- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.901
Uni baby kullandım deterjanıda yumuşatıcıyıdaSelam kizlar bebislerin kiyafetlerini hangi deterjanla yikadiniz ? Karar veremedim de
Gözün aydın canım Allahtan annemle komşuyuz yoksa bende bu haldeyken uzak olsa zor gelirdiAnnemle kavustuk cok şükür. 1 hafta burdayim .Esim sağolsun doğuma kadar ve doğumdan sonra da uzun bir süre gelemeyiz diye boyle bir jest yapti. O da ben yokken kvde de kalcak .Herkes annesiyle bir hafta geçirecek :)
Sagol canim .Cok şanslısın Allah ayırmasın. Ben de diger arkadaslara gore sansliyim 100 km var aramizda.Uni baby kullandım deterjanıda yumuşatıcıyıda
Gözün aydın canım Allahtan annemle komşuyuz yoksa bende bu haldeyken uzak olsa zor gelirdi
Geçmiş olsun. Enfeksiyon bende de var. Atlatamıyorum. Ağrınızı tanımlar mısınız? Nerede hangi zamanlarda oluyor genellikle?@yasmin-27 @Balonum Kızlar size ne enfeksiyonu için antibiyotik verildi? Bende perşembeden beri ağrı çekiyorum, büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu dendi ama hala bir ilaç falan yazan olmadı. Yalnızca serum verdiler iki gün boyunca. Ben de antibiyotik verseler de kurtulsam diye bekliyorum
Gözün aydın canım benim eşimde bugün annemin biletini 12 haziran salı gününe almış ikimizede sürpriz oldu annem oyumu kullanır gelirim 24 ünden sonra diyordu duyunca çok şaşırdı tabii ben havalarda bir rahatlama huzur geldi annem yanıma geliyor diye ve doğum olup kırkımız çıkana kadar hep bizle olacak inşallahSagol canim öyle yapcaz. Hem de bahceden organik beslencez bir hafta yasadik :)
Evet iki isimli istiyoruz esimle ortak kararımız.2 isim koyucaksın, ikisinide senmi sevdin
Suan 70 kilo oldum.boyumdaKesinlikle katılıyorum canım sana
Kimseden fayda yok bari kendi işlerini yapsalar yine razıyız ama yok
Valla bazen çok sinir oluyorum sonra boşver allah kimseye muhtaç etmesin çok şükür elim ayağım tutuyor geçecek hepsi diye telkin ediyorum kendimi sen de öyle yap
Ağır iş de yapma her şeyin canı cehenneme
Öyle mi boyun ve kilon nedir
Ben de l alacaktım
Kilom 70 oldu.boyumda 1.65 falan M iyi olcak gibi.Kesinlikle katılıyorum canım sana
Kimseden fayda yok bari kendi işlerini yapsalar yine razıyız ama yok
Valla bazen çok sinir oluyorum sonra boşver allah kimseye muhtaç etmesin çok şükür elim ayağım tutuyor geçecek hepsi diye telkin ediyorum kendimi sen de öyle yap
Ağır iş de yapma her şeyin canı cehenneme
Öyle mi boyun ve kilon nedir
Ben de l alacaktım
Kolay gelsin canim ben okurken yoruldum valla. Bana iftarin i sini diyene hadi disari suraya gidelim hava da cok guzel diyip isten kaciyorum. 15dk ayakta durmaya mecalim yokYarın iftara misafirim gelecek bugünden başladım yemeklere ancak yetiştiririm diye çünkü işten gelip aynı anda hepsini yapamam şimdilik ana yemek yanına sulu yemek ve tatlı işini hallettim yarında çorba salata ve pilavı yapıcam
Mutfak dolaplarımı silmem gerekiyor alt tarafı hallettim üstünü de iftardan sonra yapıcam ütün var daha ve belim şu an kopuyo
İftar için çorba yok şimdi kalkıp onu yapıcam salata yapıcam sofra hazırlıcam Allah bana kolaylık versin :)
Walla canım çıktı birde yarını atlatırsam inşallah saolsun eşimde çok yardımcı Allahtan ama yine de bayan kadar olmuyo tabii ki yarına az bişi kaldı hakkaten bu haftalarda misafir ağırlamak işkence ama iş arkadaşları hep iftara çağırdı biz çağırmasak olmazdı dışarıda ısmarlasa 300 den aşağı çıkamam dedi çok para hele ki şu günlerde o parayı bebişime harcarım dedim hayırlısı bakalımKolay gelsin canim ben okurken yoruldum valla. Bana iftarin i sini diyene hadi disari suraya gidelim hava da cok guzel diyip isten kaciyorum. 15dk ayakta durmaya mecalim yok
sagol canım paylaştıgın için. Bir doktorumla görüşeceğim bakalımSancin cok oluyosa izne ayril canim. Sen bilirsin ama antibiyotik işe yarar. Ben antibiyoti kullaninca sancilarim hafifliyodu
Çok gecmiş olsun, seninki daha da zorlu sanırım bana göre. İnşallah kısa zamanda geçerCanım idrar yolu enfeksiyonu ve aşırı derecede yeşil renkli akıntım ve kaşıntı var bir türlü geçmiyor bakalım yarın kontrol var bu sefer ne diyecek doktorumuz ama akıntım ve kaşıntı tam gaz devam ediyor afedersiniz kaşırken özel bölğem yara oldu kanıyor artık
Oh ne güzel herşey hazır benim daha eksiklerim var üstelik tayinciyiz bebek doğacak ben eşya toplamaya başlıcam bi atlatsaydım şu günleri allahın izniyleson hazırlıklarımı yapıyorum kızlar her şeyi yıkadım. bebeğin odası hazır nerdeyse. sadece evi temizletmek kaldı... içim rahatladı biraz. azıcık yorulsam kasım kasım kasılıyorum. artık doğumu bekliyorum erken gelcek galiba.
Canım kese derken nasıl kese ve nerden aldın acabaAynıyız canım. Bende bugün tüm ütüleri bitirdim, dolabına astım, hastaneye götürülecekleri keseye koydum. Oğlumun odasının sadece halısı kaldı.
Bende yorulunca ve çok ayakta kalınca karnım kasıyo yada vajinaya sancı giriyor, doğum yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Senin bebiş döndümü doğum kanalına girdi mi?
Benimkine dr gezici ağrı dedi. Önce vajinada batma gibi ve kasıklarda başladı, bir gün sonra yan karın kısmına ve mideme vurdu kasıklardaki azaldı. 2 gündür ise çift taraftan bel boşluğum ağrıyor, o an ağrıyan yana yatamıyorum nefesin tamamen kesiliyor çünkü acıdan. Ağrılar batma kasılma ve sancı şeklinde daha çok. Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem böbrek taşı çıktı , sanırım böbrek taşı yüzünden 2-3 haftadır istifra ediyordum hafif hafif, geçen perşembe cuma çok ciddi kusmalar oldu. Serum verildikçe kısmen de olsa rahatladı tüm bunlar ama geçmiyor.Geçmiş olsun. Enfeksiyon bende de var. Atlatamıyorum. Ağrınızı tanımlar mısınız? Nerede hangi zamanlarda oluyor genellikle?
Kızlar sayfaları okuyamadım, herkes iyidir umarım.
Evimi böcek bastı sanırım. 1 saat önce farkettik sabahtan beri evdeydik bişey yoktu olsaydı görürdük. 1 saat önce halının üzerinde siyah siyah böcekler gördük bi baktık koltukların altında, tülde, duvarda heryerdeler. Ağaçlık bi yerde oturuyorum. Ağaçlardan geliyor olabilir diye düşündük emin olamadık ama bi anda nasıl geldiler anlamadım en az 50 tane öldürdük, bu böceklerden nasıl kurtulabilirimfotoğrafını çektim yükliyim belki bilen çıkar aranızda.
O kadar huylandım ki heryerim kaşınıyor şu anda
Kızlar sayfaları okuyamadım, herkes iyidir umarım.
Evimi böcek bastı sanırım. 1 saat önce farkettik sabahtan beri evdeydik bişey yoktu olsaydı görürdük. 1 saat önce halının üzerinde siyah siyah böcekler gördük bi baktık koltukların altında, tülde, duvarda heryerdeler. Ağaçlık bi yerde oturuyorum. Ağaçlardan geliyor olabilir diye düşündük emin olamadık ama bi anda nasıl geldiler anlamadım en az 50 tane öldürdük, bu böceklerden nasıl kurtulabilirimfotoğrafını çektim yükliyim belki bilen çıkar aranızda.
Canım yuva yapsa diğer odalara da yayılırdı sanırım bide bi anda çıkmazdı, sadece salonda gördük diğer odaları kontrol ettik yoktu. Bende şimdi ilaç araştırıyordumAy çok geçmiş olsun en nefret ettiğim şey bu sanırım. Ama bi anda o kadar böcek dışardan gelmez bence eve yuva yapmış olabilirler. Kokusuz ilaçlar var canım evi ilaçlasan iyi olacak. K-othrine diye bi ilaç var ben arada ilaçlıyorum evi 6 ay falan etkisi var suya katıp evin her köşesine sıkıyosun ama ilaçlayıp evi kapatıp çıkman lazım. En az 12 saat kapalı kalıyor ev sonra açıp havalandırıyorsun sinek için de iyi oluyo
Canım tahta kurusu olabilir mi acabaKızlar sayfaları okuyamadım, herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?