2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 35. Haftada gittiğimde 2800 dedi doktorum 5 gün falan önde dedi suan bilmiyorum kaç kilo oldu inşallah canım ceviz ve yumurta tüketmeye bak günlük olarak

benimde kizlarimin biri 36 da diğeri 35 te doğdu suyum bitti sezeryana alındım suan 34+2 yim çok şükür su gelmesi falan yok inşallah oğlum 38 de doğar

Benim aldığım 10-15 lira bişeydi tam hatırlamıyorum fiyatını. Ziraat ilaçları satan yerlerde satılıyor.

Bazen ben de sürpriz yapsa öyle gitsem doğuma diyorum
Bu aralar duygu karmaşası yaşıyorum sürekli aglamakliyim
Oysa hiç korkmuyordm niye öyle oldu anlamıyorum

Ben o zaman ne yapsam uslu falanmi koysam acaba, ablası cok yaramaz barı bu uslu olsun düşüncesiyle. haketen şaka bir yana bu konuda cok haklısın insanlara isimleri ila kişilıkleri cok benzer oluyor.

Kızlar size bişey sormak istiyorum gerçekten gece artık sinirden uyuyamadim, şimdi benim gorumcem var 2 kızı var bütün ilgi onun çocuklarının üzerinde, benimde doguma malum az kaldı ama anlam veremedigim bir sekilde daha dogmamis cocugu kiskaniyor. Kv dogumdan sonra bende kalicak kadina bizde kal cocuklar seni ozluyor diyor. Kv de ben buraya dogum icin geldim sibelin bana ihtiyacı olur kiz ameliyatlı olucak bu durumda nasıl sende kalayım diye cevap vermiş. Birde çocukları sibelin evine getirme demis bebeğe zarar verirler demis gorumcem de baya bir bozulmuş. Yani aklım almıyor insan anne karnında daha dünyaya gözünü açmamış bebeği bu derece kıskanabilir mi ? Allahım deli olcam.

Günaydınlar...
nevesta81 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bebeklerinle uzun ömürler nasip etsin. Güzel haberlerle gel inşallah

Bende eczaneden alıp bu ilacı kullandım yer evinde oturuyorum yeşillik etraf ve köşelerden örümcek karınca ve top şeklinde böcekler çıkıyor bu ilacı kullanmama rağmen karıncalara bile engel olmadı maalesef

Bazı insanların kıskançlıkları tavan yapmış maalesef. Onlar için kıskançlığın sınırı yok. Canım zor biliyorum ama duymazdan geleceksin kaynanan vermiş cevabını zaten hiç takılıp da canını sıkma

Selam canim. Bence gorumce bebegi degil de annesini kiskaniyor onu seninle paylasamiyor gibi. Bak kv ne guzel akilli mantikli cevaplar vermis. O yuzden hic kendini hirpalama zaten fiziksel olarak yorulduk kavusmamiza son haftalar duygusal olarak keyifli olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…