2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sahol cnm deniyim dedim e sizlerlede paylasmak istedm:)

Sağol canım , maalesef şiddetli ağrılar oluyor. Bir iki saattir biraz rahatım sadece

Sagolun kizlar cevaplar icin , insan korkuyo ilk bebis olunca

6kılo aldım 50 ile hamıle kaldım ılk 3ay verdm 47ye dustum smdı 56 kıloyum keske daha alabılsem hatta dgumdan snra vermesemde bu kıloda kalsam bnmde alamama gbı problemım war
Ahh canimm ne guzel yaa. Bende tam tersi su icsem yariyo. Çok şiştimm baya kilo aldım çok dertliyim kilo konusunda. Sana veriyim ben birazini :) :)

merhaba kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir.kızlar oturnak bi dert yürümek bi dert yatmak ayrı bidert daha iice şişmedik oysaki.ben çok zorlanıyorum sizler nasılsınız
Al bendende o kadar iyice hantal hissediyorum kendimi yatması dert kalkması ayrı dert. 30 dan sonrası zormuş

Ya benim karnimi her goren erkek mi diyor.arkadaslarim da bugun acaba erkek mi diyorlar.doktorlar hem turkiye de hem Usa de %100 kiz dediler.beni aciklama yapmak zorunda birakiyolar ya.hatta kardesim dedigim arkadasim esmer mi olacak esine mi benzicek benzerse sevemem kacinci demesi cok sinir oldum kirmakta istemiyorum ama artik bu kacinci

Ay canım sevmezse sevmesin, senin için doğurmuyorum ben deseydin hasbam yaa

Allah hepimize kolaylık versin canım.birde çok sertleşio falan içimde sıkıştırdığımı düşünüorum çok zor Rabbim yardım etsin.cidden bu analık hakkı.. benim daha çok yapılıcak şeyim ama enerjim gücüm azaldı hemen yoruluorum.hazırlık için acele ettiğim zaman kv dahil erken daha yapılır bilmemne diolardı şimdi hepsine sokuom lafı.ben bu halde nasıl halletcem size bunu anlatmaya çalışıodum die.eşim yavaş yavaş yaparız dio yavaşlık bile zor bana havalarda sıcak çok halsiz oluyorum..

Al bendende o kadar iyice hantal hissediyorum kendimi yatması dert kalkması ayrı dert. 30 dan sonrası zormuş
vallahi zormuş canım ya.minişim çok güçlü hareket edio ama bende sıfır.sadece uyuyarak bitiricem herşey işkence gibi..sertleşio top gibi falan, açılma olucak die strese giriorum..

Sen sevmesen de olur sana sevdirmek gibi bir derdimiz yok de ne sinir bozucu bir arkadaşmış hem babaya benzeyen kızın bahtı güzel olur derler sağlıklı olsun da ister annesine ister babasına benzesin arkadaşın teklifi ve isteği geçerli olmuyor

Kesinlikle katılıyorum. Hava sıcak çabuk yoruluyoruz halsiziz. Kıyafetler yıkandı 5 makine nasıl utulenecek. Eşimle pazarlık yapıyorum utulesin diye. Delircem valla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…