2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burda ultrason 3 kere var, sonuncuya 36ci hafta da girecez dogum pozisyonu aldi mi diye
Biz nst te girince bazen su oluyor mesela. Bebek uyuyunca kalp atışı daha derinden gelir. O kullandığı cihaz çok duyarlı değilse derindeki kalp atışını duymayanilir. Boyle durumda Dr bir topkek bir meyve suyu iç öyle gel der bize uyandım diye minnoslar. Korkma duyduysa sıkıntı yoktur bencr

Temmuz anneleri başladık Doğum yapamaya rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.

Artik yatnak işkence gibi.

Bi kere de olsa farklı bi doktora git canım en azından suyunu kilosunu öğren için rahat eder. Bende devlete gidiyorum ultrasonlar çok iyi değil ama yine de 2 ayda bir falan özele gidiyorum tam bakılsın diye.
Doğuma yakın gidicem canım, benim elimde değil işde söz hakım yok, sırf ben dedim diye kv gereksiz gördüğü bir masraf yapmamı isdemez. Kendim için kucuk bir ihtiyac aldığımda bile ondan saklıyarak alıyorum bi sürü laf soyluyor, benim canım zaten burnumda onunla uğraşmak cok zor geliyor.

Sabahtan beri bi sürü iş yaptım sanki hiçbirşey yapılmamış gibi Allah’ım bitmiyor bitmiyor ama ben bittim evi süpürüp silmem lazım gücüm kalmadı

Daha çantayı tamamen ayarlayıp kapatacam sonra yatak odasına halı istiyorum gidip ona bakıcam akşama hiç yemek yok of anam offf bitmez bu işler

Yurt dışında gerçekten zor. Danimarka ve almanyada arkadaşlarım var hep özeniyorlar tr ye
Gercekden hamileliği cok gitiye alıyorlar, her konuda özenli davranıyorlar, ama burda cok fazla dikate alınmıyor. Turkiyedeki gibi dr da var dediğim gibi ama ücret daha pahalı.

Bitmiyor hakaten canım iş hiç bitmiyor, sabahtan beri canım cıkdi yine bitmiyor, bu halımizlede cok daha zor oluyor tabi.

İçim dışıma çıktı artık kaşar muz bademden.aslında çok Da yediklerimize bakmıyor bence.normal Doğum olmıcak canım benim o yüzden yapmaz değil mi? Çünkü serklaj var ben de ve kan sulandırıcı kullanıyorum

Kızlar sabaha karşı bacağıma bugüne kadarki en acılı kramp girdi bağırarak bı uyandım sesime kızım da uyandı odasında ağlıyor beni çağırıyor gidemiyorum eşim uyanmış ben hala bağırıyorum o zavallı da uyku sersemi bı budumu tutmaya çalışıyor bi baldirimi o kadar sert şekilde yatakta zipladim ki ağrıdan aynı anda karnıma ağrı girdi sanki karnıma da kramp girmiş gibi sertleşti bir karnımı bir baldirimi tuta tuta kaldim neyse ki geçti ama bacağım hala aciyor ve evde topallıyarak geziyorum şu son haftalar da hızlıca bir geçse hic sabrım kalmadı artık insanlara da tahammülüm kalmadı herkese sinir oluyorum birisi beni arasa acasim gelmiyor insanları tersliyorum sonra pişman oluyorum bir iyi bir kötü çift karakterli insana dönüştüm resmen

Galiba o ara donemdeyim bende. Dünden başladı bu gece resmen bağırarak döndüm her dönüşte uyandı eşim. Simdi yürümek işkence gibi evde ya ben Dr uma whatsuptan bir yazayım bakalım ne diyecek.
Seni çok iyi anlıyorum canım paytak paytak yürüyosundur ağrıdan geçiyo ama korkulacak bişey yok bebek kilo aldıkça kalça kemiklerinin ve bacakların yükü artıyo ağrılar bu yüzden

Burda ultrason 3 kere var, sonuncuya 36ci hafta da girecez dogum pozisyonu aldi mi diye
İşte farklı cihazla bakıldığı için biz şu an sadece tahmin yürütebiliriz ama kalp atışı duyulduysa sorun yoktur
Canım senin söz hakkın yok ama eşininde mi yok oda mı merak etmiyor

nevesta81 canım öncelikle çok geçmiş olsun , çok şükür ki zamanında farketmiş doktor , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah son hazırlıklara son sürat devam o zaman

Sen anlatırken bn yaşadım..Allah muhafaza yaa bebişinde sağlıklıymış çok şükür ama bunu hiç duymamıştım.bebek sonuçta dönüp dururlar karnımızda bilemezki☺bebeğin sağlıklı sonuçta kafanı çok takma yoksa sürekli korku olur içinde

Al bendende o kadar işler bitmiyo iki tanede velet olunca hiç bitmiyor aynıyım canım ahh o hiç üşenmeden yorulmadan evimin temizliğini yaptığım günleri özledim komşularımın yorganlar halılar balkonlarda asılı ben hiç bişey yapamıyorum son bir kaç aydır evim hiç temiz değil neyseki inşallah haftaya Ablam geliyo onlar yapsın ben yatarım

Bende kara kara düşünüyorum akşama ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…