2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canım bende spinal isterdim ama şartlar elvermiyor şu an. Çok teşekkürler ilk fırsatta haber veririm zaten.

Günaydın kızlar

Sabaha doğru uyudum erkenden de kalktım. Eşimin oğlu bizdeydi bu hafta alma günümüz. İyi anlaşıyoruz onunla.. Normalde ayda iki kez bizde kalma günü var. Şimdiden soruyor ; bebeğe oda yaptırmadım ben henüz, yatak odamızda park yatağı var ama ilerde bi odamızı çocuk odası yapıcaz tabii.. Orda da misafir kanepesi var O da şimdiden soruyor ben nerde yatıcam diye

Bende diğer odayı söylüyorum ama kendine özel oda istese yapamayacağımız bir oda orası..,
PC masası portmanto filan var o odada.

Bebekle aynı odaya da yatak koymak istemem sonuçta az da kalsa yakında ergenleşecek 11 yasında çünkü.. Bende böyle çift taraflı düşünüyorum işte..bugün yine sorunca acaba benimi paylaşamayacak diyorum çünkü benle vakit geçirmeyi seviyor oyun gezme vs.

Bulucam artık bi yolunu olmazsa bi odayı bozacam komple gardrop yapıp portmanto ve onun eşyalarını koymak için.. Karışık durumlar.

Dökmüyorum şu anda, böbrekte sabit ama perşembeden beri eziyet resmen
Ay Allah yardımcın olsun bi kadın 10 çocuk doğursun bi taş düşürmesin derler doğum sancısından betermiş öyle diyo doktor. 2 kez yaşadım ölüyodum hamileyken daha zordur Allah bian once kurtarsın ya

Canım benim dualarımız seninle Allah yardımcın olsun aslında çok güzel ya yarın kavuşacaksın miniklerine kendini iyi hissettiğinde haber ver olur mu

Ne zor bi durum..Allah yardımcın olsun canım ama hem bebeğini hem çocuğun psikolojisini korumalısın bnce ona da muhakkak bi düzen oturt evinde kendini dışlanmış hissetmesin yavrucak

Ben de varım canım antibiyotikten gına geldi artık bakalım pazartesi günü kontrolümüz var tekrar vermez umarım geçmiyor bu enfeksiyon
yasmin-27 B Balonum Kızlar size ne enfeksiyonu için antibiyotik verildi? Bende perşembeden beri ağrı çekiyorum, büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu dendi ama hala bir ilaç falan yazan olmadı. Yalnızca serum verdiler iki gün boyunca. Ben de antibiyotik verseler de kurtulsam diye bekliyorum

Günaydın cnm bu kramplar başta benide korkuturdu şükür hiç yaşamadım. Sen magnezyum desteği alıyormuydun ben osteocare kullaniyorum belki o önledi ama bende hiç olmadı.
bendede bugün oldu canım hiç olmamıştı kendi kendime nazar ettim sanırım

Ne zor bi durum..Allah yardımcın olsun canım ama hem bebeğini hem çocuğun psikolojisini korumalısın bnce ona da muhakkak bi düzen oturt evinde kendini dışlanmış hissetmesin yavrucak
Şu an aynı düzende bir sıkıntı yok. Ama daha bebek doğmadan ben nerde yatıcam diyor bende daha bebeğe oda yapılıncaya kadar yani en az 1 yaş bu konu hiç ortaya çıkmaz demiştim. Şimdiden odasını kaybetme korkusu sardı. Ki sürekli kalmıyorda ayda 2 kez geliyor.yatağı dolabı aldığım üst baş eşyaları herşeyi var eksik değil yani. Ama oda konusu dönüp dolaşıp geçiyor.

canım regl tarihini degistirmeseydin keşke drda soruyor ya son adet tarihi diye ..
bebek önde olsa bile Dr sat ile ilgileniyor önde olmasi kilosunu gösteriyor sadece

Canim bu bir nevi ben ne olcam deme sekli .Babasını baska bir çocukla paylaşmak düşüncesi onu korkutuyor olabilir .Daha az sevilecegini ,sizin ona verdiginiz degerin azalacagini ,daha az zaman ayıracağınızi düşünüyor olabilir .Onun kafasinda sorun sadece oda degil yani .Sen firsat buldukca onunla dertles bu konu hakkinda .Senin de yeni kardesinle guzel zamanlar gecirecegine inaniyorum vs tarzında onun duygularini yansitmaya calis .Cocuk akli iste hayal dünyasında nasil yeni bir duzen var kim bilir .Psikolojik doygunluk onemli ve kendini bir yere ait hissetme.

Geçmiş olsun cnm ben mide yanması için lansor kullanıyorum o acıdan rahatim yoksa gerçekten cekilicek şey değil.
Sağol canım bende rennei kullanıyorum hep ama bitmiş 9 dan beri yediğim hiç bir şeyi öğütmemiş midem çok enteresan 9 saatte hemde, hamileliğin son ayı zormuş

Sağol canım bende rennei kullanıyorum hep ama bitmiş 9 dan beri yediğim hiç bir şeyi öğütmemiş midem çok enteresan 9 saatte hemde, hamileliğin son ayı zormuş
Aynen cnm son ay gerçekten yorucu geçiyor benim içinde hiç bişey yapmadigim halde yattığım yerde yoruluyorum birde nefesim kesiliyor.

Canım evet baya karışık durum oda sıkıntısıda var. Benimde eşimin kızı var 16 yaşında ilk başlarda arada görüşüyoduk ama şimdi hiç görüşmüyoruz, bişeler bişeler olmuştu. Üç yıllık evliyim banada hiç gelmedi, babası daha sonra gelsin dedi sanırım çocuk olunca gelir. Aranızın iyi olması güzel bişe, biz ikimizde biraz soğuğuz pek samimi olamıyoruz, kardeşi oluyo yarın bigün kalmak istase bizdede yok yer doğru düzgün :))

Haklısın canım aynı şekilde düşünüyorum. Biz çok iyi vakit geçiriyoruz. Doğumdan sonra tatil için bizde kalacak 1 ay tam lohusalığıma geliyor babanne alt katta o baksın ilgilensin istiyorum tabiki. Onu da konuştum ben yorgun ve bakıma ihtiyacım olacak ama sen bizimle olacaksın sadece yemek ve yatmanda babaanne sana bakıcak dedim. Çünkü bilmeli sonra yadırgamasın. 5 yıldır zaten ablalık yapıyorum sık sık da dertleşiyoruz bütün herşeyini babasından çok bana anlatır. Babası bile şaşırıyor nasıl açıyorsun sen onu diye. Ama şimdi istediği bi oda durumunu hemen yapamamanın durumu sardı beni. İllaki yoluna koyıcam ama bu konuları maalesef hep kadınlar düşünüyor işte yapacak birşey yok.
Ama ben ne olucam konusunda %100 haklısın kardeşlik konusunu sık sık aşılıyorum göbeğimi ellemesine izin veriyorum. kardeşinin tekmelerini hissediyor gülüyor.,sende böyleydin annende ufacıktın filan şeklinde konuşuyorum onunla yani kardeşlik konusu ister istemez aşılıyorum her aşamada ve anne baba çocuk şeklinde üçümüz beraberken..

Kız çocuğu diğer eşe daha mesafeli olabiliyor ama senin vereceğin sevgi ve yaklaşım önemli
Çocukların hissiyatı çok kuvvetli iyi kötü soğuk sıcak yaklaşımı çok iyi ayırd ediyorlar canım inşallah bi an önce iletişim kurarsınız kardeşi olacak bence ön ayak ol canım eşler daha geride kalıyor bu konularda

Forse bence babasi senle evli olduğu icin şanslı bir çocuk .Çünkü 2.evliliklerde onceki cocuklar genelde dışlanıyor ve kabul görmüyor. Sen zaten onun icin en iyisini yapiyorsun .Baba sevgisinden mahrum etmediğin gibi kendin de sevgini veriyorsun. Su an bir seyin farkinda degil ama büyüdüğü zaman sana minnet duyacak. Aile sıcaklığı bu yas icin cok cok onemli .Maddi doygunluktan cok manevi doygunluk önemli. Sen endişelenme kardesine uyum sürecini atlattiktan sonra daha iyi olcak her sey .Onu benimsemis olcak ve bu süreçte zaten biraz daha büyüdüğü icin daha olgun dusunebilcek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…