2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... umarım herkes iyidir..

nevesta81 kuzu hayırlı haberlerini bekliyoruz

fatma_sibel canım benimki de öyle 2 kızı var.. benim karnımdakini kıskanıyor bende anlam veremiyorum.. birde benim kıza ne alırsa kendi kızına da alıyor ikiz gibi giydiricez sanki sinir oluyorum ama birşey de demek istemiyorum

Bende bugün alıcaktım canım 44.Kattayım ama bahçede vs çok ağaç var yeşillik her yer. İşe yarar diye düşünmüştüm. Sen sorunu nasıl çözdün peki?

Benimde eltim beni kıskanıyor canım. Kıskansınlar yapacak bişey yok. Ama kıskandığı bebek değil aslında sensin, ilginin üzerinde olmasına katlanamıyor olabilir.

Melisa ve nisan isimlerni bende cok seviyorum, ama eşim beğenmedi. Of nasıl bulucam bir güzel isim. teşekur ederim önerin için.
Ben damla koymayı düşünüyorum canjm ama benim de kararım değil kızım ve eşim çok istedi ben de kabul ettim aslında öneri benden çıktı sonra pişman oldum
Sağlıkla gelsin de.
Benm beğendiklerim arasında
Asel
Ahsen
Yağmur
Çisem
Berfin
Beren
Esila da vardı ama anlamı karmakarışık olduğu için vazgeçtim yine eşim onu da beğenmişti
İlk prensesimin de adı Eylül

Damla da güzel isim...
bende ya Damla ya Miray dedim sonra evdekiler Damla olsun dediler ama ben Mirayı seçtim :)

Canim kv gerekli cevabı vermis hic umursama. Seni kıskanıyor annesini senden uzak tutmak istiyor .Bunlara kafa yorup moral bozma .Zaten kadin seni desteklemis .

En kötüsü de ne biliyormusun cnm gecenlerde sancin oldu kv nın arabası onlarda 2 aydır, eşimin halası arabayı getirin sibeli hastaneye goturcez dedi arabayi getirmediler neyse hastaneye gittik taksiyle fln ama ya benim cocuguma bisey olsaydi. Allahım yavrularımızı böyle insanlardan korusun.

Haklısın cnm ama yinede insan gerçekten sinirleniyor ya.

Damla da güzel isim...
bende ya Damla ya Miray dedim sonra evdekiler Damla olsun dediler ama ben Mirayı seçtim :)
Miray da çok güzel çok beğeniyorum yine ailede var diye seçenekler arasına girmedi ama isterdim çok kibar isim :)
Alıştım ben de damla ya artık Sürekli ismi ile sesleniyorum kızıma :)

Gerçekten anlam veremiyorum artık ne diyeceğimi sasirdim eşime dedimki şu doğum bi olsun kardeşine 2 çift lafım var. Gorumcem hamile kaldığında ben ne kadar sevindim zor oluyordu onunda çocuğu, eşi sürekli erkek çocuk doğuramadın diye gorumceme söylenip duruyormuş. Birde biliyor bizimde çocuğumuz olmadığını bu fesatlık neden ??

Benimde eltim beni kıskanıyor canım. Kıskansınlar yapacak bişey yok. Ama kıskandığı bebek değil aslında sensin, ilginin üzerinde olmasına katlanamıyor olabilir.
Benim kendi annem olsa cnm inanki istemem gelmesin derim gitsin onunla ilgilensin derim. Sanki aylarca yanımdami kalacak kv, böyle insanlar varya herşeyi yaparlar cidden.

ilgi şu an senin üzerinde olduğu içindir canım..
boşver takma zaten az kaldı doğuma bunlar için değmez kendini strese sokmaya
ben öyle yapıyorum

2 gündür, hesna ismi cok hoşuma gidiyor, güzel, güzel kadın demek, kızımın isminin yanındada güzel durduğnu düşünüyorum, sence nasıl? Birinde duysan ne düşünürdün? Anlamıda karışık değil milana ninki zarıf, hesna nınki güzel, ben beğendim ama kararsızım. Ve daha evde kimsenin fikrini almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…