2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gecmis olsun .Demek geliyor ikizler .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah .

Ay Evi düzenlemek için bir enerji geldi bana.
Kaç haftadır süpürge bile tutmuyorum zorlanıyorum diye.tv ünitesindeki ders kitaplarımı topladım. Çekyatin altına koyulcak.
Buzdolabının üstündeki dolaptan garanti belgeleri eve gelen hediyeleri kullanmadığım çıkardım. Baya düzenleme yapmam gerekiyor ama tepelerde dolaşa dolaşa yoruldum

Şuan her yer her yerde. Ama halim kalmadi.

Afilim92 canım bende de tam aksine dinlendiğim hiç bir iş yapmadığım gün olmuştu kasılmalar
Doktor bebeğin duruş pozisyonu etkilemiş olabilir dedi
Gecmis olsun tekrardan.
Ilık duş da çok iyi geliyor

İşte farklı cihazla bakıldığı için biz şu an sadece tahmin yürütebiliriz ama kalp atışı duyulduysa sorun yoktur
Canım senin söz hakkın yok ama eşininde mi yok oda mı merak etmiyor
Annesi ne derse o canım, hastalandığımda bile annesi bu hastalanmış demese umrunda olmuyor sankı inanmiyor.

Canım geçmiş olsun riskli haftalar geçti ama yine de dayansın bebiş 2-3 hafta daha. Umarım yeniden başlamaz sancılar. Kendini yorma mümkün olduğu kadar uzan.

Canim cok üzüldüm çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine sürekli dinlen ağır işler yapma
Bol bol su ic
İnşallah daha bekler bebis
Kuvoz u olan bir hastane yok mu hangi şehirdesin?
Maşallah canm kilosu gayet iyi haftası ile uyumlu görünüyor
Konuştun mu doğum tarihi için

kızlar aliexpressten alışveriş yapmaya çalıştım bugün kart bilgilerini falan girdim, öde dedim. Bir uyarı geldi ve sipariş detayında duruma closed yazdı.sanal karttan da çekmedi.sizin siparişlerinizde nasıl oldu?onay İçin mesaj falan geldi mi?sorunu bir türlü çözemedim

Eklentiler

• IMG_8613.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 53
Amin canım artık alısdım zaten o kadar zor değil, duymuyorum sözlerni, bebeğim sağlıkla doğsun bana yeter.
Seni nasil bu kadar ezebiliyorlar anlamis değilim. Sen o evde gelinsin ama köle muamelesi görüyorsun cok üzülüyorum canim

Kızlar tuvlte girdm kabız olmşum 2 saat uğraştm ıkınmk zornda kaldm şuanda vajina girişi şiş bu durumu yaşayan var mı
Dün doktora gtmeden kan ilacı içtm ondan sonra bi kaç saat bişey yiyememiştim feba kabız olmuşum dünden beri perişanım meyve yiyorum kayısı suyu içiyorum yok. Ikınma sende beb korkuyorum yani sende yapma bol su hareket kayısı ye suyunu iç evde varsa inciri saf zeytinyağa batırıp dinlendirip ye çok kötü ilk kez yasıyorum

Teşekkür ederim, ben dün özellikle spinal olamaz mı dedim. Olmaz kesinlikle genel dedi.
Geçmiş olsun canım Allah bebişlerine sağ salim kavuştursun, sorun sıkıntı yaşamadan inşallah Allaha emanet olun.. ben coraspini bu hafta bırakıyorum iğneye devam Allah yardımcımız olsun

Başıma böyle bişey gelmedi canım ödedikten sonra bankadan mesaj geliyordu telefonuma o kadar. Dolar bazında olduğu için yeterince limit tanimladin mi sanal kartina? Öyle bişey mi acaba?

Canım ben de öyle olmuştum ilk başlarda doğal şeyler tüketerek yaparım dedim ama ıkınmaktan dolayı hemoroid oldum ve keşke doktoru arasaydım uğraşmak yerine dedim. Doktor bir ilaç verdi baktım ki uzun zaman tuvalete çıkamıyorum onu kullanıyorum. Doktoruna danış bence.

@_FenikS_ cok gecmis olsun .Insallah biraz daha toparlanir bebisin oyle dogar .Su an kac kilo ?Muz ve kasar peynir tuketin kilo alsin
Sağol canim 2300 46 cm dedi gelişimi iyi çok şükür az daha dursa ciğerleri gelişir diye düşünüyorum bende
Çok geçmiş olsun canım baya korkmuşsundur Allah'ım zamanında sağlıklı şekilde doğurmak nasip etsin inşallah
Aminn allah razı olsun canim cumlemize zamanında doğum nasip etsin inşallah. Afalladım resmen korku üzüntü hepsi vardı
Canım geçmiş olsun riskli haftalar geçti ama yine de dayansın bebiş 2-3 hafta daha. Umarım yeniden başlamaz sancılar. Kendini yorma mümkün olduğu kadar uzan.
Sağol canim inşallah tarikteyiz artik Allah büyük bakalım az daha sabir
Kocaelindeyim canim normal gittiğim hastanede yeni doğan ünitesi yok anca 36dan sonra basit şeylere bakıyor solunum sarılık vs. Sevk ettiklerinde var ama doluymus. Doğsa bebeği sevk edecekler neresi bossa artik. Geçen 40 hafta demişti güya dr bende anlamadım gel dedimde şimdi demedimki oğlum diyorum :)

canım bu kramp dediğin nasıl bişey? dün gece benim de bacağıma ağrı girdi sanki kaslarım yırtılıyormuş gibi kramp mı acaba? ilk kez böyle bir şey oldu çok şiddetli 1 2 dk sürdü sonra geçti

Ben ıkınmıyorum canım ama bakalım geçmezse doktor yolu görünür, inşallah düzelirim..

Annesi ne derse o canım, hastalandığımda bile annesi bu hastalanmış demese umrunda olmuyor sankı inanmiyor.
Canım peki neden katlanıyosun buna? Benim kv ya da görümceler bana karşı en ufak bi haksızlık yaptıklarında hakkımı savunurum ve eşim de hata eğer onlardaysa sonuna kadar yanımda olur. zaten başka türlüsünü düşünemiyorum bile. Beni önemsemeyen bi eşi ben de önemsemezdim. her şeyden önce biz hayat arkadaşıyız hastalıkta sağlıkta. bu hayatta en çok önem verdiğim sevdiğim insan o ve çok şükür ben de onun için öyleyim. Benim sözlerime önem vermemesi çok zoruma giderdi eminim senin için de öyledir umarım bir an önce hallolur bu sorun. allah yardımcın olsun

Anladım canm inşallah en azından 35 e kadar bekler
Şu an bile gelse çok sorun olmaz canım kısa bir süre küvezde kalır sıkma canını stres yapma
Kilosu da maşallah çok çok iyi
Bizi hep yanlış anlıyor bu minnaklar zamanlarını beklesinler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…