2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benm hiç bi hazırlığım yok bugun heeseyı yıkayıp ütülersem iyi olacak ama 10 _ 15 dk da bir kasılıyo karnım Allah hayırlara çıkarsın

Benm hiç bi hazırlığım yok bugun heeseyı yıkayıp ütülersem iyi olacak ama 10 _ 15 dk da bir kasılıyo karnım Allah hayırlara çıkarsın
gün geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz canım... ben sanırım 30. haftada yıkayıp ütüledim kaldırdım iyiki de öyle yapmışım.. şu an hiçbir iş yapmaya dermanım da yok, gücüm de yok fazla geç kalma sende

ama 5lide iç zıbın ve çıtçıtlı body yok. dış zıbında da tela falan var direk bebeğe değerse tahriş eder. dış zıbın+iç zıbın mı koyayım yoksa kolsuz body mi?
Benim 5li de ic zibin vardi .Panço dan almıştık. Yoksa ic zibin ekle canim gobek bagindan dolayi citcitli badi rahat olmayabilir .

bende çikolata yaptırıcam hacışerif ten çok memnun kalmış alanlar

Aynen öyle zaten normalde üşengecim bu konuda temkinli olmak zorundayım kesinlikle

ooo maşallah canım kiloları çok iyi ,seninde iyi olmana çok sevindim Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin inşallah, darısı bekleyen tüm anne adaylarının başına

Maşallah canım senin doğuma birşey kalmamış. Benim daha çok var, inşallah bu enfeksiyon durumu uzun sürmez
Evet az kaldı Allahın izniyle inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı. Bu enfeksiyonun geçeceğine dair bir ümidim kalmadı artık inşallah geçer

Kizlar hamile duasi makbuldür .Sizden 17 yasindaki yeğenim için dua istiyorum.Yarin beyin cerrahi bölümünde biyopsi yapılacak. Tümör şüphesi var .Nolur dua edin.O da cok küçük

Allah şifa versin canım ,inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşur yavrucuk ...

Canım kolsuz koyma. Çünkü Bebek dışarının havasına hemen alışamayacağı için battaniye de vermen gerek hemşirelere
ben tulum almıştım tulumun içine iç zıbın da koyayım mı, bir de bebek doğar doğmaz siliyorlar ya onu kendi bez/battaniyeleri ile yapıyorlar dimi onun için de birşey ayarlamak gerekmiyor sanırım

Benim 5li de ic zibin vardi .Panço dan almıştık. Yoksa ic zibin ekle canim gobek bagindan dolayi citcitli badi rahat olmayabilir .
Benim 5lide dış zıbın, patikli alt, şapka,önlük,eldiven var canım. o zaman önlüğü çıkarıp iç zıbın ekliyorum ve bir de bez tamamdır :)

Kendisinde yokken anlamıyor da insan ben geçen haftadan beri çok zorlandım. Bir nedeni de hamilelikte idrar kesesinde oluşan baskıymış, o yüzden belki doğumla geçer.

canım normalmi olacak ilk doğumunmu drun ne diyor tarih icin

İdrar tahlilinde belli olur canım illaki enfeksiyondan olmuyor.. sık idrara çıkma bu haftalarda da normal, kasık ağrısı da öyle. Ama aile hekimliğinde yada herhangi bir hastane laboratuvarında bir idrar tahlili yaptır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…