2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyum alıyor musun? Ben iki tane alıyorum doktorun magnezyum fazlalastirir muhtemel yada nst ister

İyi haftasonları kızlar:)
Gün içinde acayip tuvalete gider oldum ya. Sizin de öylemi?? Dün mesela 10,12 kere gitmişimdir.
Çatı ağrısı bende de var bu arada. Özellikle sol taraftaki kemiğim ağrıyor neden bilmiyorum. Hep sola yatıp yükleniyorum diye mi anlamadım. Doktor ağrı normal vücut hormon salgılıyor çatı kemiği kendini Doğuma hazırlıyor demişti.
Bi de sırt ağrıları çıktı başıma. Yatakta kemiklerim birbirine batıyor sanki bi rahat uyuyamıyorum

Nette baktım göz çevresi diye migren diyo ama benim migrenim yokki hamilelikte olurmu bilmiyorum acaba üşütüyorum ondan mı on gündür camlar kapılar açık üst kattayım baya evim esiyo serin..banyo falan yapınca çarpıyo mu acaba çok ağrıyo yaa neyse çekecem yapıcak bişey yok

Magnezyum alıyor musun? Ben iki tane alıyorum doktorun magnezyum fazlalastirir muhtemel yada nst ister
Evet 1 tane alıyorum o da midemi bulandiriyor zaten .Yarin memlekete gideceğim o yuzden doktor nst ister gidemem diye hic arayasim gelmiyor açıkçası. Ama bugun de yasarsam mutlaka ariycam.
10 12 mi ?Ben sabahtan öğlene kadar o kadar gidiyorum Gunde 5 litre su içiyorum icim yaniyorBir de maden suyu ayran

Bende neşemi söylicektim cnm sana.benim bi çok tanıdığım onda çektirdi fotolarını hepsi de çok beğendi.studyosunu kavaniumun oraya taşıdı hatta.evde çekim de yapıyor aklında bulunsun,malzemelerini getirip.inşlh cnm oğlum kilo almaya devam eder de bir de küvez zorluğu çekmeyiz

Benimkide sabah idrari değildi aksamustuydu dr bişey demedi zaten içim rahatladı biraz bebek de iri demişti başka dr şeker hastalığımı var diye sormuştu sağlık odağındaki dr da öyle diyince korktum
Canım nasılsın mayıstan beri girmemissin. Herşey yolundadır inşallah.

Ay sinüzit olur usursun kafani koru cnm. Buğu da iyi gelir. Bak su kaynar nane yagi koy içine buğu yap hmn rahatlatır. Şifa olsun inşallah.

Hepsi normal canım merak etme ben bazen sağıma yatınca daha çok rahat eder oldum sola yatmaktan daha çok ağrım oluyo artık sırt bel kasık kalça kemikleri ne ararsan var rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize Doğumdan sonra gr kalmıyo hepsi geçiyo az daha sabır

Ben çok pozisyon degistiriyorum ama yine de ağrı kesilmiyor. Benin de solsaga göre daha kotudurumda

Teşekkür ederim, tansiyon için birşey yapılmadı ama bugün yine klinikte dinlenecekmişim yani yine bakılacak. Tansiyonun çıktığını hiç hissetmemiştim dr.ondan şaşırdı zaten.
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişlerin. Doktorun çok iyi tespit etmiş bence durumu.gebelik zehirlenmesiyse Eğer anne İçin tehlikeli bir durum çünkü. Sen bol bol dinlen pzrtesiye kadar.sonrada bebişlerini al kollarına sağa Salim.canım bişey sorcam kan sulandırıcı kullananlara illaki genel anestezi mi yapıyorlarmış

Selam Temmuz anneleri, ben normalde Agustos annelerindeyim ama basima gelen olayi size de sormak istiyorum belki duymussunuzdur.

((((( Kizlar dun basima gelen olayi anlatmak istiyorum ve size bir sorum var.
Gelen rutin hastane kontrolum vardi. Doktor acil bir yere gittiginden hemsiresi geldi odaya. ( usa de hastalar ozel odalarda oluyor doktor odaya geliyor.)
Rutin olaylari yaptiktan sonra sira kalp atisi dinlemeye geldi uzandim, elinde benim de eve aldigim kalp dinleme cihazi var, hemsire sagdan basladi ses yok, sol taraf ses yok, alttan ses yok, 10boyunca karnimda dolandik ses yok. Ben soka girdim kasildim kaldim sakin ol diyor tekrar jelliyor dolasiyor karnimda ses yok ama. O sirada doktor geldi , durumu izah etti hemsire, sonra doktor basladi cihazla bakmaya 5 dk boyunca dolasti bulamadi, ben kasildim durdum oyle, en son dediki sol tarafina don gele alamazsak ultrasona gondercem, ben sola yattim tum vucut, kalp atisini sukur olsun aldik ama bilin bakalim nerden SIRTIM dan, bildiginiz bobreklerim bulundugu hizadan aldik, ben sesi duymamla agladim tabiki, rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin, o an anladim evladini bu evrelerde sebebsizce kaybedenlerin acisini. Gercekten cok zormus hemde cok zor.
Sonra doktor okey dedi bazen butarafta olabiliyorlar dedi.
Internette yaptigim arastirmalar olsun, bildigim insanlar olsun durumu anlattim, herkez ilk defa boyle birsey duyuyoruz diyolar. Benim simdi kafamda dogal olarak turlu turlu seyler dolaniyor. Size sorum, hic duydunuz mu bebegin boyle bir konumlanmasini, kalp atisinin arkadan alinmasini.? ))))

Günaydın kızlar. Benimde hep sola yatmaktan sol yanım ağrır oldu artık. Sağa yatamıyorum minnoşum hep sağda tekmeliyor döndüğüm anda. Yastıklarımı yükselttim dün gece iyice. Sırt üstü yattım rahat oldu epey. En azından sol tarafım azıcık dinlendi dün gece

Ben televizyon karşısında uyuyunca da kaldırıyorum yatağa geçiyor ama rahatta edemiyorum koltukta uyumasına da gönlüm el vermiyor itiş kakış uyuyoruz işte :)
Bende elini alıp bacağıma doğru uzatıyorum ama uykuya dalınca yine elini getiriyor bıdırdanıyorum adam sarılmaya alışmış :)

Biz direk ultrasona girdiğimiz için böyle bişeyle hiç karşılaşmadım canım ama bebek sırtında değildir dönmüş olabilir kalbi sırtına dönük poposu göbeğine dönük olabilir o yüzdendir diye düşündüm

Evet canım, bu ülkede değilde sorun bu dr da sanırım bunun gibi 1 kac dr daha var ama cok iyileride var, ama iyi dr iyide ücret isdiyor.
Bi kere de olsa farklı bi doktora git canım en azından suyunu kilosunu öğren için rahat eder. Bende devlete gidiyorum ultrasonlar çok iyi değil ama yine de 2 ayda bir falan özele gidiyorum tam bakılsın diye.

Burda ultrason 3 kere var, sonuncuya 36ci hafta da girecez dogum pozisyonu aldi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…