2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim kafama birsey takildi. Simdi normalde benim son regli tarihim 20 ekim di, 20 ekim olarak baktigimizda suan 32+2 gunlugum.
Ilk doktor muayemde 2hafta olnamisti ben 9 diye gitmistim 7 hafta cikmisti.
Bende regli tarihimi 1 kasim olarak degistirdim ki online takibim olsun diye, 1kasim yapinca suan 30+4 gunluk gebeyim. Nerdeyse 2 hafta farkim var.
Son haftalara girdigimiz icin onemli bir fark bu.
Simdi siz hesaplamalarinizi neye gore yaptiniz.? Nette baktigim kadariyla regli tarihi hesaba katilmali deniyor.
Ben biraz karistim.

Son adet tarihini baz aldım . başta bnde de tarih karışıklığı vardı ama umursamadım ve 26 eylül ü son adetimi baz alarak hesapladım..sende tekrar düzenlemelisin en doğrusu o şekilde

Son adet tarihini baz aldım . başta bnde de tarih karışıklığı vardı ama umursamadım ve 26 eylül ü son adetimi baz alarak hesapladım..sende tekrar düzenlemelisin en doğrusu o şekilde

Evet dedigin dogru, baya baktim simdi de gec dollenme erken dollenme veya usg tarih farkliligi cok degisken oldugundan SATa gore olmaliymis. Tesekkur ederim cevabin icin

Piyango vurmuş o zaman sana, canım, artik alışdım allah sabir veriyor işde, bir şekilde yaşıyorum, ben neden sa burda bir türü güzel bir şey yazamıyorum, hep dert hep sıkınti sizin yernizde olsam bir şekilde kendimi engelerdim, biraz güzel şeylerden konuşalım, yarın geliyor senin prens lerin öylemi? Yaklaşik kac kilo olmuşlardır bi fikrin varmi?

Canım engellemek ne demek biz burada sadece güzel şeyler konuşmuyoruz hayat böyle bir yer zaten, birbirimize hem destek hem dua ile arkadaşlık ediyoruz. Benimkileri 2800 civarı bekliyor dr. Inşallah sağlıklı olsunlar kilo vs hep teferruat artık.

Kızlar günaydın. Dün doktor günümüzdü bizimde yazamadım buraya kızımın maşallahı vardı 2 kg olmuş doktor 3 3.5 kg doğcak gibi dedi kasılmalar yaşadığımı söyledim normaldir artık dedi. bazen hareketlerini çok aşağıda hissediyorum dedim rahim ağzı uzunluğun normal rahim kapalı dedi 2 hafta sonra nstye giricem

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun

nevesta81 canım walla sanırım bizde seninle birlikte saatleri sayıcaz heyecan hat safhada olsa gerek
Evet canım bu erken doğum biraz moralimi bozdu ama dr. çok olumlu yani erken teşhis edildi Allah'tan.
Hastaneye 07.00 da yatış nst ve serum vs. Falan derken herhalde 9 civarı beni doğuma alırlar. Genel anestezi olacakmış.

Birde hastaneye 3 tane gecelik getirin yazmışlar bende 2 tane gecelik bir pijama vardı artık idare edeceğim. Dr. Doğuma kadar yatacaksın dedi.

Allah yardımcın olsun canım bebişlerini sağ salim kucağına alasın inşallah ilk fırsattta nasıl olduğunuzu yaz buraya merak ederiz seni

Sağol canım, zaten bu yüzden burayı cok seviyorum, azcık zaman bulur bulmaz burdayım hemen, bence gayet iyi kiloları, cok şükür bebeklerine kavuşmana cok az kaldı.

Günaydın cnm necedir halimiz valla. En son WC te gittim ayağımı yataga kaldiramadim ağladım sinirden eşim uyandı o yatırdı ağlarken uyumusum
Günaydın cnm artık son zamanlardayiz ağırlastik iyice bir an önce şu son zamanlar geçsin istiyorum hakkımızda hayırlısı.

Günaydın kizlar gece cok gec uyuyabildim. Sonra acıkıp uyanıyorum zaten :)

Biz bugun memlekete gidiyoruz. Annecim ve kardeslerimle kalcam 4 5 gün. Sonra geri gelip esimin memleket ve tekrar annemler .Bayram olunca cok yorucu olcak benim icin .Cunku 2 kardesimi sadece bayramlarda görüyorum. Onlar icin tekrar yol yapcaz.Neyse ki il içi uzak mesafe olsa da.

nevesta81 guzel seyler düşün. Cok stresli bir süreç ayrıca heyecanlı. Duygularının karmaşasını ve endiselerini tahmin edebiliyorum .Ama kendini yine sen sakinlestireceksin .Uyandigin zaman kuzuların kucağında olcak. Kelebek kadar hafif olacaksin. Kokularini icine çekince her seyi unutacaksın. Genel anestezi diye de üzülme. Belki uyumasan tansiyonunu olumsuz etkileyecek ve o an uyutmak zorunda kalcaklar .Her sey gönlünce olsun .Biz de sana dua edelim

Olmaz Allah ın izniyle canım stres yapmamaya çalış. Sıkıntı stres de tansiyonu çok etkiler. Sayılı saatler kaldı hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…