2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bebislerin kiyafetlerini hangi deterjanla yikadiniz ? Karar veremedim de
Uni baby kullandım deterjanıda yumuşatıcıyıda
Annemle kavustuk cok şükür. 1 hafta burdayim .Esim sağolsun doğuma kadar ve doğumdan sonra da uzun bir süre gelemeyiz diye boyle bir jest yapti. O da ben yokken kvde de kalcak .Herkes annesiyle bir hafta geçirecek :)
Gözün aydın canım Allahtan annemle komşuyuz yoksa bende bu haldeyken uzak olsa zor gelirdi

Geçmiş olsun. Enfeksiyon bende de var. Atlatamıyorum. Ağrınızı tanımlar mısınız? Nerede hangi zamanlarda oluyor genellikle?

Sagol canim öyle yapcaz. Hem de bahceden organik beslencez bir hafta yasadik :)
Gözün aydın canım benim eşimde bugün annemin biletini 12 haziran salı gününe almış ikimizede sürpriz oldu annem oyumu kullanır gelirim 24 ünden sonra diyordu duyunca çok şaşırdı tabii ben havalarda bir rahatlama huzur geldi annem yanıma geliyor diye ve doğum olup kırkımız çıkana kadar hep bizle olacak inşallah

Suan 70 kilo oldum.boyumda
Kilom 70 oldu.boyumda 1.65 falan M iyi olcak gibi.

Kolay gelsin canim ben okurken yoruldum valla. Bana iftarin i sini diyene hadi disari suraya gidelim hava da cok guzel diyip isten kaciyorum. 15dk ayakta durmaya mecalim yok

Kolay gelsin canim ben okurken yoruldum valla. Bana iftarin i sini diyene hadi disari suraya gidelim hava da cok guzel diyip isten kaciyorum. 15dk ayakta durmaya mecalim yok
Walla canım çıktı birde yarını atlatırsam inşallah saolsun eşimde çok yardımcı Allahtan ama yine de bayan kadar olmuyo tabii ki yarına az bişi kaldı hakkaten bu haftalarda misafir ağırlamak işkence ama iş arkadaşları hep iftara çağırdı biz çağırmasak olmazdı dışarıda ısmarlasa 300 den aşağı çıkamam dedi çok para hele ki şu günlerde o parayı bebişime harcarım dedim hayırlısı bakalım

Çok gecmiş olsun, seninki daha da zorlu sanırım bana göre. İnşallah kısa zamanda geçer

Oh ne güzel herşey hazır benim daha eksiklerim var üstelik tayinciyiz bebek doğacak ben eşya toplamaya başlıcam bi atlatsaydım şu günleri allahın izniyle

Canım kese derken nasıl kese ve nerden aldın acaba

Geçmiş olsun. Enfeksiyon bende de var. Atlatamıyorum. Ağrınızı tanımlar mısınız? Nerede hangi zamanlarda oluyor genellikle?
Benimkine dr gezici ağrı dedi. Önce vajinada batma gibi ve kasıklarda başladı, bir gün sonra yan karın kısmına ve mideme vurdu kasıklardaki azaldı. 2 gündür ise çift taraftan bel boşluğum ağrıyor, o an ağrıyan yana yatamıyorum nefesin tamamen kesiliyor çünkü acıdan. Ağrılar batma kasılma ve sancı şeklinde daha çok. Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem böbrek taşı çıktı , sanırım böbrek taşı yüzünden 2-3 haftadır istifra ediyordum hafif hafif, geçen perşembe cuma çok ciddi kusmalar oldu. Serum verildikçe kısmen de olsa rahatladı tüm bunlar ama geçmiyor.

Kızlar sayfaları okuyamadım, herkes iyidir umarım.
Evimi böcek bastı sanırım. 1 saat önce farkettik sabahtan beri evdeydik bişey yoktu olsaydı görürdük. 1 saat önce halının üzerinde siyah siyah böcekler gördük bi baktık koltukların altında, tülde, duvarda heryerdeler. Ağaçlık bi yerde oturuyorum. Ağaçlardan geliyor olabilir diye düşündük emin olamadık ama bi anda nasıl geldiler anlamadım en az 50 tane öldürdük, bu böceklerden nasıl kurtulabilirim fotoğrafını çektim yükliyim belki bilen çıkar aranızda.
O kadar huylandım ki heryerim kaşınıyor şu anda

Eklentiler

• _20180604_000913.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 178

Ay çok geçmiş olsun en nefret ettiğim şey bu sanırım. Ama bi anda o kadar böcek dışardan gelmez bence eve yuva yapmış olabilirler. Kokusuz ilaçlar var canım evi ilaçlasan iyi olacak. K-othrine diye bi ilaç var ben arada ilaçlıyorum evi 6 ay falan etkisi var suya katıp evin her köşesine sıkıyosun ama ilaçlayıp evi kapatıp çıkman lazım. En az 12 saat kapalı kalıyor ev sonra açıp havalandırıyorsun sinek için de iyi oluyo

Canım şöyle bir ilaç var. internetteki yorumlara baktım genellikle etkili olduğu söylenmiş. linklerden bakabilirsin.
Böceklerden bir an önce kurtulursun umarım okuyunca bile kaşıntı tutuyor beni..

ürünün satışı burdan var

https://urun.gittigidiyor.com/ev-el...okusuz-hasere-ilaci-50-ml-karasinek-354937407

burdan da yorumlara bakabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/k-othrine-sc-50-pm-zybiyotek005

Canım yuva yapsa diğer odalara da yayılırdı sanırım bide bi anda çıkmazdı, sadece salonda gördük diğer odaları kontrol ettik yoktu. Bende şimdi ilaç araştırıyordum
Bu bahsettiğin ilacı nerden bulabilirim peki nerelerde satılır

Canım tahta kurusu olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…