2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarrr ins herkes iyidir,dun kontrolumuz vardi sukur her sey yolunda, size bir sorum olcak mama alan anneler acaba ne aldi, oglumda hipp organic kullandim ama daha sonrasinda birkac sey duydum hakkinda seker orani fazla vs gibi, ilk dogumumda sutum gec geldi 3 gunu buldu ve kimseye anlatamadim cocugum ac diye 1 gun sonunda mama verdik ama yinede sarilik olmasina engel olamadi bu yuzden ayni hatalari yapmamak icin,kolostrum dan sonra sutum olmassa mama verebilirim, dr umada danisicam fakat onlarinda reklam anlasmali mama onerileri oluyor objektif bir gorus bulmak zor, etrafinizda kullanip memnum olan anneler varsa bilgi verirseniz cok mutlu olurum..

Minnoş karnın çok tatlıııı oyy kuzucuk mu varmış içindekız mıydı erkek miydi annesi
D dehaaa cok yakışmiş canım zamanında güle güle giy inşallah, senin bebeşnin cinsiyetni bilmiyorum bende ama göbekden anladığım kadarıyla kızmi?

ben ilk cocuguma sma vermiştim aptamil şeker oranı fazla diye tavsiye etmediler benimde 2 gün sütum gelmiyor bende o 2 gün mama vermeyi düşünüyorum
Teyzem universite hastanesinde doğum yaptı hemşireler enjektör içinde mama getirip bebeğe vermemizi soylediler ama ben özelde doğum yaptım emzir sakin mama verme dedi ama iki kizimda sarılık oldu

Senin bebeğin doğum pozisyonu aldımı? Untrasonda gördümü? Ama anne kendiside bebek döndüğünde anlar diyor dr, bende anlamamakdan korkuyorum.
Dün doktora sordum dönmüş dedi ama daha değişebilirmiş önemli olan sonlarda dönmüş olması. Ben hareketlerini midemin orda hissettiğimde anlamıştm çünkü doktor ters duruyo dediğinde hep kasıklarımdaydı hareketler. Bide karnımda indi aşağı sanki. Bilemiyorum sonuçta ilk defa yaşıyorum

Benim ikinci ama bende anlamıyorum cok fazla. Hareket ediyor ama kolumu ayağımı onu bile anlamıyorum.

Sütüm gelir mi acaba mama alsam mı napsam bilemedim tecrube sıfır malum. Yada almasamda eğer sütüm gelmezse hemen eşim alsa gelse mi o gün... ne dersin ? İnşallah hepimizin bol bol sütü olur ya

Inşallah canim. Yarın eşim ikizleri anneme götürecek sürekli yatak versiyonuna takılcam artik Inşallah bekler en azından haziran sonunu beklesin :) sonra hic ugrasmam durması için:)

drda iyi dedi de bana az geldi .
evet canım konuştum bir problem olmazsa temmuzun 3-4 gibi alırız dedi
İyi canım hadi hayırlısı ile gelsin inşallah az zamanımız kaldı:)
Hamileliğin tadını çıkaralım biraz
Biz anneler öyleyiz işte canım tatmin olmuyoruz daha fazla alsınlar yesinler istiyoruz hep:))
Inşallah canim. Yarın eşim ikizleri anneme götürecek sürekli yatak versiyonuna takılcam artik Inşallah bekler en azından haziran sonunu beklesin :) sonra hic ugrasmam durması için:)
İyi düşünmüşsünuz canım evde çocuk olunca insan hiç bir şekilde dinlenemiyor
Bekler inşallah canım benim ya sen kendine dikkat et yeter ki :)

Kızlar iki tane pijama takımı almıştım
Şu an gecelik almayı düşünüyorum
Havalar sıcak diye daha rahat ederim diye düşündüm
Lohusa sepetine baktım çok pahalı geldi
Siz nerden aldınız?

Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Karpuzcu Doktora deseydin keşke bi tak tak hemen anlardı dönmüş mü dönmemiş mi :)
Aynen canım sağlıklı iyi olsunlar,
dr kesin anlardı, daha karnımda oturur pozisyonda olduğnu söyledi cinsiyete bakarken, ama bakan karpuzcu değildi, zaten untrason yapa bildiğnede şüpeliyim kendisinin.

Satıcıya sormustum ama zaten ust kisimda gogus kisminda arkadan ayarlamak icin bi kurdele var bagliosun ozaman oturuo ustune kilon boyun kac ben 1.58 boy kilo hamilelikten once 58di m bedn aldm
1.70 kıloda 56 S dar mı olur acaba dogumdan sonrası ıcın

Ahh cnm ya ayni ben, ozelde mama verme surekli emzir dendi, ama sariligida boyundan asagi inerse hemen dr gidin dendi, madem biliyorsunuz bu bebisler ac kalicak dogru duzgun soylesenize..
Bu arada sma yi bende dusundum bikac arastirmadan sonra kesin karar vericem, cok saol cnm Allahim kizcelerine saglik sihhat versin, saglicaklada bebisine kavustursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…