2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oh canım maşallahın var valla bana akşam 1 makir bile zor geldi pertim çıktı sen 2 3 defa yıkıyormuşsun bravo valla
Kızım ve eşim sağolsun ikiside cok kirli, hata kızım öyle lekeler burakıyor kiyafetlerinde elimle yıkamasam olmuyor, bide bu bu kız geliyor işler artarak devam ediyor,

en iyisi başka bi doktordan daha fikir al canım aklında şüphe kalmasın. sonra yine aynı doktorunla devam edersin aklına yatarsa. özele mi gidiyodun?

Bence iyi ama toparlar inşallah canını sıkma hiç. Hergun Sütünü içmeyi ihmal etme, ceviz , muz , kaşar peyniri , çiğ badem,fındık . Hurma. Her sabah haşlanmış yumurta. Bol yoğurt, yiyemiyosan ayran yap iç. Bana kalırsa pekmezli yoğurt. Tahinpekmez. Balık. Bunlar yeterli sanırım :))

Cnm çok geçmiş olsun. Hepiniz iyisiniz ya emzirme falan hep hallolur. O kadar kan kaybettiysen az da sütünün gelmesi bile süper nasıl olsa artacak. Neden o kdr kan kaybı oldu peki kan sulandırıcılardan ötürü mü? Sen çok uzun süre kullandın çünkü.

Kızım ve eşim sağolsun ikiside cok kirli, hata kızım öyle lekeler burakıyor kiyafetlerinde elimle yıkamasam olmuyor, bide bu bu kız geliyor işler artarak devam ediyor,
Ay benimkide öyle olursa yandım valla eşim titizdir kızımda ona benzer inşallah yoksa çamaşır makinesinin yanında perişan halde bulanilirler beni olsun ilerde annelerine çok yardımları dokunur canım küçükken çok yaramaz oluyor iki kız ama büyüdükçe annesinin sağ kolu oluyorlar

Ben 4.haftamda başlamıştım hem coraspim hem sulandırıcı iğne. Coraspini bugun bıraktım dr dedi geçen. İğneye devam. Ay benmde çok olursa iğneyle mi ilgili acaba ? Allahm yardm etsin kanlarımız su gibi oldu

Yahu dur ben sadece öylesine sordum belki alakası yoktur panik yapma hemen doktorlar biliyorlardır :)

Ağır işleri sen yapma canım onlara bırak
Pencere silme mutfak dolabını indirme gibi
Çok şükür canım geçmesine sevindim çok geçmiş olsun dikkat et kendine umarım tekrar olmaz

Cocuk bebeklikden beli oluyor aslında görümcemin iki oğlu var, bir tabağından bile dökmeden temiz yemek yiyor, biri yemekden sonra banyoya gidiyor.

Ben devlet hastanesine gidiyorum bebeğin kilosunu söylemiyolar bile ultrason cihazları kilo ölçmüyomuş. baş karın çevresi falan ölçülüyor ona göre haftasıyla uyumlu falan diyo

Canım benim hiç darlanma kendine stres yapma bebişlerimiz daha geniş bir ortam olduğunu bile bilmiyorlar ki şuan. En rahat güvende hissettikleri yerdeler. Asıl doğunca ağlıyorlar düzenleri bozulunca. Çok güzel bir mucize suda hayata başlayıp susuz ortamda yaşamaya devam ediyorlar. Devrim gibi onlar için doğmak.

ayyy bu haftayı bir bitirebilsem haftaya sadece 3 gün çalışıp izne ayrılıcam inşallah...
artık şu sandalyede oturmak işkence gibi geliyor...
hem heryanım ağrıyor hem de ayaklarım şişiyor.. halbuki evdeyken bi gr şişme olmuyor ama işyerinde oldukça şişiyor

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Neden kaybettin bebeklerini?

Bende bu konuda çok bilgisizim, lohusa pedi almıştım bayada büyük duruyor açtım birisini o yeterli olur mu hasta bezi almalımıyım hiç bi bilgim yok
Aslında sık sık değiştirilirse lohusa pedi yeterli oluyor ama ilk 2 gün akıntı yoğun olduğu için her dk ped değiştirmek yorucu olur hasta bezi rahatlık valla saatlerce duruyor altında bence al rahat edersin en azından hastanedeyken hasta bezi kullan evde ped değiştirmek hiç sorun değil ama hastanede rahat edemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…