2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bebislerin kiyafetlerini hangi deterjanla yikadiniz ? Karar veremedim de
Uni babynin mavi kapaklısıyla yıkadım canım bide proxy aldım ve yine uni baby bin pembe kapaklı yunuşatıcısını aldım ama almaz olaydım aşırı keskin ağır bi kokusu var hiç tavsiye etmiyorum bebeğin tazecik ciğerlerine çok ağır gelir kokudan arındırana kadar kaç kez yıkadım

Çok ükür
Çok şükür canım..malesef ilk gebelik olunca ayırt edemiyoruz gerçekmi yalancı mı

Aniden bıçak saplanıyor gibi tüm karnım ve sırtıma ağrı giriyor bir nevi adet sancısı gibi zaten birden gelip hemen gidiyor bu 4.normal dogum um olacak 2 tanesini kaybettim
Başın sağolsun canım...
Oyy çok fena allah kurtarsın hepimizi sağ sağlim.inşallah bi avazda Doğum yaparsın canım

Sağlıcakla gelsin canm.

İnsanız olacak tabiiki.

İletişiminiz yok herhalde canım iş yıkmaktan çok herhalde aynı ortamda bulunmamak için kalkmış olabilir, tabi özel ilişkinizi bilmiyorum ama eğer dediğin gibiyse hamile birine iş yıkmak insani değil. Ama en yakınımızda olan bazı insanlar(aileyi tenzih ederim) da aynı şeyleri yapıyorlar yani oralı olmayan çok @Urmicca nın da dediği gibi.

Allah kolaylık versin canım. Ben kendimize bile yemek yapamıyorum misafir hiç ağırlayamam. Henüz hiç evde iftar yapmadık.

Annemle kavustuk cok şükür. 1 hafta burdayim .Esim sağolsun doğuma kadar ve doğumdan sonra da uzun bir süre gelemeyiz diye boyle bir jest yapti. O da ben yokken kvde de kalcak .Herkes annesiyle bir hafta geçirecek :)

Oh ne güzel. Gözün aydın canım. 1 hafta keyfini çıkar.

son hazırlıklarımı yapıyorum kızlar her şeyi yıkadım. bebeğin odası hazır nerdeyse. sadece evi temizletmek kaldı... içim rahatladı biraz. azıcık yorulsam kasım kasım kasılıyorum. artık doğumu bekliyorum erken gelcek galiba.

Annemle kavustuk cok şükür. 1 hafta burdayim .Esim sağolsun doğuma kadar ve doğumdan sonra da uzun bir süre gelemeyiz diye boyle bir jest yapti. O da ben yokken kvde de kalcak .Herkes annesiyle bir hafta geçirecek :)
Ohh Mis Valla gözün aydın cnm Rabbim uzun saglikli hayırlı bir ömür nasip etsin annene

Gözün aydın canım.. annelere doyulmaz ama bir hafta da olsa iyi gelecektir sana.

Allah kolaylık versin canım. Ben kendimize bile yemek yapamıyorum misafir hiç ağırlayamam. Henüz hiç evde iftar yapmadık.

Al benden de o kadar 2 gün yapsam 3.gün yapamıyorum. Hatta alışverişi daha çok zorluyor beni.

Aynıyız canım. Bende bugün tüm ütüleri bitirdim, dolabına astım, hastaneye götürülecekleri keseye koydum. Oğlumun odasının sadece halısı kaldı.

Bende yorulunca ve çok ayakta kalınca karnım kasıyo yada vajinaya sancı giriyor, doğum yaklaşıyor gibi hissediyorum.

Senin bebiş döndümü doğum kanalına girdi mi?

Ohh Mis Valla gözün aydın cnm Rabbim uzun saglikli hayırlı bir ömür nasip etsin annene
Amin canimAllah başımızdan eksik etmesin hic birini.
Gözün aydın canım.. annelere doyulmaz ama bir hafta da olsa iyi gelecektir sana.

Al benden de o kadar 2 gün yapsam 3.gün yapamıyorum. Hatta alışverişi daha çok zorluyor beni.
Ay evet doyulmaz .Ama bayrami gecirince annem gelcek temizlik yapip dönecek sonra doğumda gelcek insallah toparlanana kadar benimle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…