2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Varmı benim gibi gece kuşları?uykum kaçtı sağa dön sola dön of bunaldım karnım açıktı bir bardak süt içtim. Uyuyamamak çok sikici yaaa
Ben varım bir saattir yatakta dönüyorum, tansiyonuma kafamı taktım bir yandan da doğuma 1 gün kaldı uyku girmiyor gözüme

14/9 çok risk değil doğumda korkma. Arkadaşım 16/11 ile doğuma girdi maşallah kızı 6 aylık oldu bile.

14/9 çok risk değil doğumda korkma. Arkadaşım 16/11 ile doğuma girdi maşallah kızı 6 aylık oldu bile.
Dün akşam 18/11e kadar cıktı dr.u aradım sadece dinlen yat uzan dedi ve 1 saat sonra 15/9 a düştü. Şimdi uyanıp ölçtüm 14/8 olmuş. Doğuma girene kadar sadece yatak istirahati dedi. Bunun ilacı dinlenmekmis. Insallah bebeklerde bir sorun olmaz ben onu taktım kafama.

Hiçbir şey olmaz canım korkma. Senin vücut*3 yoruluyor. Farklı anomaliler olması çok normal. Dr kontrolünde olman seni rahatlatması bence. Zaten bir gün kaldı yat dinlen bol bol ya şafi cek. Kuzenim de ikiz oğlan doğurdu 32 de. Valla minicik verdi biri 1100gr biri 970 gr di. On gün kuvezde kaldılar sonra eve. Şimdi 3 yaşında küresel gidiyorlar. Hiç premiture demezsin yaşıtlarından iriler. Seninkiler de öyle olacak. Bu günleri gülerek anacaksin.

Bol bol yat dinlen cnm bak ne güzel yarın doğum yapıcaksın bebislerini kucağına aldigin anı hayal et, Allah'ın izni ile bebeklerde sıkıntı cikmaz rahat ol.

Çok sağol canım inşallah hepimiz saglicakla bebeklerimize kavusalim

Sütüm gelir mi acaba mama alsam mı napsam bilemedim tecrube sıfır malum. Yada almasamda eğer sütüm gelmezse hemen eşim alsa gelse mi o gün... ne dersin ? İnşallah hepimizin bol bol sütü olur ya
alma canım belki sütun gelir evet ihtiyaç olursa esin iki dk da gider alır ..bazılarının hemen sütü geliyor inşallah seninde hemen gelir

canım bebeklerine birsey olacak olsa Dr tehlikeye atarım hemen alırdı aklına kotu şeyler getirme albumin degerine göre hareket ediyordur ama endişeni anlıyorum az kaldı pazartesi bebeklerine kavusacaksin inşallah

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar ..
Sabah bacagima giren krampin acisiyla uyandım sonra uykum kaçtı

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar ..
Sabah bacagima giren krampin acisiyla uyandım sonra uykum kaçtı
Günaydın cnm bu kramplar başta benide korkuturdu şükür hiç yaşamadım. Sen magnezyum desteği alıyormuydun ben osteocare kullaniyorum belki o önledi ama bende hiç olmadı.

Vala öyle canım her yerde ayni, berki bir kac tane iyisi vardırda ara ki bulasın onuda.
O bir iki tanenin biride bende canım ben kaynanamı annemden ayıramam o kadar iyidir. Senin durumunu hep takip ediyorum ve üzülüyorum, uzaktan atıp tutmak bize kolay ama sen daha iyi biliyorsun durumunu. Allah sana ona göre sabır vermiş. Inşallah önünde yaşayacağın daha güzel yılların olur, eşine ve kaynanana da Allah merhamet versin.

Canim ben bitane pijama aldim azmiki gecelik evde bile giyemem yukarıya sıyrılıyor rahatsız oluyorum. Ama sen düşünüyorsan lcw da var fiyatı 45 civarı bak Eki Görüntüle 2153293
Canim bir tane daha al bence yedekte dursun ne olur ne olmaz
Bişeyler bulaşır hastanede değiştirmen gerekir falan
Ben de normalde hiç rahat edemem ama sezeryan sonra giymesi daha kolay olur sanki ya
Bilmiyorum tabi hiç denemedim ilk defa denicem :))
Lcw dakine bakıyım canım teşekkür ederim

Bizden de günaydın zaten sahura kadar uyuyamadım en son 5 gibi dönüp duruyordum uyumuşum ki kızım uyandı
Zaten grip mahvetti bide uykusuzluk iyice sersem gibi oldum

Insallah canm hepimizde aldklarimizi saglikla guzel gunlerde kullanrz insallah
Çok yakışmış canım güle güle kullan :)
İnşallah bebis kucağında da bir foto bekliyor olacağız senden ♡♡♡
merhaba kızlar İnşallah hepiniz iyisinizdir.kızlar oturnak bi dert yürümek bi dert yatmak ayrı bidert daha iice şişmedik oysaki.ben çok zorlanıyorum sizler nasılsınız
Aynısı bende de oluyor canım yatmak oturmak kalkmak yürümek hepsi işkence valla çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…