2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canim düşündüğün için. Geceye kadar sürdü sanci geçince gitmedim bende. Normalde geçen acillik eden kasılmalar adet sancısı eşliğinde geliyordu busefer hafifti. Birde gidince alttan açılma varmi diye bakıyorlar nefret ediyorum o muayeneden. Vajinal usg de aynı işlevi görüyor bunlar illa elle muayene ediyorlar izin vermeyincede tavırlı hallerle imza attiriyorlar neyseki bir günü daha atlattik

Merhaba kızlar. Kafam cok karısık sizden yardım alıyım dedim. Doktor son randevuda bebegin kafası biraz buyuk sezeryan olabilir falan diye ayak yaptı. Ama ben verdikleri kagıttan baktım standartların içinde kafa olculeri. Sizce baska doktora gidip fikir almalı mıyım? Bu haftadan sonra da hangi doktora gitcem onu da bilmiyorum. Uzuldum bayagı guvenemedim nedense basından beri de aynı doktora gidiyorum aslında

:)) temizliğe gelenlerin yemesi içmesi ev halkı karşılar genelde, kek kahve ekstra iyilik olmş afiyet olsun :))

Anladım canım peki mesane pedi aynı işi görür mü? Yani sonuçta o da emici ped. Sadece külot değil.. o farkı var o zaman.
Bende bu konuda çok bilgisizim, lohusa pedi almıştım bayada büyük duruyor açtım birisini o yeterli olur mu hasta bezi almalımıyım hiç bi bilgim yok

Canım standartlarda olsa da çatına göre büyük olabilir belki o yüzden demiştir

Kızlar ben bişe sorucam doğumda ilk gün hastanede kaç kişi kalmaya izin verirler yada iki kişi kalabilir mi ben annem ve eşimin belki ablamında kalmasını isterim ama hastanede gece nasıl durulur acaba bilğisi olan var mı özel hastanede olcam

Catı kontrolu yapmadı ki ultrasonla baktı sadece moralim cok bozuk valla
Sorsaydın keşke açık açık bazı doktorlara sezeryan kolay geliyor nedense. Benimde bebeğimin kafası büyükmüş ama doğumla ilgili hiç konuşmadık bugün sorucam bakalım ne diycek

Muhtemelen 2 kişiye izin verirler ama 3 kişi çok kalabalık olur diye düşünüyorum

Sorsaydın keşke açık açık bazı doktorlara sezeryan kolay geliyor nedense. Benimde bebeğimin kafası büyükmüş ama doğumla ilgili hiç konuşmadık bugün sorucam bakalım ne diycek
Bayramdan sonra randevum daha cok var acıkca soylicem artık normal istiyorum ısrarla diye bakalım. İnş senin de allah gonlune gore verir

Bayramdan sonra randevum daha cok var acıkca soylicem artık normal istiyorum ısrarla diye bakalım. İnş senin de allah gonlune gore verir
Inşallah canım bebeğin kafası aşağıdaydı eğer dönmediyse bende ısrarla istiyorum olmaması için mantıklı bi sebep olursa o ayrı tabi

Kızlar ben mesajları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Ben ve bebeklerim gayet iyiler emzirme uğraşlarıyla akşamı ediyorum. Ben sezaryen de çok kan kaybetmişim o yüzden dün yarı yarıya beni uyuşturdular ve az önce ilk kez yemek yedim. Halen kanamam var yoğun şekilde. Iyiki 2 gecelik bir pijama koymuşum bu arada ikisini batırdım bile.
Bebeklere gelince emzirmek çok zorlu oluyor ama azmettim mama takviyesi ile beraber her 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada bebeklerede fazladan takım koymak şart az önce ikiside birer takımı halletti.

benim hastanemde küçük bir koltuk oluyor sadece açılıp yatılabilen refakatçi orda yatıyor iki kişi kalır ama nerde yatacaklar gece onlar içinde zor olur hastanenizde odalara baktinizmi musaitmi odaları eğer musaitse çok kalabalık olmasa yeter bence iki kişi olmasına karismazlar saniyorum

Benim 3 aylıkken kasıkta batıcı ağrılarım vardı dayanılır gibi değildi 2 hfta önce öğrendikki kum döküyomuşum sende bi şdrar ve kan vernelisin hem enfeksiyonmu kummu yoksa yalancı doğum sancısı mı belli olur

Maşallah hepinizin iyi olmasına ve yanında olmalarına çok sevindim bunlar alışma süreci daha iyi olacak inşallah

Oyyy minnoşlar yaa❤

Özel hastaneyse vip odalar oluyo ekstra ücretli ama tüm konforu sağlanıyo bn karar vermedim normal oda mı vip mi ama bu da bi seçenek ve 2 refakatçi yatağı bulunuyor

O ayıp olurlar zaten canım aman konu komşuya falan anlatır kadın temizliğe gittimde bir şey almadı diye ondan keki ayrı öğle yemeği ayrı oluyordu :) aynen lüks ihtiyaç
hangi marka canım?
Prima premium care aldım canım ilk onla başlayayım dedim
Toplu alışveriş yaptık canım bende markete bakıcaktım ama eşim bir yere girdik uğraştırma beni al gitsin dedi mecbur aldım bende depend benim baktığım ebebekte de yoktu bir o eksik kaldı zaten çok şükür bitti ıvır zıvırlarda.
Benm hiç bi hazırlığım yok bugun heeseyı yıkayıp ütülersem iyi olacak ama 10 _ 15 dk da bir kasılıyo karnım Allah hayırlara çıkarsın
Biran önce başla canım akşam çok zorlandım ben aklım nerdeymiş dedim ütü işi nasıl olcak bilmiyorum bir yıkamayla pertim çıktı. Ve daha beyazları yıkadım sadece daha renklileride var:/ kötü düşünme canım artık son zamanlarımız normaldir eşinde yokmuş çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…