- 29 Kasım 2017
- 286
- 351
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.801
canım regl tarihini degistirmeseydin keşke drda soruyor ya son adet tarihi diye ..
bebek önde olsa bile Dr sat ile ilgileniyor önde olmasi kilosunu gösteriyor sadece
Canım bir de eski eş faktörü var. Ön yargı değil ama benim bir çocuğum olsaydı babasının evinde arada kalıyor olsaydı esinle en azından tanışıp bir ön güven almak isterdim sonuçta çocuğumu bakıyor kim olduğu hakkında fikrim olmalı. Maalesef eski eş kin dolu ve kötü düşünceli biri, eminim o senin kardeşin değil bile demiştir. Ki ben ne kadar sevgi göstersem yakın da olsak oğlanla, illaki anne etkisinde kalacaktır. Bu oda meselesi bundan bile çıkmış olabilir diye düşünüyorum çünkü geçen aylarda annesi babaya sormuştu oğlan nerde yatıyor diye..misafir yatağı değil kendine ayrı yatağı olsun vs diye . ilk defa sordu böyle bişiyi. Çünkü bende oğlana sormuştum annenle mi yatıyosun ayrı mı diye. Çocuk annemle yatıyorum demişti. Anne ise babaya bizde ayrı yatağı var sizde de olmalı vs diye aramıştı. O kadar şey idare ediyorum ki hüngür hüngür ağlayarak gitmek isteyen iki gün kalmayan çocuğu geçen yaz 1 ay bizde kalacak şekilde ikna ettim ve mükemmel vakit geçirdik her gün gezdirdim onu. Bu maalesef çok şok oldu anneye. Normalde zaten her yaz 1 ay kalmalı ama anne kısıtlıyor.Canim bu bir nevi ben ne olcam deme sekli .Babasını baska bir çocukla paylaşmak düşüncesi onu korkutuyor olabilir .Daha az sevilecegini ,sizin ona verdiginiz degerin azalacagini ,daha az zaman ayıracağınızi düşünüyor olabilir .Onun kafasinda sorun sadece oda degil yani .Sen firsat buldukca onunla dertles bu konu hakkinda .Senin de yeni kardesinle guzel zamanlar gecirecegine inaniyorum vs tarzında onun duygularini yansitmaya calis .Cocuk akli iste hayal dünyasında nasil yeni bir duzen var kim bilir .Psikolojik doygunluk onemli ve kendini bir yere ait hissetme.
Ben de sabrım meyvesini tatlı görüyorum inşallah o günleri bekliyorum zaten canım çok sağol yaklaşımın için. Baba da öğretmen zaten sizler gibi pedagojik formasyonu var, ama mesleğini yapmıyor. Teşekkür ederim olumlaman için.Forse bence babasi senle evli olduğu icin şanslı bir çocuk .Çünkü 2.evliliklerde onceki cocuklar genelde dışlanıyor ve kabul görmüyor. Sen zaten onun icin en iyisini yapiyorsun .Baba sevgisinden mahrum etmediğin gibi kendin de sevgini veriyorsun. Su an bir seyin farkinda degil ama büyüdüğü zaman sana minnet duyacak. Aile sıcaklığı bu yas icin cok cok onemli .Maddi doygunluktan cok manevi doygunluk önemli. Sen endişelenme kardesine uyum sürecini atlattiktan sonra daha iyi olcak her sey .Onu benimsemis olcak ve bu süreçte zaten biraz daha büyüdüğü icin daha olgun dusunebilcek .
Hmmm anladım o zaman bu konuya zamanı gelince çözüm bulacağınızı soyleyin ona oda üstelemez heralde eğer ısrarına devam ederse babasına devretmelisin konuyuŞu an aynı düzende bir sıkıntı yok. Ama daha bebek doğmadan ben nerde yatıcam diyor bende daha bebeğe oda yapılıncaya kadar yani en az 1 yaş bu konu hiç ortaya çıkmaz demiştim. Şimdiden odasını kaybetme korkusu sardı. Ki sürekli kalmıyorda ayda 2 kez geliyor.yatağı dolabı aldığım üst baş eşyaları herşeyi var eksik değil yani. Ama oda konusu dönüp dolaşıp geçiyor.
Hmmm anladım o zaman bu konuya zamanı gelince çözüm bulacağınızı soyleyin ona oda üstelemez heralde eğer ısrarına devam ederse babasına devretmelisin konuyu
Forse sen anneyi takma hic bosver. Herkes ayni olgunluğa sahip olamiyor.Cocuklar uzerinden oynamaya çalışıyor. Zaten 3-5 sene sonra kadin onu istese de dolduramaz. Kendi mantığı devreye girecek .Bunlari derin derin düşünüp stres yapma. Sen ona ablalik yaptığın icin sevap isliyorsun.Esin de kiymetini biliyorsa gerisi boş salla
Bunun we bırcok seyın tek tedavısı kasılmalarda dahıl su ıcmek su karnını rahatlatıor resmen ve wc ye cıkarıor bobreklerı calıstırıor gunde 2ile baslıor ama böle bı sorunnn war en az 2,5 ıcmen gerek yaz sıcaklıgı artınca ıyıce 3yapman gerek bn bır bardak dahı ıcemezdım bnde de bıbrek buyumesı oldu tas agrısının aynısı dedı doktor 2,5mutlaka ıcıceksın dedı bıde yatma dewamlı yuru bak ona yogurt suyu da ii gelır bırde lımonata,limonAz içiyorum maalesef, büyük ihtimalle de bu yüzden böyle hastalandım canım. Cidden suya dikkat etmek lazım. Tedavi için de şu an bol bol su iç dedi dr.
Dİrek bı 7kılonu alırdım :)Ahh canimm ne guzel yaa. Bende tam tersi su icsem yariyo. Çok şiştimm baya kilo aldım çok dertliyim kilo konusunda. Sana veriyim ben birazini :) :)
Seve seve veririm :)Dİrek bı 7kılonu alırdım :)
Bunun we bırcok seyın tek tedavısı kasılmalarda dahıl su ıcmek su karnını rahatlatıor resmen ve wc ye cıkarıor bobreklerı calıstırıor gunde 2ile baslıor ama böle bı sorunnn war en az 2,5 ıcmen gerek yaz sıcaklıgı artınca ıyıce 3yapman gerek bn bır bardak dahı ıcemezdım bnde de bıbrek buyumesı oldu tas agrısının aynısı dedı doktor 2,5mutlaka ıcıceksın dedı bıde yatma dewamlı yuru bak ona yogurt suyu da ii gelır bırde lımonata,limon
Benim koca anne yanı beşiğe sığmazKızlar bakalım doğumdan sonraEki Görüntüle 2153375 kimler böyle olcak :)))
Tekrar git doktora şikayetlerinin geçmediği ni söyle verirler. Banada her gittigimde antibiyotik veriyo ama bu defa kullanmayacam
Benimde gece yatarken baaklarima inanilmaz bi kramp giriyo.anlatimaz bi aci artik bagirmamak icin yorgani ıstıriyorum 1 dakka icinde geciyocanım bu kramp dediğin nasıl bişey? dün gece benim de bacağıma ağrı girdi sanki kaslarım yırtılıyormuş gibi kramp mı acaba? ilk kez böyle bir şey oldu çok şiddetli 1 2 dk sürdü sonra geçti
Ben bi tane lohusa sepetinden almıştım pijama takımı.geceliklere baktım cok pahalı gercekten.lcw de buldum spor bisey ama emzirmek icin ustten cıt cıt var.onu aldım.Kızlar iki tane pijama takımı almıştım
Şu an gecelik almayı düşünüyorum
Havalar sıcak diye daha rahat ederim diye düşündüm
Lohusa sepetine baktım çok pahalı geldi
Siz nerden aldınız?
Günde 1tane maden suyu icmeni oneririm ben ictim iceli girmedi tabi günluk sutumude ihmal etmedmBenimde gece yatarken baaklarima inanilmaz bi kramp giriyo.anlatimaz bi aci artik bagirmamak icin yorgani ıstıriyorum 1 dakka icinde geciyo
Aa bilmiyodum denicem bugunden itibaren ins ise yararGünde 1tane maden suyu icmeni oneririm ben ictim iceli girmedi tabi günluk sutumude ihmal etmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?