2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim, tansiyon için birşey yapılmadı ama bugün yine klinikte dinlenecekmişim yani yine bakılacak. Tansiyonun çıktığını hiç hissetmemiştim dr.ondan şaşırdı zaten.
Dikkat et canim sık sık ölç tansiyonunu. İnşallah tekrar yükselmez. Sag sağlim kavuş bebişlerine

Kızlar bu çatı ağrısı nasıl oluyor Ben önceden de bilemezdim midem mi yanıyor, ekşiyor nerem ağrıyor. Şimdi kasılma falan da hissetmiyorum. Gece karın ağrım oluyor sadece. Doğum başlayınca anlarım heralde değil mi

kizlar 36 haftalik 2750 olmusuz insallah 38 e kadar sabreder minik sancilar cikti doktorumuz 20 haziran yada 25 haziran sezaryen yapariz dedi. spinal sezaryenden bahsetti korktm aslinda azicik
Neden korktun canim ne soyledi dr ? Ben de spinalde heyecanlanirsam napcaz dedim .Seni kisa bir süre uyuturuz dedi .Yani sakinlestiriciden bahsetti .Biraz rahatladim .O anki gerilimi anlayabiliyor dr ve ona gore yol ciziyor .Güvenirsek daha kolay atlatiriz .

Kizlar kasılmaları sordum dr a.Ona göre üşütmüş olma ihtimalim yuksek karnimi sicak tutup parol icmemi soyledi .Hak verdim hava sicak diye dolaptan meyveler dondurmalar çıkarıp çıkarıp yiyorum. Bir daha yapmiycam

Merhaba anneler. Birkaç gündür giremedim. 22. Haftalardan kasılmalarla cebellesiyorum 2gundur güçlü bir şekilde siklasmisti. Okadar aliskinimki olmadığı gün şaşırıyordum meğer busefer farklıymış dün akşam tuhaflık sezdim acile gittik bir baktık sancılar 100 en düşüğü 75 ebe napacagini bilemedi alttan muayene ettiler açılma yok hemen eğitim araştırmaya yolladılar. Bebek kucuk bizde kuvez yok dediler. Gittik orada da hep 100leri gördüm. Bu arada 31de bas aşağı dönen yaramaz oğlum son dakka yukarı cikmis yine. Neyse serumlarla saat 3e kadar uğraştık sancılar durdu imza atıp çıktım bisi olursa gelirim dedim nasılsa doğum olsa bebeği sevk edeceklerdi küzezleri doluymuş onlarinda geldim evde dinleniyorum çocuklarımı annem alacak 2 haftalik ona içerledim ozlicem cok aglamakliyim hep dikkat edin kendinizi yormayın şimdiki bebisler pek aceleci çıktılar. 2-3 haftayı devirmeye bakıyorum artik bende çok şükürki riskli haftaları atlattik

@_FenikS_ cok gecmis olsun .Insallah biraz daha toparlanir bebisin oyle dogar .Su an kac kilo ?Muz ve kasar peynir tuketin kilo alsin

Kızlar tuvlte girdm kabız olmşum 2 saat uğraştm ıkınmk zornda kaldm şuanda vajina girişi şiş bu durumu yaşayan var mı

kızlar Dr dan çıktım oğlum 2150 olmuş ben 600 gr vermisim odemim vardı geçen sefer heralde o gidince dengeledik kilosu iyi dedi ama bana az geldi 13 günde 210 gr almış nstye girdim gayet iyi dedi haftaya tekrar çağırdı heralde bundan sonra haftada bir görecek

Hayırlısı olsun canım sizin için. Sağlıkla, sıhhatle güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlar tuvlte girdm kabız olmşum 2 saat uğraştm ıkınmk zornda kaldm şuanda vajina girişi şiş bu durumu yaşayan var mı
canım bazen arada banada oluyor şişiyor evet bende hissediyorum ama genelde kan ilacindan sanırım günde birkaç kez tuvalete çıkıyorum pek kabiz olmuyorum

Teşekkür ederim, ben dün özellikle spinal olamaz mı dedim. Olmaz kesinlikle genel dedi.

Maşallah çok iyi olmuş bebiş iyi seninde ödemde azalma olması iyi olmuş.
Bu arada ben klinikte kalmadım gece 1 gibi eve geçtik sabahta 11 de yine geldik ve ciğer geliştirici oldum nst ye girdim şimdi dr.da sıra bekliyorum. Tansiyon dün kadar olmasada hala yüksek 13/7.

canım bazen arada banada oluyor şişiyor evet bende hissediyorum ama genelde kan ilacindan sanırım günde birkaç kez tuvalete çıkıyorum pek kabiz olmuyorum
İlk defa oluyo çok korktum ıkındğm için oldğnu düşündüm bebeğme bi zararı yoktr değil mi

Çok geçmiş olsun canım baya korkmuşsundur Allah'ım zamanında sağlıklı şekilde doğurmak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…