2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOk yakışmış çok begendım hangi siteden almıstın bende bakayım hala eksık benm birde bu ekru olarak mı gcıor beyaz olarak mı?
Ekru bu canm n11 de birolgaye adlı bir saticidan almstm 125 tlye kargoyla. Ama instagramda hamileçarsim ve bir cok sitede de var canm. Tesekkur ederm buarada:)

Sağol canım allah sen ve eşinin mutluluğnu daim etsin, eşimin yüzünü doğru dürüst bile görmüyorum, sadıce akşamlar oda elinden telefon düşmüyor yada gece geliyor ben uyumuş oluyorum, o kısacık zamanımdada onu olumsuz şeylerle kendimden soyutmak isdemiyorum zaten cok cabuk sinirlenen biri. Bütün gün annesiyle ne yaşadığmi ne oldüğnü bilmiyor, hiç yanlız kalamıyoruz ondada konuşmuyoruz konuşmayı dinlemeyi gereksiz görüyor. Buda boyle bir insan, beni aslında cok seviyor bende onu ama bazı işi cocuk vs problemler hep bizi uzaklaşdırıyor.

Başıma böyle bişey gelmedi canım ödedikten sonra bankadan mesaj geliyordu telefonuma o kadar. Dolar bazında olduğu için yeterince limit tanimladin mi sanal kartina? Öyle bişey mi acaba?
YOk cnm limitim vardı da.ben tele Yen'i yükledim applikasyonu, bunlar bana 4 dolarlık kupon vermişlerdi.sonra da kupon kullanımıyla ilgili problemden dolayı siparişi iptal etmişler.sanki onlara kupon verin diyen oldu. Ödemeniz iade edilecektir diyor.merak ettiğim bana ödemeyle ilgili bankadan mesaj gelmedi, hesaptan da çekilmiş para gözükmüyor.sende hesaptan hemen çekmiş miydi? Benden çekmemişlerdir bu koşullarda değil mi

Sabahtan beri korkuyla otryrm bnde akşm acile gtcm artk acillerdende nefret edyrm bi düzgün biyer bulamadm ilglnmk istemyolar

Bende oldu canım. Kupon kullandım satış iptal edildi. Hafta sonu olduğu için para provizyonda kalmıştır ondan çekilmemiştir, pazartesi çekilir muhtemelen ama 2-3 gün içinde iade ediyorlar geri.

Bende oldu canım. Kupon kullandım satış iptal edildi. Hafta sonu olduğu için para provizyonda kalmıştır ondan çekilmemiştir, pazartesi çekilir muhtemelen ama 2-3 gün içinde iade ediyorlar geri.
Sinir oldum ya ben de.sanal kartın limitini sıfırladım artık çekemezler herhalde.veya tekrar limit yükleyince tekrar çekerler mi bilemiyorum.ben Yen'i bir alışveriş için paranın çekilmesini ve iadesini bekliyeyim mi? İade İçin bi başvuru yapmama gerek var mı cnm?

iyimi bana az gibi geldi Dr iyi dedi ama :) aman canım yukselmesin limon falan ye

drda iyi dedi de bana az geldi .
evet canım konuştum bir problem olmazsa temmuzun 3-4 gibi alırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…