2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baldirimda oluyor benim birden şiddetli şekilde agri oluyor kas kati kesiliyor taş gibi oluyor ve bacağını tam açamıyorsun o an bazıları sıcak bir şey koy diyor bazıları iğne batır diyor ben o an acidan hiç bir şey yapamıyorum sadece aynı bölgeyi elimle sıkıyorum ama dayanilcak gibi olmuyor Allah'tan uzun sürmüyor yoksa mahvolur bacak

çok güzel olmuşsun canım :)

Maşallah ne çok yakışmış ne güzel olmuşsunuz sen ve bebeğin

Minnoş karnın çok tatlıııı oyy kuzucuk mu varmış içindekız mıydı erkek miydi annesi

D dehaaa cok yakışmiş canım zamanında güle güle giy inşallah, senin bebeşnin cinsiyetni bilmiyorum bende ama göbekden anladığım kadarıyla kızmi?

1.70 kıloda 56 S dar mı olur acaba dogumdan sonrası ıcın
Çook traekkürr ederimm kizlarrr o sizin tatlılığınız:) )) bebis kiź dogru tahmin Milana firuze ... Parislim canm bence s iyi olur zaten onemli olan ustun oturmasi alt her ihtimalde oluo gerci ust kismida ayarliosun dedigm gibi arkadan yanlarda olan kurdele ile sıkıosun oturuo. Bana bile sanki s bile olurmus gibi gelio. Ama yinede kafana takilirsa instagramda soyledigm yerede sorabilirsin beden olayini yardmci oluolar canmcm

Taçla terlıgınde mı aynı satıcıdan onlar baska yerden mı

Kızlar iki tane pijama takımı almıştım
Şu an gecelik almayı düşünüyorum
Havalar sıcak diye daha rahat ederim diye düşündüm
Lohusa sepetine baktım çok pahalı geldi
Siz nerden aldınız?
Canim ben bitane pijama aldim azmiki gecelik evde bile giyemem yukarıya sıyrılıyor rahatsız oluyorum. Ama sen düşünüyorsan lcw da var fiyatı 45 civarı bak

Onu baska yerden aldm canm hatta bebegimede melek kanatli tulum aldm taç ve terligi aldihim yerden sekertadındatasarimlar onlari aldgm yer
Bnm bı tane gecelıgım war somon renk bıtanede beyaz alsam ıkısınede uyar dıe dusundum zevklısın bgendım maşallah huzurla gule oynaya gıy ınsallah cok saol cnm

Kızlar biraz önce geceligimi vs giydim terliklerimi tacimi taktm foto cektm sizede gonderiyim dedm Eki Görüntüle 2153242
Ayy ayy masallah kuzucuga ve annesine
Canım ya, herkesin hayatı ve zorlukları bir sınavi var işde benimkide bu sanırım.
Evet Allah yardimcin olsun kuzum .

Kizlar kot pantolon beni cok bunaltiyordu .Bir tane beli lastikli yazlik pantolon aldim .Ustume 2 t shirt ve tesettürlü oldugum icin onlarin ustune giyebileceğim tensel kot gomlek aldim .Doguma az kaldi diye gomlegi normal bedenimde aldim önünü kapatmadan kullancam .Biz bayrama hazırız insallah. Bir de hamile elbisem var dönüşümlü giyerim .

sagol cnmm

Canım iyiyim ya biraz sıkıntı vardı fetal teste falan gönderdi dr o zamanlar biraz moralim bozuldu pek girmedim ama çok şükür temiz geldi sonuclarimiz sen nasılsın
Maşallah cnm. İyi olmanıza sevindim. Valla iyi diyelim cnm ya klasik ağrılarla evde teker yuvar gidiyoruz çatı ağrısı sırt ağrısı

Seni çok iyi anlıyorum canım paytak paytak yürüyosundur ağrıdan geçiyo ama korkulacak bişey yok bebek kilo aldıkça kalça kemiklerinin ve bacakların yükü artıyo ağrılar bu yüzden
Ay evet ya oğlanı Dr a götürdükleri eşim düzgün yurusene diyor dedim yuruyebildigime sukret. Her adim eziyet işkence oy çok feci ya

merhaba kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir.kızlar oturnak bi dert yürümek bi dert yatmak ayrı bidert daha iice şişmedik oysaki.ben çok zorlanıyorum sizler nasılsınız

Hesaptan çekilmiyor bir kaç gün sonra kredi kartından çekilmiş gibi gösteriyor, ay sonunda da kredi kartı ekstrende görüyorsun ödediğin miktarı. Ama sonra iade ediyorlar yani AliExpress bana paramı iade etmedi diyeni gormedim

D dehaaa canım çok güzel olmuşsun çok beğendim

Urmicca canım sanırım hepimizde aynı sıkıntılar baş gösteriyor az kaldı inşallah

Bende sonunda çantamı tamamıyla hazırlayıp kapattım çok şükür

Bugün çok yoruldum hem ev işleri yordu beni hem de biraz avm dolaştım belim ağrıyordu geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…