaydın çok güzel bir gün olsun inşallah
nevesta81 cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzuları
Whiteandblue cnm ben gecen hafta öyleydim o kadar ağrıyordu kı ayağımı atıp arabaya bınemıyordum doktora gidince kalsiyum magnezyum desteği verdı çok şükür iyiyim şimdi bu haftaya kadar sadece kan ilacı kullandım şimdi kan ve bonovıt diye destek kullanıyorum ınş seninde çabuk gecer cok kötüydü çünkü
Galiba o ara donemdeyim bende. Dünden başladı bu gece resmen bağırarak döndüm her dönüşte uyandı eşim. Simdi yürümek işkence gibi evde ya ben Dr uma whatsuptan bir yazayım bakalım ne diyecek.35+4 günlük gebeyim çatı ağrım gecti hafif hafif oluyo arada ama 30.haftayla 34. Haftaya kadar mahvolmuştum
Günaydın cnm. Evet sona yaklasiyoruz artik farklı bir heyecan oluyor. Hem korku hem telaş hem sevinç hem hüzün. Bu donem karmakarisigiz.Günaydin kızlar bugün 34+0 haftaya girdik doktor kontrolumuz var nstyede giricem bakalım durumlarimiz nasıl niye bilmiyorum sona yaklasiyorum diyemi dra gidiyorum diye heyecan sardı
Günaydin kızlar bugün 34+0 haftaya girdik doktor kontrolumuz var nstyede giricem bakalım durumlarimiz nasıl niye bilmiyorum sona yaklasiyorum diyemi dra gidiyorum diye heyecan sardı
vucutsu anda iki beden besliyor canım. extra efor sarfediyoruz biz. herkes tek is yaparak tek beden yaparken biz iki kati yoruluyoruz bu çok normalGüzel haberlerle gel canım heyecan artması normal sona yaklaşıyoruz artık Allah’ın izniyle
Ya ben yanıyorum kızlar ya iki iş yaptım sonra bi karnımı doyurayım dedim şu an şıpır şıpır ter atıyorum kendimden nefret eder oldum yeminle sürekli ter kokuyormuşum gibi geliyor
Canm saglıkla sıhatle doğsun minişlerin@hadess şimdi çıkabildim dr.dan tansiyonum ilk kez 14/9 cıktı dr.hemen idrar tahlili istedi ve idrarda albümin, protein cıktı dedi aslında haftaya cumaya ertelemişti doğumu ama hemen almamız lazım dedi ve pzt kesin doğum dedi.
Bende aksam olunca eşim TV karşısında uyusun diye dua ediyorum. Koca yatakta daha rahat ediyorum tek basıma. Dönmek uyumak dediğin gibi çok zor oluyor zaten. Az kaldı öncesinden sonra sayımız bayabaya azalmaya baslar doğumlar baslar hayirlisiylaGünaydın kızlar :)
sabah uyku sersemi eşim bana sarılıyor diye bi güzel azarladım onu benim ağırlığım yetmiyor bide kolunun ağırlığı var üzerimde diye sonra da üzüldüm tabi
Neyse ki uyku sersemi oda algılamadı uyumak o kadar zor oluyor ki herşeyi dert eder oldum sanırım
nevesta81 canım hayırlısı olsun sağ salim alırsın umarım bebişlerini kucağına az kaldı heyecan doruktadır şimdi :)
Canim sağol ayaktayken olmadi zaten dinlenirken oldu ne yapcagimi sasirdim gecmedi bir türlü korktum .Canim öncelikle çok geçmiş olsun..
Daha sonra da gözünaydin olsun her şey çok güzel olacak bebişlerine kavuşacaksın inşallah
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım güzel haberlerini bekliyor olacagiz:)
Günaydın canım bende ara ara oluyor öyle
Dinlen sola uzan ayaklarını hafif kaldır çok geçmiş olsun
.Afilim92 cnm kendini çok yordugunda kasılmalar fazla oluyor bana Dr um demişti saat başı on dk uzanacaksin diye bebek aşağıda olduğu için. Eğer uzanmiyim gercekten durumum feci oluyor. ayni durumu gecen hafta yaşadım nst te baglandim sancı çıkmadı ama dinlenme verdi Dr ve magnezyum ikiye cikardi
Sağol canımcım.ben bugün 32+6 oldum.oğluşun kilosu Da 1800gr olmuş şükürler olsun.haftasına göre hala zayıf ama kilo aldı,biraz daha içerde kalacak ya o bile çok sevindirdi beni.canım ben serklajlıyım ve böyle gelişimle ilgili sıkıntım olduğu İçin her hafta kontrole gidiyorum o yüzden beni baz almamak lazım bu konuda.insan çok stres yapıyor haklısın.benim 2/3 doktorum olduğu İçin kontrollere çok sık gittim bu zamana kadar en kötü 2 haftada bir,o zaman bile çok merak ediyordum
Bilincaltimiz artik nelerle doluysa :)Dün gece benimde aşırı kasilmam ve ağrım vardı..
Rüyamda da zaten
Beni sezaryana alacaklarmış
Ama iğne yaparken çocuk doğum kanalına girmiş.
O yüzden normal doğum için beklemiştim.
Off rüyalarımn çeşidi bile değişti....
Ben her gidisimde heyecanlaniyorum.Dr gülüyor .Hatta o gece hic uyuyamiyorum :) Guzel haberlerle dön canimGünaydin kızlar bugün 34+0 haftaya girdik doktor kontrolumuz var nstyede giricem bakalım durumlarimiz nasıl niye bilmiyorum sona yaklasiyorum diyemi dra gidiyorum diye heyecan sardı
Yalniz değilmişim şükür :) Ben de kolun agir oluyor elimi tut diyorum bozuluyor adam .Günaydın kızlar :)
sabah uyku sersemi eşim bana sarılıyor diye bi güzel azarladım onu benim ağırlığım yetmiyor bide kolunun ağırlığı var üzerimde diye sonra da üzüldüm tabi
Neyse ki uyku sersemi oda algılamadı uyumak o kadar zor oluyor ki herşeyi dert eder oldum sanırım
nevesta81 canım hayırlısı olsun sağ salim alırsın umarım bebişlerini kucağına az kaldı heyecan doruktadır şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?