2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sancin cok oluyosa izne ayril canim. Sen bilirsin ama antibiyotik işe yarar. Ben antibiyoti kullaninca sancilarim hafifliyodu

Kesinlikle katılıyorum canım sana
Kimseden fayda yok bari kendi işlerini yapsalar yine razıyız ama yok
Valla bazen çok sinir oluyorum sonra boşver allah kimseye muhtaç etmesin çok şükür elim ayağım tutuyor geçecek hepsi diye telkin ediyorum kendimi sen de öyle yap
Ağır iş de yapma her şeyin canı cehenneme
ben netten almistim L aldim ama cok buyuk oldu s yada m alıcam
Öyle mi boyun ve kilon nedir
Ben de l alacaktım

Yarın iftara misafirim gelecek bugünden başladım yemeklere ancak yetiştiririm diye çünkü işten gelip aynı anda hepsini yapamam şimdilik ana yemek yanına sulu yemek ve tatlı işini hallettim yarında çorba salata ve pilavı yapıcam

Mutfak dolaplarımı silmem gerekiyor alt tarafı hallettim üstünü de iftardan sonra yapıcam ütün var daha ve belim şu an kopuyo

İftar için çorba yok şimdi kalkıp onu yapıcam salata yapıcam sofra hazırlıcam Allah bana kolaylık versin :)

Kızlar ne güzel eşlerinizin sizden olmayan çocuklarınıza karşı tutumunuz özendim

Benimde babam başka biriyle evli babannemle aynı binadalar.
bahanem bizi yemeğe çağırdı.
Ben gelir gelmez pembegomle te geldi ben gideyim dedi. Yemekleri bir. Hani yemek yapmazsın ki yapmaz da zaten. ama en azından sofrayı kurmaya yardım edersin. Halamlar da gelecek iftara. Bütün şeyi başıma yıkıp gitti.
Ben bu halimle neye ne kadar yardım edicem sınır oldum akşam akşam.

Canım idrar yolu enfeksiyonu ve aşırı derecede yeşil renkli akıntım ve kaşıntı var bir türlü geçmiyor bakalım yarın kontrol var bu sefer ne diyecek doktorumuz ama akıntım ve kaşıntı tam gaz devam ediyor afedersiniz kaşırken özel bölğem yara oldu kanıyor artık

eşim ben yaparım diyor adam çalışıyor hiç içime sinmiyor acayip sinir ve stres oluyorum.hepsiyle küsüp hiç konuşmayasım var ömürrrr boyu

eşim ben yaparım diyor adam çalışıyor hiç içime sinmiyor acayip sinir ve stres oluyorum.hepsiyle küsüp hiç konuşmayasım var ömürrrr boyu
Benimki de ben yaparım bırak diyor canım yapınca da istediğim gibi olmuyor ya da bırak diyor ama yapmıyor
Benim de öyle valla az kaldı neyse ki her işimizi kendimiz yaparız artık

Buarada arkadaşlar iki gündür günlük 4-5 kez sancı geliyor bugün itibari ile 36+1 günlük olduk sanırım benim kızım ay sonunu beklemeyecek bakalım yarın doktor ne diyecek önceki doğumum normal ve 37+6 da olmuştu sanırım buda o zamanlarda olacak

aslında son haftalarda misafir ağırlayacak enerjimiz yok, ben mecbur kalmadıkça kabul etmiycem artık misafir 1 saat bile ayakta kalsam çok yoruluyorum...
Aynen kızlar hiç halimiz kalmadı valla son haftalarda geçmiyo anacım yatamıyorum oturamıyorum eğilemiyorum başım ağrıyo kemiklerim ağrıyo allahım hep bebecikler için onlar sağlıkla gelsinde

Sancıyı nasıl anlıyorsun canım ben iki sezaryen yaptım hiç sancı nedir bilmem adet sancısı mı acaba yoksa ağrı batma falan mı

Sancıyı nasıl anlıyorsun canım ben iki sezaryen yaptım hiç sancı nedir bilmem adet sancısı mı acaba yoksa ağrı batma falan mı
Aniden bıçak saplanıyor gibi tüm karnım ve sırtıma ağrı giriyor bir nevi adet sancısı gibi zaten birden gelip hemen gidiyor bu 4.normal dogum um olacak 2 tanesini kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…