- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.821
Dene canm sade maden suyuAa bilmiyodum denicem bugunden itibaren ins ise yarar
İçim dışıma çıktı artık kaşar muz bademden.aslında çok Da yediklerimize bakmıyor bence.normal Doğum olmıcak canım benim o yüzden yapmaz değil mi? Çünkü serklaj var ben de ve kan sulandırıcı kullanıyorum
Haklısın aslında canim geçen bir gece yatırdılar sıkıntı bastı çok terledim alayım birtane daha eve gelene kadar patladım resmen duşa girmek için. Sende giye bileceğini düşünüyorsan al denemiş olursun belkide rahat edersin.Canim bir tane daha al bence yedekte dursun ne olur ne olmaz
Bişeyler bulaşır hastanede değiştirmen gerekir falan
Ben de normalde hiç rahat edemem ama sezeryan sonra giymesi daha kolay olur sanki ya
Bilmiyorum tabi hiç denemedim ilk defa denicem :))
Lcw dakine bakıyım canım teşekkür ederim
Bende özlüyorum miniğimi yaaa artık doğsun kokusunu alayım istiyorum geçmiyo gercektenKızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Solante öneriyorum ben çok memnunum ve her mevsim günlük kullananlardanım ben.nemlendirici niyetine makyaj öncesi kullanırım ten rengi açıcı özelliği var harika bi ürün ama fondötensiz al alacaksan . makyajın tenle temasını kestiği için gayet kullanışlı ve 1 tüpü nerdeyse iki sene oldu kullanıyorum.parmak ucuna çok az alıyorum yüzüme fazlasıyla yetiyor..yoğun biraz ve yağlı da ama sürünce yağ oranı azalıyor..cilde pürüzsüzlük veriyor.ben memnunum umarım aradığını bulursun canım☺Kızlar güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz hangi marka?
Çiller olmaya başladı ben de baya baya???Var mı benim gibi olan??
Bebekler için olan koruyucudan mı alsam diyorum ya da solante diye bi marka varmış hamileler içinmiş. O da biraz pahalı geldi doğrusu. Napsam bilemedim sıcaklar bastırdı iyice.
Biraz pahalı ama uzun süre dayanıyorSolante öneriyorum ben çok memnunum ve her mevsim günlük kullananlardanım ben.nemlendirici niyetine makyaj öncesi kullanırım ten rengi açıcı özelliği var harika bi ürün ama fondötensiz al alacaksan . makyajın tenle temasını kestiği için gayet kullanışlı ve 1 tüpü nerdeyse iki sene oldu kullanıyorum.parmak ucuna çok az alıyorum yüzüme fazlasıyla yetiyor..yoğun biraz ve yağlı da ama sürünce yağ oranı azalıyor..cilde pürüzsüzlük veriyor.ben memnunum umarım aradığını bulursun canım☺
Selam canım aynen bende oyleyim kiyafetlerini kokluyorum. Resmen bebek özledim emzirmeyi özledim. Evin o cennet kokusunu özledim. Kime benzeyecek çok merak ediyoruz. Bir oğlum kumral kehribar rengi gözleri. Diğeri sari mavi gözleri. Esim esmer bal köpüğü gözlü, ben kumral kahverengi gözlü. Ailecek karmakarışık olduk bakalım.Kızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Kesin sezeryan cnm benim.dikişi de Doğum sırasında alıyorlarmış.hayırlısı olur inşlh.canım ben haftada 1 hastane için çıkıyorum evden ama güneş koruyucumu hiç değiştirmedim.biodermanın leke oluşumunu engelleyen bir koruyucusu var onu kullanıyorum.Yapmaz herhalde canım sana. Ama senin normal doğum olmayacak mı kesin sezeryan mı olacaksın? Normal doğum olacaksa 37.haftada sezeryan olacaksa doğumdan sonra dikişler alınıyor diye okumuştum nette.
Benim oğlum olacak ama kızım olsaydı adini Elifsu istiyordum. Alternatif Lidya, Ecem, Berrak sevdiğim isimlerKiz anneleri kızlarna ne isim vericeksiniz ben daha kızima isim bulamadım.
Evet canım haklısın kız da zaten bana göre hareket ediyor ben daha çok iletişim kurmam lazım, kardeşide olcak neticede görüşücez illaki. Babasını kıskanan bi kız değil oyüzden iyi oluruz inşşHaklısın canım aynı şekilde düşünüyorum. Biz çok iyi vakit geçiriyoruz. Doğumdan sonra tatil için bizde kalacak 1 ay tam lohusalığıma geliyor babanne alt katta o baksın ilgilensin istiyorum tabiki. Onu da konuştum ben yorgun ve bakıma ihtiyacım olacak ama sen bizimle olacaksın sadece yemek ve yatmanda babaanne sana bakıcak dedim. Çünkü bilmeli sonra yadırgamasın. 5 yıldır zaten ablalık yapıyorum sık sık da dertleşiyoruz bütün herşeyini babasından çok bana anlatır. Babası bile şaşırıyor nasıl açıyorsun sen onu diye. Ama şimdi istediği bi oda durumunu hemen yapamamanın durumu sardı beni. İllaki yoluna koyıcam ama bu konuları maalesef hep kadınlar düşünüyor işte yapacak birşey yok.
Ama ben ne olucam konusunda %100 haklısın kardeşlik konusunu sık sık aşılıyorum göbeğimi ellemesine izin veriyorum. kardeşinin tekmelerini hissediyor gülüyor.,sende böyleydin annende ufacıktın filan şeklinde konuşuyorum onunla yani kardeşlik konusu ister istemez aşılıyorum her aşamada ve anne baba çocuk şeklinde üçümüz beraberken..
Kız çocuğu diğer eşe daha mesafeli olabiliyor ama senin vereceğin sevgi ve yaklaşım önemli
Çocukların hissiyatı çok kuvvetli iyi kötü soğuk sıcak yaklaşımı çok iyi ayırd ediyorlar canım inşallah bi an önce iletişim kurarsınız kardeşi olacak bence ön ayak ol canım eşler daha geride kalıyor bu konularda
Okada cok ve güzel isim var ama bunlardan birini secmek cok zor herkesin beyeneceği cok özel isim bulmak isdiyorum her anne gibi bende isde, ama o kadar kararsızım ben bi isim bulamasam yine birisi gelip koyucak, ama ben koymak isdiyorum cocuğumun ismini.Benim oğlum olacak ama kızım olsaydı adini Elifsu istiyordum. Alternatif Lidya, Ecem, Berrak sevdiğim isimler
Evet bana da çok pahalı geldi iki pijama almamış olsam koyardım yine o kadar para ama pijama da aldım şimdi de gecelige takıldı kafamBen bi tane lohusa sepetinden almıştım pijama takımı.geceliklere baktım cok pahalı gercekten.lcw de buldum spor bisey ama emzirmek icin ustten cıt cıt var.onu aldım.
Aynen cnm ne olur ne olmaz normal bir pijama al sonra da gidebileceğin bişey olsunHaklısın aslında canim geçen bir gece yatırdılar sıkıntı bastı çok terledim alayım birtane daha eve gelene kadar patladım resmen duşa girmek için. Sende giye bileceğini düşünüyorsan al denemiş olursun belkide rahat edersin.
Ben suna dikkat ediyorum mesela 3 oğlumun adini da ben koydum. Eşimin hicbir talebi olmadı bu konuda. Çünkü anne bebekle bağlı birbirine. Hangi ismi telaffuz ederken evet bu oğlumun adi olmalı dediğim ismi koydum hep. Büyük demirhan ortanca selimhan bu da metehanOkada cok ve güzel isim var ama bunlardan birini secmek cok zor herkesin beyeneceği cok özel isim bulmak isdiyorum her anne gibi bende isde, ama o kadar kararsızım ben bi isim bulamasam yine birisi gelip koyucak, ama ben koymak isdiyorum cocuğumun ismini.
sade maden suyunun içinde magnezyum olduğu için ise yarıyor diye duymustum canım ben de denemeni tavsiye ederim .Aa bilmiyodum denicem bugunden itibaren ins ise yarar
Bende dün gece misaifrlerim gittikten sonra sancılandım adet sancısı gibi yada ishal karın ağrısı gibi bi ağrıydı tuvalete gittim baktım su gibi biraz akıntım olmuş korktuk eşimle doğum mu başladı acaba diye sancım kesilmedi uyuyakalmışım sonra gece bebişimin tekmelerine uyandım cok sukurGünaydın kızlar gece 2 sabah 6 yineuykuyu özlediiiiiiim ve karın ağrısı yalancı sancı mı oluyo
Muhtemel çok Yoruldun cnm bugün bol bol uzan dinlen bence.Bende dün gece misaifrlerim gittikten sonra sancılandım adet sancısı gibi yada ishal karın ağrısı gibi bi ağrıydı tuvalete gittim baktım su gibi biraz akıntım olmuş korktuk eşimle doğum mu başladı acaba diye sancım kesilmedi uyuyakalmışım sonra gece bebişimin tekmelerine uyandım cok sukur
Bende boyle kardeşlerim uyumlu isme sahip olmasnı seviyorum, gerek anlamıyla yada telafuzuyla, zaten bide herkese beğendirmek ayrı mesele.Ben suna dikkat ediyorum mesela 3 oğlumun adini da ben koydum. Eşimin hicbir talebi olmadı bu konuda. Çünkü anne bebekle bağlı birbirine. Hangi ismi telaffuz ederken evet bu oğlumun adi olmalı dediğim ismi koydum hep. Büyük demirhan ortanca selimhan bu da metehan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?