- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.641
Canim gecmis olsun .Demek geliyor ikizler .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah .Maşallah çok iyi olmuş bebiş iyi seninde ödemde azalma olması iyi olmuş.
Bu arada ben klinikte kalmadım gece 1 gibi eve geçtik sabahta 11 de yine geldik ve ciğer geliştirici oldum nst ye girdim şimdi dr.da sıra bekliyorum. Tansiyon dün kadar olmasada hala yüksek 13/7.
Annesi ne derse o canım, hastalandığımda bile annesi bu hastalanmış demese umrunda olmuyor sankı inanmiyor.İşte farklı cihazla bakıldığı için biz şu an sadece tahmin yürütebiliriz ama kalp atışı duyulduysa sorun yoktur
Canım senin söz hakkın yok ama eşininde mi yok oda mı merak etmiyor
Allah sabır versin canim seninde işin zor valla. Hayırlısıyla bi doğsunda bebeğin.Annesi ne derse o canım, hastalandığımda bile annesi bu hastalanmış demese umrunda olmuyor sankı inanmiyor.
Canım geçmiş olsun riskli haftalar geçti ama yine de dayansın bebiş 2-3 hafta daha. Umarım yeniden başlamaz sancılar. Kendini yorma mümkün olduğu kadar uzan.Merhaba anneler. Birkaç gündür giremedim. 22. Haftalardan kasılmalarla cebellesiyorum 2gundur güçlü bir şekilde siklasmisti. Okadar aliskinimki olmadığı gün şaşırıyordum meğer busefer farklıymış dün akşam tuhaflık sezdim acile gittik bir baktık sancılar 100 en düşüğü 75 ebe napacagini bilemedi alttan muayene ettiler açılma yok hemen eğitim araştırmaya yolladılar. Bebek kucuk bizde kuvez yok dediler. Gittik orada da hep 100leri gördüm. Bu arada 31de bas aşağı dönen yaramaz oğlum son dakka yukarı cikmis yine. Neyse serumlarla saat 3e kadar uğraştık sancılar durdu imza atıp çıktım bisi olursa gelirim dedim nasılsa doğum olsa bebeği sevk edeceklerdi küzezleri doluymuş onlarindageldim evde dinleniyorum çocuklarımı annem alacak 2 haftalik ona içerledim ozlicem cok aglamakliyim hep dikkat edin kendinizi yormayın şimdiki bebisler pek aceleci çıktılar. 2-3 haftayı devirmeye bakıyorum artik bende çok şükürki riskli haftaları atlattik
Canim cok üzüldüm çok geçmiş olsunMerhaba anneler. Birkaç gündür giremedim. 22. Haftalardan kasılmalarla cebellesiyorum 2gundur güçlü bir şekilde siklasmisti. Okadar aliskinimki olmadığı gün şaşırıyordum meğer busefer farklıymış dün akşam tuhaflık sezdim acile gittik bir baktık sancılar 100 en düşüğü 75 ebe napacagini bilemedi alttan muayene ettiler açılma yok hemen eğitim araştırmaya yolladılar. Bebek kucuk bizde kuvez yok dediler. Gittik orada da hep 100leri gördüm. Bu arada 31de bas aşağı dönen yaramaz oğlum son dakka yukarı cikmis yine. Neyse serumlarla saat 3e kadar uğraştık sancılar durdu imza atıp çıktım bisi olursa gelirim dedim nasılsa doğum olsa bebeği sevk edeceklerdi küzezleri doluymuş onlarindageldim evde dinleniyorum çocuklarımı annem alacak 2 haftalik ona içerledim ozlicem cok aglamakliyim hep dikkat edin kendinizi yormayın şimdiki bebisler pek aceleci çıktılar. 2-3 haftayı devirmeye bakıyorum artik bende çok şükürki riskli haftaları atlattik
Maşallah canm kilosu gayet iyi haftası ile uyumlu görünüyorkızlar Dr dan çıktım oğlum 2150 olmuş ben 600 gr vermisim odemim vardı geçen sefer heralde o gidince dengeledik kilosu iyi dedi ama bana az geldi 13 günde 210 gr almış nstye girdim gayet iyi dedi haftaya tekrar çağırdı heralde bundan sonra haftada bir görecek
kızlar aliexpressten alışveriş yapmaya çalıştım bugün kart bilgilerini falan girdim, öde dedim. Bir uyarı geldi ve sipariş detayında duruma closed yazdı.sanal karttan da çekmedi.sizin siparişlerinizde nasıl oldu?onay İçin mesaj falan geldi mi?sorunu bir türlü çözemedimsipariş oranına ve fiyatına bak canım. altındaki yorumları da oku biraz. alina bag store dan aldım ben kısa sürede geldi bir kusuru da yok. bir de sanal kart ile alışveriş yaptım kredi kartı bilgilerimi vermedim öyle tavsiye ediyor kullanıcılar.
Amin canım artık alısdım zaten o kadar zor değil, duymuyorum sözlerni, bebeğim sağlıkla doğsun bana yeter.Allah sabır versin canim seninde işin zor valla. Hayırlısıyla bi doğsunda bebeğin.
Seni nasil bu kadar ezebiliyorlar anlamis değilim. Sen o evde gelinsin ama köle muamelesi görüyorsun cok üzülüyorum canimAmin canım artık alısdım zaten o kadar zor değil, duymuyorum sözlerni, bebeğim sağlıkla doğsun bana yeter.
Bende rahatım karnım yumuşacık oldu sertliği gitti3-4 gün sonra bu gün rahatlama his etdim, bebek vaş aşağı döndüğünde anne daha rahatlıyor diye okumuşdum, umarım senın bebeğinde dönmüşdür.
Dün doktora gtmeden kan ilacı içtm ondan sonra bi kaç saat bişey yiyememiştim feba kabız olmuşum dünden beri perişanım meyve yiyorum kayısı suyu içiyorum yok. Ikınma sende beb korkuyorum yani sende yapma bol su hareket kayısı ye suyunu iç evde varsa inciri saf zeytinyağa batırıp dinlendirip yeKızlar tuvlte girdm kabız olmşum 2 saat uğraştm ıkınmk zornda kaldm şuanda vajina girişi şiş bu durumu yaşayan var mı
Geçmiş olsun canım Allah bebişlerine sağ salim kavuştursun, sorun sıkıntı yaşamadan inşallah Allaha emanet olun.. ben coraspini bu hafta bırakıyorum iğneye devam Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim, ben dün özellikle spinal olamaz mı dedim. Olmaz kesinlikle genel dedi.
Başıma böyle bişey gelmedi canım ödedikten sonra bankadan mesaj geliyordu telefonuma o kadar. Dolar bazında olduğu için yeterince limit tanimladin mi sanal kartina? Öyle bişey mi acaba?kızlar aliexpressten alışveriş yapmaya çalıştım bugün kart bilgilerini falan girdim, öde dedim. Bir uyarı geldi ve sipariş detayında duruma closed yazdı.sanal karttan da çekmedi.sizin siparişlerinizde nasıl oldu?onay İçin mesaj falan geldi mi?sorunu bir türlü çözemedim
Canım ben de öyle olmuştum ilk başlarda doğal şeyler tüketerek yaparım dedim ama ıkınmaktan dolayı hemoroid oldum ve keşke doktoru arasaydım uğraşmak yerine dedim. Doktor bir ilaç verdi baktım ki uzun zaman tuvalete çıkamıyorum onu kullanıyorum. Doktoruna danış bence.Dün doktora gtmeden kan ilacı içtm ondan sonra bi kaç saat bişey yiyememiştim feba kabız olmuşum dünden beri perişanım meyve yiyorum kayısı suyu içiyorum yok. Ikınma sende beb korkuyorum yani sende yapma bol su hareket kayısı ye suyunu iç evde varsa inciri saf zeytinyağa batırıp dinlendirip yeçok kötü ilk kez yasıyorum
Sağol canim 2300 46 cm dedi gelişimi iyi çok şükür az daha dursa ciğerleri gelişir diye düşünüyorum bende@_FenikS_ cok gecmis olsun .Insallah biraz daha toparlanir bebisin oyle dogar .Su an kac kilo ?Muz ve kasar peynir tuketin kilo alsin
Aminn allah razı olsun canim cumlemize zamanında doğum nasip etsin inşallah. Afalladım resmen korku üzüntü hepsi vardıÇok geçmiş olsun canım baya korkmuşsundur Allah'ım zamanında sağlıklı şekilde doğurmak nasip etsin inşallah
Sağol canim inşallah tarikteyiz artik Allah büyük bakalım az daha sabirCanım geçmiş olsun riskli haftalar geçti ama yine de dayansın bebiş 2-3 hafta daha. Umarım yeniden başlamaz sancılar. Kendini yorma mümkün olduğu kadar uzan.
Kocaelindeyim canim normal gittiğim hastanede yeni doğan ünitesi yok anca 36dan sonra basit şeylere bakıyor solunum sarılık vs. Sevk ettiklerinde var ama doluymus. Doğsa bebeği sevk edecekler neresi bossa artik. Geçen 40 hafta demişti güya dr bende anlamadım gel dedimde şimdi demedimki oğlum diyorum :)Canim cok üzüldüm çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine sürekli dinlen ağır işler yapma
Bol bol su ic
İnşallah daha bekler bebis
Kuvoz u olan bir hastane yok mu hangi şehirdesin?
Maşallah canm kilosu gayet iyi haftası ile uyumlu görünüyor
Konuştun mu doğum tarihi için
canım bu kramp dediğin nasıl bişey? dün gece benim de bacağıma ağrı girdi sanki kaslarım yırtılıyormuş gibi kramp mı acaba? ilk kez böyle bir şey oldu çok şiddetli 1 2 dk sürdü sonra geçtiKızlar sabaha karşı bacağıma bugüne kadarki en acılı kramp girdi bağırarak bı uyandım sesime kızım da uyandı odasında ağlıyor beni çağırıyor gidemiyorum eşim uyanmış ben hala bağırıyorum o zavallı da uyku sersemi bı budumu tutmaya çalışıyor bi baldirimi o kadar sert şekilde yatakta zipladim ki ağrıdan aynı anda karnıma ağrı girdi sanki karnıma da kramp girmiş gibi sertleşti bir karnımı bir baldirimi tuta tuta kaldim neyse ki geçti ama bacağım hala aciyor ve evde topallıyarak geziyorum şu son haftalar da hızlıca bir geçse hic sabrım kalmadı artık insanlara da tahammülüm kalmadı herkese sinir oluyorum birisi beni arasa acasim gelmiyor insanları tersliyorum sonra pişman oluyorum bir iyi bir kötü çift karakterli insana dönüştüm resmen
Ben ıkınmıyorum canım ama bakalım geçmezse doktor yolu görünür, inşallah düzelirim..Canım ben de öyle olmuştum ilk başlarda doğal şeyler tüketerek yaparım dedim ama ıkınmaktan dolayı hemoroid oldum ve keşke doktoru arasaydım uğraşmak yerine dedim. Doktor bir ilaç verdi baktım ki uzun zaman tuvalete çıkamıyorum onu kullanıyorum. Doktoruna danış bence.
Canım peki neden katlanıyosun buna? Benim kv ya da görümceler bana karşı en ufak bi haksızlık yaptıklarında hakkımı savunurum ve eşim de hata eğer onlardaysa sonuna kadar yanımda olur. zaten başka türlüsünü düşünemiyorum bile. Beni önemsemeyen bi eşi ben de önemsemezdim. her şeyden önce biz hayat arkadaşıyız hastalıkta sağlıkta. bu hayatta en çok önem verdiğim sevdiğim insan o ve çok şükür ben de onun için öyleyim. Benim sözlerime önem vermemesi çok zoruma giderdi eminim senin için de öyledirAnnesi ne derse o canım, hastalandığımda bile annesi bu hastalanmış demese umrunda olmuyor sankı inanmiyor.
Anladım canm inşallah en azından 35 e kadar beklerSağol canim 2300 46 cm dedi gelişimi iyi çok şükür az daha dursa ciğerleri gelişir diye düşünüyorum bende
Aminn allah razı olsun canim cumlemize zamanında doğum nasip etsin inşallah. Afalladım resmen korku üzüntü hepsi vardı
Sağol canim inşallah tarikteyiz artik Allah büyük bakalım az daha sabir
Kocaelindeyim canim normal gittiğim hastanede yeni doğan ünitesi yok anca 36dan sonra basit şeylere bakıyor solunum sarılık vs. Sevk ettiklerinde var ama doluymus. Doğsa bebeği sevk edecekler neresi bossa artik. Geçen 40 hafta demişti güya dr bende anlamadım gel dedimde şimdi demedimki oğlum diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?