- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.781
InşallahOlmaz Allah ın izniyle canım stres yapmamaya çalış. Sıkıntı stres de tansiyonu çok etkiler. Sayılı saatler kaldı hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişlerine
Insallah canım bende spinal isterdim ama şartlar elvermiyor şu an. Çok teşekkürler ilk fırsatta haber veririm zaten.nevesta81 guzel seyler düşün. Cok stresli bir süreç ayrıca heyecanlı. Duygularının karmaşasını ve endiselerini tahmin edebiliyorum .Ama kendini yine sen sakinlestireceksin .Uyandigin zaman kuzuların kucağında olcak. Kelebek kadar hafif olacaksin. Kokularini icine çekince her seyi unutacaksın. Genel anestezi diye de üzülme. Belki uyumasan tansiyonunu olumsuz etkileyecek ve o an uyutmak zorunda kalcaklar .Her sey gönlünce olsun .Biz de sana dua edelim
Ay Allah yardımcın olsun bi kadın 10 çocuk doğursun bi taş düşürmesin derler doğum sancısından betermiş öyle diyo doktor. 2 kez yaşadım ölüyodum hamileyken daha zordur Allah bian once kurtarsın yaDökmüyorum şu anda, böbrekte sabit ama perşembeden beri eziyet resmen
Evet canım bu erken doğum biraz moralimi bozdu ama dr. çok olumlu yani erken teşhis edildi Allah'tan.
Hastaneye 07.00 da yatış nst ve serum vs. Falan derken herhalde 9 civarı beni doğuma alırlar. Genel anestezi olacakmış.
Birde hastaneye 3 tane gecelik getirin yazmışlar bende 2 tane gecelik bir pijama vardı artık idare edeceğim. Dr. Doğuma kadar yatacaksın dedi.
Ne zor bi durum..Allah yardımcın olsun canım ama hem bebeğini hem çocuğun psikolojisini korumalısın bnce ona da muhakkak bi düzen oturt evinde kendini dışlanmış hissetmesin yavrucakGünaydın kızlar
Sabaha doğru uyudum erkenden de kalktım. Eşimin oğlu bizdeydi bu hafta alma günümüz. İyi anlaşıyoruz onunla.. Normalde ayda iki kez bizde kalma günü var. Şimdiden soruyor ; bebeğe oda yaptırmadım ben henüz, yatak odamızda park yatağı var ama ilerde bi odamızı çocuk odası yapıcaz tabii.. Orda da misafir kanepesi var O da şimdiden soruyor ben nerde yatıcam diye
Bende diğer odayı söylüyorum ama kendine özel oda istese yapamayacağımız bir oda orası..,
PC masası portmanto filan var o odada.
Bebekle aynı odaya da yatak koymak istemem sonuçta az da kalsa yakında ergenleşecek 11 yasında çünkü.. Bende böyle çift taraflı düşünüyorum işte..bugün yine sorunca acaba benimi paylaşamayacak diyorum çünkü benle vakit geçirmeyi seviyor oyun gezme vs.
Bulucam artık bi yolunu olmazsa bi odayı bozacam komple gardrop yapıp portmanto ve onun eşyalarını koymak için.. Karışık durumlar.
Ben de varım canım antibiyotikten gına geldi artık bakalım pazartesi günü kontrolümüz var tekrar vermez umarım geçmiyor bu enfeksiyon
bendede bugün oldu canım hiç olmamıştı kendi kendime nazar ettim sanırımGünaydın cnm bu kramplar başta benide korkuturdu şükür hiç yaşamadım. Sen magnezyum desteği alıyormuydun ben osteocare kullaniyorum belki o önledi ama bende hiç olmadı.
Şu an aynı düzende bir sıkıntı yok. Ama daha bebek doğmadan ben nerde yatıcam diyor bende daha bebeğe oda yapılıncaya kadar yani en az 1 yaş bu konu hiç ortaya çıkmaz demiştim. Şimdiden odasını kaybetme korkusu sardı. Ki sürekli kalmıyorda ayda 2 kez geliyor.yatağı dolabı aldığım üst baş eşyaları herşeyi var eksik değil yani. Ama oda konusu dönüp dolaşıp geçiyor.Ne zor bi durum..Allah yardımcın olsun canım ama hem bebeğini hem çocuğun psikolojisini korumalısın bnce ona da muhakkak bi düzen oturt evinde kendini dışlanmış hissetmesin yavrucak
Çok sağol. Evde hiç bişe kalmamış kaldım öyle sabah sabah, soğuk süt de boğazlarımı şişiriyo, az kaldı inşşGeçmiş olsun cnm çubuk kraker ye beyaz leblebi soğuk süt iç. Ağzına bir kaşık bal at boğazına iyi gelir.
canım regl tarihini degistirmeseydin keşke drda soruyor ya son adet tarihi diye ..Kizlar benim kafama birsey takildi. Simdi normalde benim son regli tarihim 20 ekim di, 20 ekim olarak baktigimizda suan 32+2 gunlugum.
Ilk doktor muayemde 2hafta olnamisti ben 9 diye gitmistim 7 hafta cikmisti.
Bende regli tarihimi 1 kasim olarak degistirdim ki online takibim olsun diye, 1kasim yapinca suan 30+4 gunluk gebeyim. Nerdeyse 2 hafta farkim var.
Son haftalara girdigimiz icin onemli bir fark bu.
Simdi siz hesaplamalarinizi neye gore yaptiniz.? Nette baktigim kadariyla regli tarihi hesaba katilmali deniyor.
Ben biraz karistim.
Canim bu bir nevi ben ne olcam deme sekli .Babasını baska bir çocukla paylaşmak düşüncesi onu korkutuyor olabilir .Daha az sevilecegini ,sizin ona verdiginiz degerin azalacagini ,daha az zaman ayıracağınızi düşünüyor olabilir .Onun kafasinda sorun sadece oda degil yani .Sen firsat buldukca onunla dertles bu konu hakkinda .Senin de yeni kardesinle guzel zamanlar gecirecegine inaniyorum vs tarzında onun duygularini yansitmaya calis .Cocuk akli iste hayal dünyasında nasil yeni bir duzen var kim bilir .Psikolojik doygunluk onemli ve kendini bir yere ait hissetme.Günaydın kızlar
Sabaha doğru uyudum erkenden de kalktım. Eşimin oğlu bizdeydi bu hafta alma günümüz. İyi anlaşıyoruz onunla.. Normalde ayda iki kez bizde kalma günü var. Şimdiden soruyor ; bebeğe oda yaptırmadım ben henüz, yatak odamızda park yatağı var ama ilerde bi odamızı çocuk odası yapıcaz tabii.. Orda da misafir kanepesi var O da şimdiden soruyor ben nerde yatıcam diye
Bende diğer odayı söylüyorum ama kendine özel oda istese yapamayacağımız bir oda orası..,
Bebekle aynı odaya da yatak koymak istemem sonuçta az da kalsa yakında ergenleşecek 11 yasında çünkü.. Bende böyle çift taraflı düşünüyorum işte..bugün yine sorunca acaba benimi paylaşamayacak diyorum çünkü benle vakit geçirmeyi seviyor oyun gezme vs.
Bulucam artık bi yolunu olmazsa bi odayı bozacam komple gardrop yapıp portmanto ve onun eşyalarını koymak için.. Karışık durumlar.
Sağol canım bende rennei kullanıyorum hep ama bitmişGeçmiş olsun cnm ben mide yanması için lansor kullanıyorum o acıdan rahatim yoksa gerçekten cekilicek şey değil.
Az içiyorum maalesef, büyük ihtimalle de bu yüzden böyle hastalandım canım. Cidden suya dikkat etmek lazım. Tedavi için de şu an bol bol su iç dedi dr.Canm suyu ne kadr içiyorsun en az 2,5 lt ıcmen gerek sölemıstr belkı doktorunda
Aynen cnm son ay gerçekten yorucu geçiyor benim içinde hiç bişey yapmadigim halde yattığım yerde yoruluyorum birde nefesim kesiliyor.Sağol canım bende rennei kullanıyorum hep ama bitmiş9 dan beri yediğim hiç bir şeyi öğütmemiş midem çok enteresan 9 saatte hemde, hamileliğin son ayı zormuş
Canım evet baya karışık durum oda sıkıntısıda var. Benimde eşimin kızı var 16 yaşında ilk başlarda arada görüşüyoduk ama şimdi hiç görüşmüyoruz, bişeler bişeler olmuştu. Üç yıllık evliyim banada hiç gelmedi, babası daha sonra gelsin dedi sanırım çocuk olunca gelir. Aranızın iyi olması güzel bişe, biz ikimizde biraz soğuğuz pek samimi olamıyoruz, kardeşi oluyo yarın bigün kalmak istase bizdede yok yer doğru düzgün :))Günaydın kızlar
Maşallah sen yine 36 dasin cnm a kalmis.Günaydın cnm artık son zamanlardayiz ağırlastik iyice bir an önce şu son zamanlar geçsin istiyorum hakkımızda hayırlısı.
Canim bu bir nevi ben ne olcam deme sekli .Babasını baska bir çocukla paylaşmak düşüncesi onu korkutuyor olabilir .Daha az sevilecegini ,sizin ona verdiginiz degerin azalacagini ,daha az zaman ayıracağınızi düşünüyor olabilir .Onun kafasinda sorun sadece oda degil yani .Sen firsat buldukca onunla dertles bu konu hakkinda .Senin de yeni kardesinle guzel zamanlar gecirecegine inaniyorum vs tarzında onun duygularini yansitmaya calis .Cocuk akli iste hayal dünyasında nasil yeni bir duzen var kim bilir .Psikolojik doygunluk onemli ve kendini bir yere ait hissetme.
Canım evet baya karışık durum oda sıkıntısıda var. Benimde eşimin kızı var 16 yaşında ilk başlarda arada görüşüyoduk ama şimdi hiç görüşmüyoruz, bişeler bişeler olmuştu. Üç yıllık evliyim banada hiç gelmedi, babası daha sonra gelsin dedi sanırım çocuk olunca gelir. Aranızın iyi olması güzel bişe, biz ikimizde biraz soğuğuz pek samimi olamıyoruz, kardeşi oluyo yarın bigün kalmak istase bizdede yok yer doğru düzgün :))
Tesekkur ederim canm.insallahÇok yakışmış canım güle güle kullan :)
İnşallah bebis kucağında da bir foto bekliyor olacağız senden ♡♡♡
Aynısı bende de oluyor canım yatmak oturmak kalkmak yürümek hepsi işkence valla çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?