2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmaz herhalde canım sana. Ama senin normal doğum olmayacak mı kesin sezeryan mı olacaksın? Normal doğum olacaksa 37.haftada sezeryan olacaksa doğumdan sonra dikişler alınıyor diye okumuştum nette.

Haklısın aslında canim geçen bir gece yatırdılar sıkıntı bastı çok terledim alayım birtane daha eve gelene kadar patladım resmen duşa girmek için. Sende giye bileceğini düşünüyorsan al denemiş olursun belkide rahat edersin.

Kızlar güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz hangi marka?
Çiller olmaya başladı ben de baya baya???Var mı benim gibi olan??

Bebekler için olan koruyucudan mı alsam diyorum ya da solante diye bi marka varmış hamileler içinmiş. O da biraz pahalı geldi doğrusu. Napsam bilemedim sıcaklar bastırdı iyice.

Kızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Bende özlüyorum miniğimi yaaa artık doğsun kokusunu alayım istiyorum geçmiyo gercekten

Solante öneriyorum ben çok memnunum ve her mevsim günlük kullananlardanım ben.nemlendirici niyetine makyaj öncesi kullanırım ten rengi açıcı özelliği var harika bi ürün ama fondötensiz al alacaksan . makyajın tenle temasını kestiği için gayet kullanışlı ve 1 tüpü nerdeyse iki sene oldu kullanıyorum.parmak ucuna çok az alıyorum yüzüme fazlasıyla yetiyor..yoğun biraz ve yağlı da ama sürünce yağ oranı azalıyor..cilde pürüzsüzlük veriyor.ben memnunum umarım aradığını bulursun canım☺

Biraz pahalı ama uzun süre dayanıyor

Kızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Selam canım aynen bende oyleyim kiyafetlerini kokluyorum. Resmen bebek özledim emzirmeyi özledim. Evin o cennet kokusunu özledim. Kime benzeyecek çok merak ediyoruz. Bir oğlum kumral kehribar rengi gözleri. Diğeri sari mavi gözleri. Esim esmer bal köpüğü gözlü, ben kumral kahverengi gözlü. Ailecek karmakarışık olduk bakalım.

Yapmaz herhalde canım sana. Ama senin normal doğum olmayacak mı kesin sezeryan mı olacaksın? Normal doğum olacaksa 37.haftada sezeryan olacaksa doğumdan sonra dikişler alınıyor diye okumuştum nette.
Kesin sezeryan cnm benim.dikişi de Doğum sırasında alıyorlarmış.hayırlısı olur inşlh.canım ben haftada 1 hastane için çıkıyorum evden ama güneş koruyucumu hiç değiştirmedim.biodermanın leke oluşumunu engelleyen bir koruyucusu var onu kullanıyorum.

Evet canım haklısın kız da zaten bana göre hareket ediyor ben daha çok iletişim kurmam lazım, kardeşide olcak neticede görüşücez illaki. Babasını kıskanan bi kız değil oyüzden iyi oluruz inşş

Benim oğlum olacak ama kızım olsaydı adini Elifsu istiyordum. Alternatif Lidya, Ecem, Berrak sevdiğim isimler
Okada cok ve güzel isim var ama bunlardan birini secmek cok zor herkesin beyeneceği cok özel isim bulmak isdiyorum her anne gibi bende isde, ama o kadar kararsızım ben bi isim bulamasam yine birisi gelip koyucak, ama ben koymak isdiyorum cocuğumun ismini.

Birşey sormak istiyorum. Bir stamd boyamam gerekiyordu sprey boya aldım bi dk sıktim bıraktım. Tinerli bir kokusu yok ama korktum açıkçası
Birşey olur mu nette okuyunca endiselendim biraz. Bebisim gayet hareketli şuan
Hemen buzlugu açıp hava çektim içime boşta bulundum birden. İnşallah birşey olmaz.

Ben bi tane lohusa sepetinden almıştım pijama takımı.geceliklere baktım cok pahalı gercekten.lcw de buldum spor bisey ama emzirmek icin ustten cıt cıt var.onu aldım.
Evet bana da çok pahalı geldi iki pijama almamış olsam koyardım yine o kadar para ama pijama da aldım şimdi de gecelige takıldı kafam
Baktım ne yazık ki bedeni kalmamış
M olur mu bilmiyorum
Aynen cnm ne olur ne olmaz normal bir pijama al sonra da gidebileceğin bişey olsun
Baktım cnm çok güzel lcw daki ama beden kalmamış m olur mu bana bilmiyorum

Ben suna dikkat ediyorum mesela 3 oğlumun adini da ben koydum. Eşimin hicbir talebi olmadı bu konuda. Çünkü anne bebekle bağlı birbirine. Hangi ismi telaffuz ederken evet bu oğlumun adi olmalı dediğim ismi koydum hep. Büyük demirhan ortanca selimhan bu da metehan

Günaydın kızlar gece 2 sabah 6 yineuykuyu özlediiiiiiimve karın ağrısı yalancı sancı mı oluyo
Bende dün gece misaifrlerim gittikten sonra sancılandım adet sancısı gibi yada ishal karın ağrısı gibi bi ağrıydı tuvalete gittim baktım su gibi biraz akıntım olmuş korktuk eşimle doğum mu başladı acaba diye sancım kesilmedi uyuyakalmışım sonra gece bebişimin tekmelerine uyandım cok sukur

Muhtemel çok Yoruldun cnm bugün bol bol uzan dinlen bence.

Bende boyle kardeşlerim uyumlu isme sahip olmasnı seviyorum, gerek anlamıyla yada telafuzuyla, zaten bide herkese beğendirmek ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…