- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.921
Baktım canım çoğu memnun kalmış, internetten sipariş versem 2-3 günü bulur gelmesi satışının yapıldığı yerler var mıdır biliyor musunCanım şöyle bir ilaç var. internetteki yorumlara baktım genellikle etkili olduğu söylenmiş. linklerden bakabilirsin.
Böceklerden bir an önce kurtulursun umarım okuyunca bile kaşıntı tutuyor beni..
ürünün satışı burdan var
https://urun.gittigidiyor.com/ev-el...okusuz-hasere-ilaci-50-ml-karasinek-354937407
burdan da yorumlara bakabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/k-othrine-sc-50-pm-zybiyotek005
Olabilir canım bilmiyorum ki pek anlamam böcekten, ama fotoğraflarına baktım benziyorda, gerçi tüm böcekler birbirine benziyor gibi geliyor şu andaCanım tahta kurusu olabilir mi acaba
döndü evet canım. kanala girdi mi bilmiyorum dr bişey demedi o konuda. bazen çıkacak gibi hissediyorum sanki bastırsam dokuncak gibiyim çömelince pişman oluyorum bir anda suyum gelcek sanıyorum. bazen de capraz dönüp biraz yukarı çıktığını hissediyorum. hareketleri de epey azaldı. halıyı yıkamaya vercek misin? hem kokusu çıksın diye hem de tüyleri gitsin diye yıkattım ben.Aynıyız canım. Bende bugün tüm ütüleri bitirdim, dolabına astım, hastaneye götürülecekleri keseye koydum. Oğlumun odasının sadece halısı kaldı.
Bende yorulunca ve çok ayakta kalınca karnım kasıyo yada vajinaya sancı giriyor, doğum yaklaşıyor gibi hissediyorum.
Senin bebiş döndümü doğum kanalına girdi mi?
35+5 bugün. inşallah bayramdan sonrayı bekler de biraz daha kilo almış olur. seninki kaçıncı hafta?Kaçıncı hafta canım
Koltuk ce mobilyalarını kontrol et istersen canım olabilir çünkü. Yıllar önce annemin evindeyken koltukta olmuştu bizim. Minik minik her yeri sarmıştı. Evi ilaçlatıp iki gün başka bir yerde kalmıştık.Olabilir canım bilmiyorum ki pek anlamam böcekten, ama fotoğraflarına baktım benziyorda, gerçi tüm böcekler birbirine benziyor gibi geliyor şu anda
Baktım canım çoğu memnun kalmış, internetten sipariş versem 2-3 günü bulur gelmesi satışının yapıldığı yerler var mıdır biliyor musun
Koltukların altını kontrol ettik canım bişey yoktu, kitaplık konsol her yere baktık. En çok cam önünde ve tüldeydi o yüzden dışardan gelmiş olabilir diye düşündükKoltuk ce mobilyalarını kontrol et istersen canım olabilir çünkü. Yıllar önce annemin evindeyken koltukta olmuştu bizim. Minik minik her yeri sarmıştı. Evi ilaçlatıp iki gün başka bir yerde kalmıştık.
Ay iğrenç bende çok tiksiniyorum allah affetsin, ğecen bende karaböcek gördüm şok oldum yeni ev ağaç yok bişe yok, yarın eczaneden tablet alcam sanırım onlar olunca gelmiyo ölüyor canım bende eczaneye bi gitKızlar sayfaları okuyamadım, herkes iyidir umarım.
Evimi böcek bastı sanırım. 1 saat önce farkettik sabahtan beri evdeydik bişey yoktu olsaydı görürdük. 1 saat önce halının üzerinde siyah siyah böcekler gördük bi baktık koltukların altında, tülde, duvarda heryerdeler. Ağaçlık bi yerde oturuyorum. Ağaçlardan geliyor olabilir diye düşündük emin olamadık ama bi anda nasıl geldiler anlamadım en az 50 tane öldürdük, bu böceklerden nasıl kurtulabilirimfotoğrafını çektim yükliyim belki bilen çıkar aranızda.
O kadar huylandım ki heryerim kaşınıyor şu anda
Yarın gidicem zaten canım inşallah çözüm olurAy iğrenç bende çok tiksiniyorum allah affetsin, ğecen bende karaböcek gördüm şok oldum yeni ev ağaç yok bişe yok, yarın eczaneden tablet alcam sanırım onlar olunca gelmiyo ölüyor canım bende eczaneye bi git
valla yurtdışından yiğenim geldi 5 aylık bebeği var ablam falan geldiler bi heycanla iftar hazırlım dedim 2 gün sırtım battı tutuldu omzumdan. kimseyi misafir falan edemem onlar beni çağırsın yüklüsün yapamıon dieAynen kızlar hiç halimiz kalmadı valla son haftalarda geçmiyo anacım yatamıyorum oturamıyorum eğilemiyorum başım ağrıyo kemiklerim ağrıyo allahım hep bebecikler için onlar sağlıkla gelsinde
madamhd Forse kızlar bu ilaç internette bazı satıcıda 40-50 tl civarı bazı satıcıda 15 tl civarı. Farklı ürünler mi özellikleride aynı gibi duruyor. Hangisini almalıyız karar veremedim sizin kullandığınız hangisi yada aralarında fark var mı
https://m.n11.com/bayer-k-othrine-sc-50-hamambocegi-ilaci-50ml-P201267852
https://m.n11.com/bayer-k-othrine-sc-50-hamam-bocegi-ilaci-50ml-P104661058
döndü evet canım. kanala girdi mi bilmiyorum dr bişey demedi o konuda. bazen çıkacak gibi hissediyorum sanki bastırsam dokuncak gibiyim çömelince pişman oluyorum bir anda suyum gelcek sanıyorum. bazen de capraz dönüp biraz yukarı çıktığını hissediyorum. hareketleri de epey azaldı. halıyı yıkamaya vercek misin? hem kokusu çıksın diye hem de tüyleri gitsin diye yıkattım ben.
35+5 bugün. inşallah bayramdan sonrayı bekler de biraz daha kilo almış olur. seninki kaçıncı hafta?
Canım kese derken nasıl kese ve nerden aldın acaba
Benim bebeğim heryerdeBebisleri bas asagi olan anneler sizde bazen bebeginizin yan yattigini hissediyo musunuz?
İnan yıkamak da büyük mesele. Tek tek tenteye as tek tek topla oyyy. Kurutmam var ama atmak istemedim ama kisin mecbur aticam ortanca oğlum alerjik bronşit evde kurutamam balkonda yok.sen yine ii yıkamışsın benim daha alınacak
Amin inşallah sağlıkla vaktinde kavuşmak nasip olsun bu sefer. İkinci oğlum erkenciydi 37+0 da suyum geldi acil sezeryan alindim. Bütün hazirligim tamdı ama mesela son gece uykusuzluk olmadı yada yarin sezeryan olacağım telaşı yasamadim apar topar dogurdum. Bu sefer vaktinde olur inşallah diye dua ediyorum.benimde kizlarimin biri 8 diğeri 6 yaşında insan bir süre sonra bebek ozluyor emzirmeyi koklamayi bebeğin emerkenki anneye bagliligini vsaz kaldı kavusucaz inşallah bebeklerimize :)
Ya tercih meselesi tabi ki bazısı sevmiyor bazısı çok hoşlanıyor..ve cocuklar a verdiğin isim kişiliğine çok yansıyor bence. Mesela demirhan gerçekten çok kuvvetli ve hareketli duygusal merhametli. Selimhan adi gibi çok sakin uysal akli selim bir çocuk. Bakalım metehan nasıl olacakBende boyle kardeşlerim uyumlu isme sahip olmasnı seviyorum, gerek anlamıyla yada telafuzuyla, zaten bide herkese beğendirmek ayrı mesele.
35+6 olduk ama hareketleri tam gaz devam ediyordöndü evet canım. kanala girdi mi bilmiyorum dr bişey demedi o konuda. bazen çıkacak gibi hissediyorum sanki bastırsam dokuncak gibiyim çömelince pişman oluyorum bir anda suyum gelcek sanıyorum. bazen de capraz dönüp biraz yukarı çıktığını hissediyorum. hareketleri de epey azaldı. halıyı yıkamaya vercek misin? hem kokusu çıksın diye hem de tüyleri gitsin diye yıkattım ben.
35+5 bugün. inşallah bayramdan sonrayı bekler de biraz daha kilo almış olur. seninki kaçıncı hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?