- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.381
Kızım ve eşim sağolsun ikiside cok kirli,Oh canım maşallahın var valla bana akşam 1 makir bile zor geldi pertim çıktı sen 2 3 defa yıkıyormuşsun bravo valla
en iyisi başka bi doktordan daha fikir al canım aklında şüphe kalmasın. sonra yine aynı doktorunla devam edersin aklına yatarsa. özele mi gidiyodun?Merhaba kızlar. Kafam cok karısık sizden yardım alıyım dedim. Doktor son randevuda bebegin kafası biraz buyuk sezeryan olabilir falan diye ayak yaptı. Ama ben verdikleri kagıttan baktım standartların içinde kafa olculeri. Sizce baska doktora gidip fikir almalı mıyım? Bu haftadan sonra da hangi doktora gitcem onu da bilmiyorum. Uzuldum bayagı guvenemedim nedense basından beri de aynı doktora gidiyorum aslında
Bence iyi ama toparlar inşallah canını sıkma hiç. Hergun Sütünü içmeyi ihmal etme, ceviz , muz , kaşar peyniri , çiğ badem,fındık . Hurma. Her sabah haşlanmış yumurta. Bol yoğurt, yiyemiyosan ayran yap iç. Bana kalırsa pekmezli yoğurt. Tahinpekmez. Balık. Bunlar yeterli sanırım :))Merhaba arkadaslar bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallah ... biz 32+2 deyiz bugun... 5gun once kontrolde bebegin kilosunu az buldu dr(1719GR)...sukur saglik problemi yok ama....sizin bebislerin kilosu ne kadar aceba? Cok mu kucuk benimkine yapmalıyım nasil kilo aldirabilirim bu bebise?
Sen dinlenemiyosun zaten maşallah her iş sende zatenSenin durumun farkli tabi canım, sen yıka dursun, bana camaşır zor gelmiyor günde 2-3 defa camaşır yıkıyorum, en fazla 2-3 makınede bebeğin olur, bi günde halederim. Sana kolay gelsin canım.
Cnm çok geçmiş olsun. Hepiniz iyisiniz ya emzirme falan hep hallolur. O kadar kan kaybettiysen az da sütünün gelmesi bile süper nasıl olsa artacak. Neden o kdr kan kaybı oldu peki kan sulandırıcılardan ötürü mü? Sen çok uzun süre kullandın çünkü.Kızlar ben mesajları okuyamadım ama herkese çok teşekkür ederim. Ben ve bebeklerim gayet iyiler emzirme uğraşlarıyla akşamı ediyorum. Ben sezaryen de çok kan kaybetmişim o yüzden dün yarı yarıya beni uyuşturdular ve az önce ilk kez yemek yedim. Halen kanamam var yoğun şekilde. Iyiki 2 gecelik bir pijama koymuşum bu arada ikisini batırdım bile.
Bebeklere gelince emzirmek çok zorlu oluyor ama azmettim mama takviyesi ile beraber her 2 saatte bir emziriyorum. Bu arada bebeklerede fazladan takım koymak şart az önce ikiside birer takımı halletti.
Ay benimkide öyle olursa yandım valla eşim titizdir kızımda ona benzer inşallahKızım ve eşim sağolsun ikiside cok kirli,hata kızım öyle lekeler burakıyor kiyafetlerinde elimle yıkamasam olmuyor, bide bu bu kız geliyor işler artarak devam ediyor,
Hadi bana kolay gelsin teyzoşu :)Aynen canım katılıyorum erken gelirse en azından ütüsüz giydirirsin pis giydirmektense. Hava serinse yavaştan başla sen
Ben 4.haftamda başlamıştım hem coraspim hem sulandırıcı iğne. Coraspini bugun bıraktım dr dedi geçen. İğneye devam. Ay benmde çok olursaCnm çok geçmiş olsun. Hepiniz iyisiniz ya emzirme falan hep hallolur. O kadar kan kaybettiysen az da sütünün gelmesi bile süper nasıl olsa artacak. Neden o kdr kan kaybı oldu peki kan sulandırıcılardan ötürü mü? Sen çok uzun süre kullandın çünkü.
Yahu dur ben sadece öylesine sordum belki alakası yoktur panik yapma hemen doktorlar biliyorlardır :)Ben 4.haftamda başlamıştım hem coraspim hem sulandırıcı iğne. Coraspini bugun bıraktım dr dedi geçen. İğneye devam. Ay benmde çok olursaiğneyle mi ilgili acaba ? Allahm yardm etsin kanlarımız su gibi oldu
ben de isimlerinin ne olduğundan tam emin değilimYanlış mı biliyomuşum
Aynen canım.Sen dinlenemiyosun zaten maşallah her iş sende zaten
Yaradana binlerce şükürAllah nede güzel yerleştiriyor annelik iç güdüsünü içimize
Ağır işleri sen yapma canım onlara bırakKese almamıştım ben canım poşetlere koydum üzerlerine postit iğneledim. Kese alırsam değiştiririm artık ama nerden bulunur bu keseler bilemedim :)
Ben zaten gerek yok gelmeyin diyorum ama onlar ısrar ediyorlar bende yorulmasınlar diye yavaş yavaş yapıyorum bakalım nereye kadar dayanabilicem :)
Çok şükür canım geçmesine sevindim çok geçmiş olsun dikkat et kendine umarım tekrar olmazSağol canim düşündüğün için. Geceye kadar sürdü sanci geçince gitmedim bende. Normalde geçen acillik eden kasılmalar adet sancısı eşliğinde geliyordu busefer hafifti. Birde gidince alttan açılma varmi diye bakıyorlar nefret ediyorum o muayeneden. Vajinal usg de aynı işlevi görüyor bunlar illa elle muayene ediyorlar izin vermeyincede tavırlı hallerle imza attiriyorlarneyseki bir günü daha atlattik
Cocuk bebeklikden beli oluyor aslında görümcemin iki oğlu var, bir tabağından bile dökmeden temiz yemek yiyor, biri yemekden sonra banyoya gidiyor.Ay benimkide öyle olursa yandım valla eşim titizdir kızımda ona benzer inşallahyoksa çamaşır makinesinin yanında perişan halde bulanilirler beni olsun ilerde annelerine çok yardımları dokunur canım küçükken çok yaramaz oluyor iki kız ama büyüdükçe annesinin sağ kolu oluyorlar
Ben devlet hastanesine gidiyorum bebeğin kilosunu söylemiyolar bileMerhaba arkadaslar bebislerinizi saglicakla alin kucaginiza insallah ... biz 32+2 deyiz bugun... 5gun once kontrolde bebegin kilosunu az buldu dr(1719GR)...sukur saglik problemi yok ama....sizin bebislerin kilosu ne kadar aceba? Cok mu kucuk benimkine yapmalıyım nasil kilo aldirabilirim bu bebise?
Canım benim hiç darlanma kendine stres yapma bebişlerimiz daha geniş bir ortam olduğunu bile bilmiyorlar ki şuan. En rahat güvende hissettikleri yerdeler. Asıl doğunca ağlıyorlar düzenleri bozulunca. Çok güzel bir mucize suda hayata başlayıp susuz ortamda yaşamaya devam ediyorlar. Devrim gibi onlar için doğmak.Karnım da iyice sertleşti sanki bebeğim içerde sıkışmış gibi hep dik durmaya otururken sirtima yastik koyup göbeğimi öne vermeye çalışıyorum az da olsa yer açayım yavruma diye onun oradaki halini düşününce ben darlaniyorum , kapalı alan dar alan korkum var da benim hemen kalbim sıkışır , nasıl dayaniyorlar bebekler o daracık yerde
Panik yok ama yusuf yusuf yusuffffff :))Yahu dur ben sadece öylesine sordum belki alakası yoktur panik yapma hemen doktorlar biliyorlardır :)
Başın sağolsun canım çok üzüldümAllah nasip ederse normal canım bu 4.normal doğumum ikisini kaybettim 4 yaşında bir kızım var Rabbim nasip ederse ikinci kızım olacak tarih vermedi doktor ama kasılmalara göre bayram zamanı olur dedi hayırlısı bakalım
Aslında sık sık değiştirilirse lohusa pedi yeterli oluyor ama ilk 2 gün akıntı yoğun olduğu için her dk ped değiştirmek yorucu olur hasta bezi rahatlık valla saatlerce duruyor altında bence al rahat edersin en azından hastanedeyken hasta bezi kullan evde ped değiştirmek hiç sorun değil ama hastanede rahat edemiyor insanBende bu konuda çok bilgisizim, lohusa pedi almıştım bayada büyük duruyor açtım birisini o yeterli olur mu hasta bezi almalımıyım hiç bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?