2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim Yine antibiyotik suda eritilip içilen şaselerden ve fitil verdi bakalım ve bu arada 2 hafta içinde dogum bekliyoruz dedi bakalım inşallah bu ilaçlar bari şifa olur
Maşallah canım senin doğuma birşey kalmamış. Benim daha çok var, inşallah bu enfeksiyon durumu uzun sürmez

Anladım canım peki mesane pedi aynı işi görür mü? Yani sonuçta o da emici ped. Sadece külot değil.. o farkı var o zaman.

Oy yavrum o çok güçlü canım bunca zaman savaştı savaşçı ruhlu Ateşimiz inşallah yakında artık kilo da almaya başlayacak dualarımız hep sizinle Rabbim yardımcınız olsun en kısa sürede sizi kavuştursun inşallah

Bu konuda benim de bi fikrim yok ama 10'luyu tamamen veririm hangilerini giymesi gerekiyosa onu giydirirler diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar
Yine idrar tahliline gidiyorum. Hiç hoşlanmıyorum bundan ama bakalım enfeksiyon azalmış mı :/

Dinlenin bol bol yormayın kendinizi
Canım benim de kasıklarımda ağrı oluyo ve tuvalete çok sık gidiyorum acaba enfeksiyon olabilir mi yoksa bebek büyüdüğü için mi? kontrole gittiğimde doktora da sorarım zaten ama sende ne gibi belirtiler vardı?

Tabi tecrübeli anneler dha iyi bilir
10 bez çok gibi demişsin ben 20 koymayı düşünüyodum devlet hastanesinde olacak ordan bez falan vermezler. kaç gün kalacağım da belli değil büyük ihtimalle sezaryen bile olsa 1 gün sonra çıkarım ama ne bileyim acaba 10 taane mi koysam

Merhaba herkese. Enfeksiyon problemi yaşayanlardan biri de benim. Sürekli gebeliğimin başından beri aralıklarla ilaç kullanıyor, yoğun ağrıdan gece uyku uyuyamıyor sürekli lavaboda yaşıyordum. Ama kendi araştırmalarımla işi çözdüm sizlere de anlatayım belki faydası olur. Her gün yemeklerin yanına yaptığınız salataya 2 tane beyaz soğan ve üzerine sumak ekleyin, salata sosu olarak da limon ve elma sirkesi. Günde 4 litre de su tüketin.Sürekli lavaboya taşınacaksınız ama rahatlatıyor sonunda. Elma sirkesi, soğan ve sumak enfeksiyonlarda çok etkili. Doğal antibiyotik. Hem de salata daha lezzetli oluyor. Umarım fayda görürsünüz. Uygulaması da basit. Ben çok yıpranmıştım iyi geldi. Herkese geçmiş olsun.

hangi marka canım?

Afilim92 canım keseleri nerden almıştın?
Canim evde vardi bez kese tek sorun renkli olmasi .Vaktim olursa seffaf olanlardan alcam .
Ben markette buldum .Evet e bebekte yok ben de bakmistim .Benim baktigim e bebekte depent de yoktu.
Bu konuda benim de bi fikrim yok ama 10'luyu tamamen veririm hangilerini giymesi gerekiyosa onu giydirirler diye düşünüyorum.
Canim bence 10 luyu her seyiyle verme .Ne kadar az parca o kadar iyi .Hatta arkadasima hemsire bazen aceleden parcalari yere düşürebiliyoruz demis .Bir de eldivenle dokunmak zorunda kalabiliyorlar .Ben bu yuzden 5liyi dogumhane icin ayarladim .Bir tane kundak ve iki tane bez koydum.Bir arkadasim da giydirmedikleri parcalari vermiyorlar oylece orda kaliyor dedi .

Kızlar sanki 2 gündür bebeğimin hareketleri biraz azaldı ağrılarım da çoğaldı , hareketin azlığından ziyade sanki önceden zıpır zıpır hareket eden bebek şimdi daha ağır ağır hareket ediyor yeri daralıyor diye mi acaba , cuma günü randevum var bir an önce cuma gelse

aynen canım yeri daraldığı için daha nadir hissedilebiliyor artık normal yani sıkıntı yapma kendine

ama 5lide iç zıbın ve çıtçıtlı body yok. dış zıbında da tela falan var direk bebeğe değerse tahriş eder. dış zıbın+iç zıbın mı koyayım yoksa kolsuz body mi?

aynen canım yeri daraldığı için daha nadir hissedilebiliyor artık normal yani sıkıntı yapma kendine
Karnım da iyice sertleşti sanki bebeğim içerde sıkışmış gibi hep dik durmaya otururken sirtima yastik koyup göbeğimi öne vermeye çalışıyorum az da olsa yer açayım yavruma diye onun oradaki halini düşününce ben darlaniyorum , kapalı alan dar alan korkum var da benim hemen kalbim sıkışır , nasıl dayaniyorlar bebekler o daracık yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…