2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde kizlarimin biri 8 diğeri 6 yaşında insan bir süre sonra bebek ozluyor emzirmeyi koklamayi bebeğin emerkenki anneye bagliligini vs az kaldı kavusucaz inşallah bebeklerimize :)

Kızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Aynen canım 35. Haftadan sonra ciğerlerde problem olmuyormuş ya utanmasam 35. Haftada sezeryan yap beni dicem neredeyse :))

Akşama kadar dinlenicem sonra yine bir araba yolculuğu ve iftar daveti.burda heryer birbirine uzak en az bi 30 dk arabayla yol gidiyoruz haftada bi kaç kere

Aynen canım 35. Haftadan sonra ciğerlerde problem olmuyormuş ya utanmasam 35. Haftada sezeryan yap beni dicem neredeyse :))
Benimde 35 te olacak doğumum şuan 33 haftalığım son iki Haftam kısmetse tahminimce hemen bayram ertesi alırlar inşallahhhh ikimizde sağ sağlim atlatırız küvezede girmeden sağlıcakla döneriz evimize inşallahhhh

inşallah canım bi sıkıntı olmaz arkadaşım 35te doğurmuştu küveze girmeden normal 1 gün kalıp eve çıkmıştı inşallah seninde öyle olur

aslında son haftalarda misafir ağırlayacak enerjimiz yok, ben mecbur kalmadıkça kabul etmiycem artık misafir 1 saat bile ayakta kalsam çok yoruluyorum...

Antibiyotiklebile geçmiyorsa ben sadece su içerek nasıl iyileşeceğim acaba bu doktorlar da bir garip.
Çok geçmiş olsun sana da

Tekrar git doktora şikayetlerinin geçmediği ni söyle verirler. Banada her gittigimde antibiyotik veriyo ama bu defa kullanmayacam
Bir iki gün daha bekleyip öyle birşey yapacağım sanırım.

Bir de 32. haftam salı doluyor, çalışabilir raporu alacaktım, şimdi kafam allak bullak oldu sağlığım böyle iken çalışabilir almak ne derece mantıklı bilemiyorum Antibiyotik mi, rapor mu ne olacaksa bir an önce birşeyler yapmalıyım

Solante pregna kullanıyorum hamileler için olanı ama kalıp gibi bembeyaz yapıyor. Dışarı çok çıkmadığım için bitecek gibi de değil. Yani az kaldı bence çok gerek yok içeriği temiz bir markanınki de idare eder bence.

Hemşire dedi bana az az lekelenme olabilir bu gün telaş yapma diye. Ama olmadı bende canım. Kimisinde oluyormuş sanırım. Seninde gittiğinde yapar bence çatı muayenesi haftan ilerlemiş baya.
Evet iki hafta sonra yaparım dedi, uzun zamandan sonra ilk jinekolojik muayene olacak :)

Yazdiklarina yeni denk geldim kendi hikayemi ufaktan paylasayim dedim. Benim annem babam ayrildiginda 5 babam tekrar evlendiginde 7 yasindaydim. Cocukken ve ozellikle ergenlikte cok zor ve hircin bi cocuktum. .... Ablam bana hep ilgili ve sicak davranmasina ragmen cok agresif tavirlarim vardi. İnsan bazi seylerin farkina buyuyunce variyor. Su an aramiz cok iyidir asla bir anneler gununu dogum gununu atlamam. Cok sik gorusuruz. Hele hele kardesim dunya bi yana kardesim bir yana.

Allah yardımcımız olsun ya zor valla istersen ordu gibi ailede yaşa kimmmmseden fayda yok.yapılacak şey pençere ve kapı silmek konusu açtığım halde kimseden ses çıkmadı.. yalan dünya başka bişi değil

Ne mutlu sana canım.. paylaştığın için teşekkür ederim. Bizdeki durumda anne babanın hiç aile hayatı olmamış doğar doğmaz maalesef ayrılınmış. Bu yüzden zaten aile sıcaklığı hissetmesi için elimden geleni yapıyorum. Kendi ailemden de asla uzak tutmuyorum. Benim bütün ailem şehir dışında olmasına rağmen, oğlan hepsini tanır kaç kızkardeşim erkek kardeşim yeğenlerim var isimlerini bilir. Çünkü tanıtıyorum kendini asla yalnız hissetmesin diye.
Biliyor musunuz? Siz küçükken ergenken hırçın olmuş olabilirsiniz ancak ben inanıyorum ki çocuğu bu durumdan kurtaracak yine büyüklerdir. Yani problem ise problemin devamını sağlayan ebeveynlerdir. O yüzden olaylara çocuk kalbinden bakmak gerekiyor.

Ailenize de ne mutlu.. Her şey gönlünüzce olsun.

ben netten almistim L aldim ama cok buyuk oldu s yada m alıcam

aslında son haftalarda misafir ağırlayacak enerjimiz yok, ben mecbur kalmadıkça kabul etmiycem artık misafir 1 saat bile ayakta kalsam çok yoruluyorum...
Yani geliyorlar sağolsunlar eşimde yardımcı oluyo dışardan yemek söylüyoruz filan ama yine de kapalıyım sürekli oturmak o şekilde uzanamamak zaten kasılıp duruyor bebek otururken nefes alamıyorum bide sahura kalmayı filan düşünüyorlardı oturunca herşey bitiyo sanıyo onlarda bilmediklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…