- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.341
Sağol canim düşündüğün için. Geceye kadar sürdü sanci geçince gitmedim bende. Normalde geçen acillik eden kasılmalar adet sancısı eşliğinde geliyordu busefer hafifti. Birde gidince alttan açılma varmi diye bakıyorlar nefret ediyorum o muayeneden. Vajinal usg de aynı işlevi görüyor bunlar illa elle muayene ediyorlar izin vermeyincede tavırlı hallerle imza attiriyorlarMaşallah canım allah nazarlardan korusun ilerideymis bayağı
Genelde 35 ten sonra küveze girmiyorlar
Ama bebeğin durumuna göre değişiyor yine
Hadi ya canım bugün kendini yordun mu acaba ondan mı oldu
Dinlenmeye çalış ılık bir dus al devam ederse yine dediğin gibi nst ye bağlan inşallah yalancı sancı dırhaber ver bana merak ederm..
Aynen canim
Amin canım inşallah hepimiz doğuma sağ salim girer bebişlerimiz le çıkarız
Çok teşekkür ederim moral oldu bana biraz içime su serpildi sanki
Haklısın çok az kaldı diye saçma sapan düşünceler giriyor kafama
:)) temizliğe gelenlerin yemesi içmesi ev halkı karşılar genelde, kek kahve ekstra iyilik olmş afiyet olsun :))Benim annem de kadin geldiginde eve misafir gelmis gibi cay kahve kekle pesinden kosturuyo. O bize calismaya geldi ben de onun parasini calisip kazaniyorum diyorum ama ayip olur diyo. Tamam ac susuz kalmasin tabiki ama kek kahve sigara keyfi yapmasa da olur bence
Bende bu konuda çok bilgisizim, lohusa pedi almıştım bayada büyük duruyor açtım birisini o yeterli olur mu hasta bezi almalımıyım hiç bi bilgim yokAnladım canım peki mesane pedi aynı işi görür mü? Yani sonuçta o da emici ped. Sadece külot değil.. o farkı var o zaman.
Canım standartlarda olsa da çatına göre büyük olabilir belki o yüzden demiştirMerhaba kızlar. Kafam cok karısık sizden yardım alıyım dedim. Doktor son randevuda bebegin kafası biraz buyuk sezeryan olabilir falan diye ayak yaptı. Ama ben verdikleri kagıttan baktım standartların içinde kafa olculeri. Sizce baska doktora gidip fikir almalı mıyım? Bu haftadan sonra da hangi doktora gitcem onu da bilmiyorum. Uzuldum bayagı guvenemedim nedense basından beri de aynı doktora gidiyorum aslında
Catı kontrolu yapmadı ki ultrasonla baktı sadece moralim cok bozuk vallaCanım standartlarda olsa da çatına göre büyük olabilir belki o yüzden demiştir
Sorsaydın keşke açık açık bazı doktorlara sezeryan kolay geliyor nedense. Benimde bebeğimin kafası büyükmüş ama doğumla ilgili hiç konuşmadık bugün sorucam bakalım ne diycekCatı kontrolu yapmadı ki ultrasonla baktı sadece moralim cok bozuk valla
Muhtemelen 2 kişiye izin verirler ama 3 kişi çok kalabalık olur diye düşünüyorumKızlar ben bişe sorucam doğumda ilk gün hastanede kaç kişi kalmaya izin verirler yada iki kişi kalabilir mi ben annem ve eşimin belki ablamında kalmasını isterim ama hastanede gece nasıl durulur acaba bilğisi olan var mı özel hastanede olcam
Bayramdan sonra randevum daha cok varSorsaydın keşke açık açık bazı doktorlara sezeryan kolay geliyor nedense. Benimde bebeğimin kafası büyükmüş ama doğumla ilgili hiç konuşmadık bugün sorucam bakalım ne diycek
Inşallah canım bebeğin kafası aşağıdaydı eğer dönmediyse bende ısrarla istiyorum olmaması için mantıklı bi sebep olursa o ayrı tabiBayramdan sonra randevum daha cok varacıkca soylicem artık normal istiyorum ısrarla diye bakalım. İnş senin de allah gonlune gore verir
benim hastanemde küçük bir koltuk oluyor sadece açılıp yatılabilen refakatçi orda yatıyor iki kişi kalır ama nerde yatacaklar gece onlar içinde zor olur hastanenizde odalara baktinizmi musaitmi odaları eğer musaitse çok kalabalık olmasa yeter bence iki kişi olmasına karismazlar saniyorumKızlar ben bişe sorucam doğumda ilk gün hastanede kaç kişi kalmaya izin verirler yada iki kişi kalabilir mi ben annem ve eşimin belki ablamında kalmasını isterim ama hastanede gece nasıl durulur acaba bilğisi olan var mı özel hastanede olcam
Benim 3 aylıkken kasıkta batıcı ağrılarım vardı dayanılır gibi değildi 2 hfta önce öğrendikki kum döküyomuşum sende bi şdrar ve kan vernelisin hem enfeksiyonmu kummu yoksa yalancı doğum sancısı mı belli olurCanım benim de kasıklarımda ağrı oluyo ve tuvalete çok sık gidiyorum acaba enfeksiyon olabilir mi yoksa bebek büyüdüğü için mi? kontrole gittiğimde doktora da sorarım zaten ama sende ne gibi belirtiler vardı?
Evet☺zıbın dediğin çıtçıtlı body mi?
Yanlış mı biliyomuşum
Maşallah hepinizin iyi olmasına ve yanında olmalarına çok sevindim bunlar alışma süreci daha iyi olacak inşallahKızlar ben mesajları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Ben ve bebeklerim gayet iyiler emzirme uğraşlarıyla akşamı ediyorum. Ben sezaryen de çok kan kaybetmişim o yüzden dün yarı yarıya beni uyuşturdular ve az önce ilk kez yemek yedim. Halen kanamam var yoğun şekilde. Iyiki 2 gecelik bir pijama koymuşum bu arada ikisini batırdım bile.
Bebeklere gelince emzirmek çok zorlu oluyor ama azmettim mama takviyesi ile beraber her 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada bebeklerede fazladan takım koymak şart az önce ikiside birer takımı halletti.
Oyyy minnoşlar yaa❤Kızlar ben mesajları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Ben ve bebeklerim gayet iyiler emzirme uğraşlarıyla akşamı ediyorum. Ben sezaryen de çok kan kaybetmişim o yüzden dün yarı yarıya beni uyuşturdular ve az önce ilk kez yemek yedim. Halen kanamam var yoğun şekilde. Iyiki 2 gecelik bir pijama koymuşum bu arada ikisini batırdım bile.
Bebeklere gelince emzirmek çok zorlu oluyor ama azmettim mama takviyesi ile beraber her 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada bebeklerede fazladan takım koymak şart az önce ikiside birer takımı halletti.
Özel hastaneyse vip odalar oluyo ekstra ücretli ama tüm konforu sağlanıyo bn karar vermedim normal oda mı vip mi ama bu da bi seçenek ve 2 refakatçi yatağı bulunuyorbenim hastanemde küçük bir koltuk oluyor sadece açılıp yatılabilen refakatçi orda yatıyor iki kişi kalır ama nerde yatacaklar gece onlar içinde zor olur hastanenizde odalara baktinizmi musaitmi odaları eğer musaitse çok kalabalık olmasa yeter bence iki kişi olmasına karismazlar saniyorum
O ayıp olurlar zaten canım aman konu komşuya falan anlatır kadın temizliğe gittimde bir şey almadı diyeBenim annem de kadin geldiginde eve misafir gelmis gibi cay kahve kekle pesinden kosturuyo. O bize calismaya geldi ben de onun parasini calisip kazaniyorum diyorum ama ayip olur diyo. Tamam ac susuz kalmasin tabiki ama kek kahve sigara keyfi yapmasa da olur bence
Prima premium care aldım canım ilk onla başlayayım dedimhangi marka canım?
Toplu alışveriş yaptık canım bende markete bakıcaktım ama eşim bir yere girdik uğraştırma beni al gitsin dedi mecbur aldım bende depend benim baktığım ebebekte de yoktu bir o eksik kaldı zaten çok şükür bitti ıvır zıvırlarda.Canim evde vardi bez kese tek sorun renkli olmasi .Vaktim olursa seffaf olanlardan alcam .
Ben markette buldum .Evet e bebekte yok ben de bakmistim .Benim baktigim e bebekte depent de yoktu.
Canim bence 10 luyu her seyiyle verme .Ne kadar az parca o kadar iyi .Hatta arkadasima hemsire bazen aceleden parcalari yere düşürebiliyoruz demis .Bir de eldivenle dokunmak zorunda kalabiliyorlar .Ben bu yuzden 5liyi dogumhane icin ayarladim .Bir tane kundak ve iki tane bez koydum.Bir arkadasim da giydirmedikleri parcalari vermiyorlar oylece orda kaliyor dedi .
Biran önce başla canım akşam çok zorlandım ben aklım nerdeymiş dedim ütü işi nasıl olcak bilmiyorum bir yıkamayla pertim çıktı. Ve daha beyazları yıkadım sadece daha renklileride var:/ kötü düşünme canım artık son zamanlarımız normaldir eşinde yokmuş çok yorma kendiniBenm hiç bi hazırlığım yok bugun heeseyı yıkayıp ütülersem iyi olacak ama 10 _ 15 dk da bir kasılıyo karnım Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?