2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baktım canım çoğu memnun kalmış, internetten sipariş versem 2-3 günü bulur gelmesi satışının yapıldığı yerler var mıdır biliyor musun

döndü evet canım. kanala girdi mi bilmiyorum dr bişey demedi o konuda. bazen çıkacak gibi hissediyorum sanki bastırsam dokuncak gibiyim çömelince pişman oluyorum bir anda suyum gelcek sanıyorum. bazen de capraz dönüp biraz yukarı çıktığını hissediyorum. hareketleri de epey azaldı. halıyı yıkamaya vercek misin? hem kokusu çıksın diye hem de tüyleri gitsin diye yıkattım ben.

Kaçıncı hafta canım
35+5 bugün. inşallah bayramdan sonrayı bekler de biraz daha kilo almış olur. seninki kaçıncı hafta?

Olabilir canım bilmiyorum ki pek anlamam böcekten, ama fotoğraflarına baktım benziyorda, gerçi tüm böcekler birbirine benziyor gibi geliyor şu anda
Koltuk ce mobilyalarını kontrol et istersen canım olabilir çünkü. Yıllar önce annemin evindeyken koltukta olmuştu bizim. Minik minik her yeri sarmıştı. Evi ilaçlatıp iki gün başka bir yerde kalmıştık.

Koltukların altını kontrol ettik canım bişey yoktu, kitaplık konsol her yere baktık. En çok cam önünde ve tüldeydi o yüzden dışardan gelmiş olabilir diye düşündük

Ay iğrenç bende çok tiksiniyorum allah affetsin, ğecen bende karaböcek gördüm şok oldum yeni ev ağaç yok bişe yok, yarın eczaneden tablet alcam sanırım onlar olunca gelmiyo ölüyor canım bende eczaneye bi git

Aynen kızlar hiç halimiz kalmadı valla son haftalarda geçmiyo anacım yatamıyorum oturamıyorum eğilemiyorum başım ağrıyo kemiklerim ağrıyo allahım hep bebecikler için onlar sağlıkla gelsinde
valla yurtdışından yiğenim geldi 5 aylık bebeği var ablam falan geldiler bi heycanla iftar hazırlım dedim 2 gün sırtım battı tutuldu omzumdan. kimseyi misafir falan edemem onlar beni çağırsın yüklüsün yapamıon die

Canım ben hiç kullanmadım. Ama belki ml ölçü farkı vardır. bayer olduğu içinde güvenilir markadır diye sana söyleyim dedim.
Allah kolaylık versin

Hiç aklıma gelmedi cnm halıyı yıkatmak. Bi gelsin bakalım nasıl bi şey ona göre yıkatayım bende.

Günaydın kızlar. .
nevesta81 canım aklimdasin Rabbim yardimcin olsun inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın doğumdan çıkıp kendini toparlayinca mesajını bekliyoruz canım dualarimiz seninle

benimde kizlarimin biri 8 diğeri 6 yaşında insan bir süre sonra bebek ozluyor emzirmeyi koklamayi bebeğin emerkenki anneye bagliligini vs az kaldı kavusucaz inşallah bebeklerimize :)
Amin inşallah sağlıkla vaktinde kavuşmak nasip olsun bu sefer. İkinci oğlum erkenciydi 37+0 da suyum geldi acil sezeryan alindim. Bütün hazirligim tamdı ama mesela son gece uykusuzluk olmadı yada yarin sezeryan olacağım telaşı yasamadim apar topar dogurdum. Bu sefer vaktinde olur inşallah diye dua ediyorum.

Bende boyle kardeşlerim uyumlu isme sahip olmasnı seviyorum, gerek anlamıyla yada telafuzuyla, zaten bide herkese beğendirmek ayrı mesele.
Ya tercih meselesi tabi ki bazısı sevmiyor bazısı çok hoşlanıyor..ve cocuklar a verdiğin isim kişiliğine çok yansıyor bence. Mesela demirhan gerçekten çok kuvvetli ve hareketli duygusal merhametli. Selimhan adi gibi çok sakin uysal akli selim bir çocuk. Bakalım metehan nasıl olacak

35+6 olduk ama hareketleri tam gaz devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…