- 12 Nisan 2009
- 8.332
- 29.404
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.361
tabi oda tercih meselesi benim odamda tv buzdolabı banyo gerekli olan hersey vardı suit odalarda ekstra ne oluyorÖzel hastaneyse vip odalar oluyo ekstra ücretli ama tüm konforu sağlanıyo bn karar vermedim normal oda mı vip mi ama bu da bi seçenek ve 2 refakatçi yatağı bulunuyor
Benim hastanemin suitini gezdirdiler iki oda seklindeydi anne ve bebegin odasiyla misafir agirlama odasi farkliydi. Dis kapilari bile ayriydi arada gecis kapisi vardi. Ve tabi iki oda da cok genisti. Gecelik 1600 lira extraydi.tabi oda tercih meselesi benim odamda tv buzdolabı banyo gerekli olan hersey vardı suit odalarda ekstra ne oluyor
yaaa yerim ben onları...Kızlar ben mesajları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Ben ve bebeklerim gayet iyiler emzirme uğraşlarıyla akşamı ediyorum. Ben sezaryen de çok kan kaybetmişim o yüzden dün yarı yarıya beni uyuşturdular ve az önce ilk kez yemek yedim. Halen kanamam var yoğun şekilde. Iyiki 2 gecelik bir pijama koymuşum bu arada ikisini batırdım bile.
Bebeklere gelince emzirmek çok zorlu oluyor ama azmettim mama takviyesi ile beraber her 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada bebeklerede fazladan takım koymak şart az önce ikiside birer takımı halletti.
Herkes 10 -15 koymuş gözüm korktu canım sıkıştırdım bnde 15 tane. Tecrübe olmayınca hata yapılabiliyo bilgi için teşekkür ederim herkese10 bez çok gibi demişsin ben 20 koymayı düşünüyodumdevlet hastanesinde olacak ordan bez falan vermezler. kaç gün kalacağım da belli değil büyük ihtimalle sezaryen bile olsa 1 gün sonra çıkarım ama ne bileyim acaba 10 taane mi koysam
canım benim 32+2 de 2025 kg idi.. şu an ne bilmiyorum ama genelde ceviz, muz ve kaşar kilo aldırıyor diyorlar dene istersenMerhaba arkadaslar bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallah ... biz 32+2 deyiz bugun... 5gun once kontrolde bebegin kilosunu az buldu dr(1719GR)...sukur saglik problemi yok ama....sizin bebislerin kilosu ne kadar aceba? Cok mu kucuk benimkine yapmalıyım nasil kilo aldirabilirim bu bebise?
Allah nede güzel yerleştiriyor annelik iç güdüsünü içimizeKarnım da iyice sertleşti sanki bebeğim içerde sıkışmış gibi hep dik durmaya otururken sirtima yastik koyup göbeğimi öne vermeye çalışıyorum az da olsa yer açayım yavruma diye onun oradaki halini düşününce ben darlaniyorum , kapalı alan dar alan korkum var da benim hemen kalbim sıkışır , nasıl dayaniyorlar bebekler o daracık yerde
Ben ertelediğim kadar erteliyorum, sankı ben yapmıycam sonunda, ama cok erkenden hazırlamak isdemiyorum, kızımda 36 haftada hazırladım 5 hafta orda öylece bekledi, buruş buruş oldu kiyafetler falan kac kez döküp ütleyip yeniden hazırladım sayısı bile aklımda değil.Benm hiç bi hazırlığım yok bugun heeseyı yıkayıp ütülersem iyi olacak ama 10 _ 15 dk da bir kasılıyo karnım Allah hayırlara çıkarsın
Ben 32+5 te gittim canım 2kg olmuştu. Sağlık problemi yoksa üzme kendini canım minyon tipliyseniz ikinizde bebekte öyle olabilir. Benim özellikle yediğim bir şey yok canım kilo alması için ama bu ay çok kaşar peyniri yedim belki etkisi olmuşturMerhaba arkadaslar bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallah ... biz 32+2 deyiz bugun... 5gun once kontrolde bebegin kilosunu az buldu dr(1719GR)...sukur saglik problemi yok ama....sizin bebislerin kilosu ne kadar aceba? Cok mu kucuk benimkine yapmalıyım nasil kilo aldirabilirim bu bebise?
Başka bi doktora dha muayene ol istersenCatı kontrolu yapmadı ki ultrasonla baktı sadece moralim cok bozuk valla
Sormadım dha yarın kontrolde öğrenicemtabi oda tercih meselesi benim odamda tv buzdolabı banyo gerekli olan hersey vardı suit odalarda ekstra ne oluyor
Yıkamadan ütüsüz durana kadar temiz olsun buruşsun köşede beklesin daha iyi. Hem daha fazla ağırlaşmadan. İyice sıcaklar başlayacak. Hava yağmurlu serin serin halledeyim inşallah.Ben ertelediğim kadar erteliyorum, sankı ben yapmıycam sonunda, ama cok erkenden hazırlamak isdemiyorum, kızımda 36 haftada hazırladım 5 hafta orda öylece bekledi, buruş buruş oldu kiyafetler falan kac kez döküp ütleyip yeniden hazırladım sayısı bile aklımda değil.
Benim minnoşum 33 te 2400 35 te 2800 dü suan bilmiyorum yarın öğrenicem ben ilk 6 ay hergün 1 yumurta bir avuş karışık badem fındık ceviz yedim özellikle yumurtaya güvendim ve süt ürünleri tükettim hep en çok yoğurt bnce yumurtaya başlamalısın ama haşlama olmalıBen 32+5 te gittim canım 2kg olmuştu. Sağlık problemi yoksa üzme kendini canım minyon tipliyseniz ikinizde bebekte öyle olabilir. Benim özellikle yediğim bir şey yok canım kilo alması için ama bu ay çok kaşar peyniri yedim belki etkisi olmuştur
Allah nasip ederse normal canım bu 4.normal doğumum ikisini kaybettim 4 yaşında bir kızım var Rabbim nasip ederse ikinci kızım olacak tarih vermedi doktor ama kasılmalara göre bayram zamanı olur dedi hayırlısı bakalımcanım normalmi olacak ilk doğumunmu drun ne diyor tarih icin
Aynen canım katılıyorum erken gelirse en azından ütüsüz giydirirsin pis giydirmektense. Hava serinse yavaştan başla senYıkamadan ütüsüz durana kadar temiz olsun buruşsun köşede beklesin daha iyi. Hem daha fazla ağırlaşmadan. İyice sıcaklar başlayacak. Hava yağmurlu serin serin halledeyim inşallah.
Senin durumun farkli tabi canım, sen yıka dursun, bana camaşır zor gelmiyor günde 2-3 defa camaşır yıkıyorum, en fazla 2-3 makınede bebeğin olur, bi günde halederim. Sana kolay gelsin canım.Yıkamadan ütüsüz durana kadar temiz olsun buruşsun köşede beklesin daha iyi. Hem daha fazla ağırlaşmadan. İyice sıcaklar başlayacak. Hava yağmurlu serin serin halledeyim inşallah.
İnşallah geçer vallahi Rabbim in gücüne gitmesin ama bıktım akıntı kaşıntı ve ağrıdan inşallah dogum la geçer Allah kimseye vermesinKendisinde yokken anlamıyor da insan ben geçen haftadan beri çok zorlandım. Bir nedeni de hamilelikte idrar kesesinde oluşan baskıymış, o yüzden belki doğumla geçer.
Oh maşallahı varmış canım bebişinin. İlk aylar bende çok dikkat ettim canım yumurtamı sütümü cevizimi hiç eksik etmedim ama sonra sıkıldım bulantı geldi şimdi yumurta yemiyorum daha çok yoğurt ve kaşar peyniri tüketiyorum. Kilosuda iyi çok şükür bebişimin 3 3.5 kgla tamamlıcak gibi dedi doktorum bakalım kısmetBenim minnoşum 33 te 2400 35 te 2800 dü suan bilmiyorum yarın öğrenicem ben ilk 6 ay hergün 1 yumurta bir avuş karışık badem fındık ceviz yedim özellikle yumurtaya güvendim ve süt ürünleri tükettim hep en çok yoğurt bnce yumurtaya başlamalısın ama haşlama olmalı
Oh canım maşallahın var valla bana akşam 1 makir bile zor geldi pertim çıktı sen 2 3 defa yıkıyormuşsun bravo vallaSenin durumun farkli tabi canım, sen yıka dursun, bana camaşır zor gelmiyor günde 2-3 defa camaşır yıkıyorum, en fazla 2-3 makınede bebeğin olur, bi günde halederim. Sana kolay gelsin canım.
Maşallah bebişinize, umarım benimkide bu sefer iri bir bebek olur, kızım 41 haftada 2850 gram doğmuşdu, ve doğduğu günden bu yana hala minik, barı bu kilolu olsa iyi olur.Benim minnoşum 33 te 2400 35 te 2800 dü suan bilmiyorum yarın öğrenicem ben ilk 6 ay hergün 1 yumurta bir avuş karışık badem fındık ceviz yedim özellikle yumurtaya güvendim ve süt ürünleri tükettim hep en çok yoğurt bnce yumurtaya başlamalısın ama haşlama olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?