- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.841
Evet canım haklısın kız da zaten bana göre hareket ediyor ben daha çok iletişim kurmam lazım, kardeşide olcak neticede görüşücez illaki. Babasını kıskanan bi kız değil oyüzden iyi oluruz inşş
benimde kizlarimin biri 8 diğeri 6 yaşında insan bir süre sonra bebek ozluyor emzirmeyi koklamayi bebeğin emerkenki anneye bagliligini vsSelam canım aynen bende oyleyim kiyafetlerini kokluyorum. Resmen bebek özledim emzirmeyi özledim. Evin o cennet kokusunu özledim. Kime benzeyecek çok merak ediyoruz. Bir oğlum kumral kehribar rengi gözleri. Diğeri sari mavi gözleri. Esim esmer bal köpüğü gözlü, ben kumral kahverengi gözlü. Ailecek karmakarışık olduk bakalım.
Aynen canım 35. Haftadan sonra ciğerlerde problem olmuyormuş ya utanmasam 35. Haftada sezeryan yap beni dicem neredeyse :))Kızlar nabersiniz benim hala baş ağrım var acayip...
hiç görmeden insan evladını özlermi resmen oğlumu özledim görmek sevmek istiyorum zaman geçmiyo son haftalar Artık ama günler geçmiyo resmen
Akşama kadar dinlenicem sonra yine bir araba yolculuğu ve iftar daveti.burda heryer birbirine uzak en az bi 30 dk arabayla yol gidiyoruz haftada bi kaç kereBende dün gece misaifrlerim gittikten sonra sancılandım adet sancısı gibi yada ishal karın ağrısı gibi bi ağrıydı tuvalete gittim baktım su gibi biraz akıntım olmuş korktuk eşimle doğum mu başladı acaba diye sancım kesilmedi uyuyakalmışım sonra gece bebişimin tekmelerine uyandım cok sukur
Benimde 35 te olacak doğumum şuan 33 haftalığım son iki Haftam kısmetse tahminimce hemen bayram ertesi alırlar inşallahhhh ikimizde sağ sağlim atlatırız küvezede girmeden sağlıcakla döneriz evimize inşallahhhhAynen canım 35. Haftadan sonra ciğerlerde problem olmuyormuş ya utanmasam 35. Haftada sezeryan yap beni dicem neredeyse :))
inşallah canım bi sıkıntı olmaz arkadaşım 35te doğurmuştu küveze girmeden normal 1 gün kalıp eve çıkmıştı inşallah seninde öyle olurBenimde 35 te olacak doğumum şuan 33 haftalığım son iki Haftam kısmetse tahminimce hemen bayram ertesi alırlar inşallahhhh ikimizde sağ sağlim atlatırız küvezede girmeden sağlıcakla döneriz evimize inşallahhhh
Bende dün gece misaifrlerim gittikten sonra sancılandım adet sancısı gibi yada ishal karın ağrısı gibi bi ağrıydı tuvalete gittim baktım su gibi biraz akıntım olmuş korktuk eşimle doğum mu başladı acaba diye sancım kesilmedi uyuyakalmışım sonra gece bebişimin tekmelerine uyandım cok sukur
Antibiyotiklebile geçmiyorsa ben sadece su içerek nasıl iyileşeceğim acabaMerhaba geçmiş olsunbana önce zinnat verildi ve monurol saşe kullandım vagihex fitil kullandım son olarak bir aydır cefax geniş spektrumlu antibiyotik kullanıyorum. Antibiyotik verseler de kurtulamiyorsun kolay kolay hastanede bile yattım bir kaç gün rahatlama oldu sadece akabinde devam etti enfeksiyon ve ağrı silsilesi
Bir iki gün daha bekleyip öyle birşey yapacağım sanırım.Tekrar git doktora şikayetlerinin geçmediği ni söyle verirler. Banada her gittigimde antibiyotik veriyo ama bu defa kullanmayacam
Solante pregna kullanıyorum hamileler için olanı ama kalıp gibi bembeyaz yapıyor. Dışarı çok çıkmadığım için bitecek gibi de değil. Yani az kaldı bence çok gerek yok içeriği temiz bir markanınki de idare eder bence.Kızlar güneş koruyucu ne kullanıyorsunuz hangi marka?
Çiller olmaya başladı ben de baya baya???Var mı benim gibi olan??
Bebekler için olan koruyucudan mı alsam diyorum ya da solante diye bi marka varmış hamileler içinmiş. O da biraz pahalı geldi doğrusu. Napsam bilemedim sıcaklar bastırdı iyice.
Evet iki hafta sonra yaparım dedi, uzun zamandan sonra ilk jinekolojik muayene olacak :)Hemşire dedi bana az az lekelenme olabilir bu gün telaş yapma diye. Ama olmadı bende canım. Kimisinde oluyormuş sanırım. Seninde gittiğinde yapar bence çatı muayenesi haftan ilerlemiş baya.
Yazdiklarina yeni denk geldim kendi hikayemi ufaktan paylasayim dedim. Benim annem babam ayrildiginda 5 babam tekrar evlendiginde 7 yasindaydim. Cocukken ve ozellikle ergenlikte cok zor ve hircin bi cocuktum. .... Ablam bana hep ilgili ve sicak davranmasina ragmen cok agresif tavirlarim vardi. İnsan bazi seylerin farkina buyuyunce variyor. Su an aramiz cok iyidir asla bir anneler gununu dogum gununu atlamam. Cok sik gorusuruz. Hele hele kardesim dunya bi yana kardesim bir yana.Ben de sabrım meyvesini tatlı görüyorum inşallah o günleri bekliyorum zaten canım çok sağol yaklaşımın için. Baba da öğretmen zaten sizler gibi pedagojik formasyonu var, ama mesleğini yapmıyor. Teşekkür ederim olumlaman için.
Hacı sakir granül sabun kullandımSelam kizlar bebislerin kiyafetlerini hangi deterjanla yikadiniz ? Karar veremedim de
sen yine ii yıkamışsın benim daha alınacakKesinlikle katılıyorum. Hava sıcak çabuk yoruluyoruz halsiziz. Kıyafetler yıkandı 5 makine nasıl utulenecek. Eşimle pazarlık yapıyorum utulesin diye. Delircem valla yaa
Allah yardımcımız olsun ya zor valla istersen ordu gibi ailede yaşa kimmmmseden fayda yok.yapılacak şey pençere ve kapı silmek konusu açtığım halde kimseden ses çıkmadı.. yalan dünya başka bişi değilÇok yakışmış canım güle güle kullan :)
İnşallah bebis kucağında da bir foto bekliyor olacağız senden ♡♡♡
Aynısı bende de oluyor canım yatmak oturmak kalkmak yürümek hepsi işkence valla çok zorlanıyorum
Yazdiklarina yeni denk geldim kendi hikayemi ufaktan paylasayim dedim. Benim annem babam ayrildiginda 5 babam tekrar evlendiginde 7 yasindaydim. Cocukken ve ozellikle ergenlikte cok zor ve hircin bi cocuktum. .... Ablam bana hep ilgili ve sicak davranmasina ragmen cok agresif tavirlarim vardi. İnsan bazi seylerin farkina buyuyunce variyor. Su an aramiz cok iyidir asla bir anneler gununu dogum gununu atlamam. Cok sik gorusuruz. Hele hele kardesim dunya bi yana kardesim bir yana.
ben netten almistim L aldim ama cok buyuk oldu s yada m alıcamEvet bana da çok pahalı geldi iki pijama almamış olsam koyardım yine o kadar para ama pijama da aldım şimdi de gecelige takıldı kafam
Baktım ne yazık ki bedeni kalmamış
M olur mu bilmiyorum
Aynen cnm ne olur ne olmaz normal bir pijama al sonra da gidebileceğin bişey olsun
Baktım cnm çok güzel lcw daki ama beden kalmamış m olur mu bana bilmiyorum
Yani geliyorlar sağolsunlar eşimde yardımcı oluyo dışardan yemek söylüyoruz filan ama yine de kapalıyım sürekli oturmak o şekilde uzanamamak zaten kasılıp duruyor bebek otururken nefes alamıyorum bide sahura kalmayı filan düşünüyorlardı oturunca herşey bitiyo sanıyo onlarda bilmediklerindenaslında son haftalarda misafir ağırlayacak enerjimiz yok, ben mecbur kalmadıkça kabul etmiycem artık misafir 1 saat bile ayakta kalsam çok yoruluyorum...
Birinci kızımın adı ece naz simdide ela öykü koyucaz insKiz anneleri kızlarna ne isim vericeksiniz ben daha kızima isim bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?