- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.401
Depend şok ve migros marketlerinde oluyor hem kulodu hem de pedi var canım erzak falan alırken de baka bilirsinO ayıp olurlar zaten canım aman konu komşuya falan anlatır kadın temizliğe gittimde bir şey almadı diyeondan keki ayrı öğle yemeği ayrı oluyordu :) aynen lüks ihtiyaç
Prima premium care aldım canım ilk onla başlayayım dedim
Toplu alışveriş yaptık canım bende markete bakıcaktım ama eşim bir yere girdik uğraştırma beni al gitsin dedi mecbur aldım bende depend benim baktığım ebebekte de yoktu bir o eksik kaldı zaten çok şükür bitti ıvır zıvırlarda.
Biran önce başla canım akşam çok zorlandım ben aklım nerdeymiş dedim ütü işi nasıl olcak bilmiyorum bir yıkamayla pertim çıktı. Ve daha beyazları yıkadım sadece daha renklileride var:/ kötü düşünme canım artık son zamanlarımız normaldir eşinde yokmuş çok yorma kendini
Ne kadar güzel söyledin canım içime bir huzur geldi çok teşekkür ederimCanım benim hiç darlanma kendine stres yapma bebişlerimiz daha geniş bir ortam olduğunu bile bilmiyorlar ki şuan. En rahat güvende hissettikleri yerdeler. Asıl doğunca ağlıyorlar düzenleri bozulunca. Çok güzel bir mucize suda hayata başlayıp susuz ortamda yaşamaya devam ediyorlar. Devrim gibi onlar için doğmak.
canım benim 32+2 de 2025 kg idi.. şu an ne bilmiyorum ama genelde ceviz, muz ve kaşar kilo aldırıyor diyorlar dene istersen
Ben 32+5 te gittim canım 2kg olmuştu. Sağlık problemi yoksa üzme kendini canım minyon tipliyseniz ikinizde bebekte öyle olabilir. Benim özellikle yediğim bir şey yok canım kilo alması için ama bu ay çok kaşar peyniri yedim belki etkisi olmuştur
MasallahBenim minnoşum 33 te 2400 35 te 2800 dü suan bilmiyorum yarın öğrenicem ben ilk 6 ay hergün 1 yumurta bir avuş karışık badem fındık ceviz yedim özellikle yumurtaya güvendim ve süt ürünleri tükettim hep en çok yoğurt bnce yumurtaya başlamalısın ama haşlama olmalı
Bence iyi ama toparlar inşallah canını sıkma hiç. Hergun Sütünü içmeyi ihmal etme, ceviz , muz , kaşar peyniri , çiğ badem,fındık . Hurma. Her sabah haşlanmış yumurta. Bol yoğurt, yiyemiyosan ayran yap iç. Bana kalırsa pekmezli yoğurt. Tahinpekmez. Balık. Bunlar yeterli sanırım :))
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederimBen devlet hastanesine gidiyorum bebeğin kilosunu söylemiyolar bileultrason cihazları kilo ölçmüyomuş. baş karın çevresi falan ölçülüyor ona göre haftasıyla uyumlu falan diyo
Ay arkadaşlar boşverin bir kişi kalıversin yanınızda zaten ne o öyle pijama partisi gibi kalabalık istemem şahsen ben. Ben anneme dedim sen gece eve git dedim ben eşimle kalmak istiyorum yalnız dedim. Dalga geçiyor benle ama ilk gecemi oğluşum ve babasıyla hayaller kurarak yaşamak istiyorum ben. Sonuçta hemşireler var hastanede olacağım için korkmuyorum.Benim hastanemin suitini gezdirdiler iki oda seklindeydi anne ve bebegin odasiyla misafir agirlama odasi farkliydi. Dis kapilari bile ayriydi arada gecis kapisi vardi. Ve tabi iki oda da cok genisti. Gecelik 1600 lira extraydi.
Ben cok zorlanıyorum artık odada duramıyorum, sanki odada hava yok gibi, göhsüm falan sıkışıyor kotu oluyorum.Kızlar nefes almakta zorlanıyor musunuz ? Yatarken otururken nefesim kesiliyor resmen.
Bende o sekildeyim bütün camlar acik ama yok yinede zorlanıyorum.Ben cok zorlanıyorum artık odada duramıyorum, sanki odada hava yok gibi, göhsüm falan sıkışıyor kotu oluyorum.
Burda hastaneye 1 kişi bile almiyorlar, 2 dk görmeye bile izin vermiyor odada, cok isdersen koludor sonuna gidiyorsun orda görüşüyorsun, bence boylesi daha iyi hijen ve annenin mahremiyeti acısından, hemşireler ne gerekirse yardım ediyor zaten. Bu durumda insanların gelmemesi acısında da iyi.Ay arkadaşlar boşverin bir kişi kalıversin yanınızda zaten ne o öyle pijama partisi gibi kalabalık istemem şahsen ben. Ben anneme dedim sen gece eve git dedim ben eşimle kalmak istiyorum yalnız dedim. Dalga geçiyor benle ama ilk gecemi oğluşum ve babasıyla hayaller kurarak yaşamak istiyorum ben. Sonuçta hemşireler var hastanede olacağım için korkmuyorum.
Aynen katiliyorumAy arkadaşlar boşverin bir kişi kalıversin yanınızda zaten ne o öyle pijama partisi gibi kalabalık istemem şahsen ben. Ben anneme dedim sen gece eve git dedim ben eşimle kalmak istiyorum yalnız dedim. Dalga geçiyor benle ama ilk gecemi oğluşum ve babasıyla hayaller kurarak yaşamak istiyorum ben. Sonuçta hemşireler var hastanede olacağım için korkmuyorum.
Sagol canım birinin anne karnında kalbi durdu 32.haftada digerinide doğumdan hemen sonra kaybettim ikisininde beyni su toplamıştı bendeki iyot yetersizliği ve tansiyonun neden olduğu söylendiBaşın sağolsun canım çok üzüldümNeden kaybettin bebeklerini?
Hmmm en ideal kiloda bitirecek bu gidişleOh maşallahı varmış canım bebişinin. İlk aylar bende çok dikkat ettim canım yumurtamı sütümü cevizimi hiç eksik etmedim ama sonra sıkıldım bulantı geldi şimdi yumurta yemiyorum daha çok yoğurt ve kaşar peyniri tüketiyorum. Kilosuda iyi çok şükür bebişimin 3 3.5 kgla tamamlıcak gibi dedi doktorum bakalım kısmet
Artık bebek buyuduğu için, ciyerler nefes alınca şişmekde zorlanıyormuş, bebekde bu durumdan rahatsız oluyormuş artık yeri daralmiş. Yanı bizim kadar bu durumdan oda rahatsız.Bende o sekildeyim bütün camlar acik ama yok yinede zorlanıyorum.
Bende sabah eşyaları çantaya yerleştirdim. Kaç tane bebek bezi koymalıyız kızlar 10 tane koydum yeterli gelir mi sizce?
Bide küçük boy çekmeli valiz vardı ona yerleşyireyim dedim, sığdı ama çok karışık oldu. Ufak el çantaları daha mı mantıklı sizce
Ne zaman yikanmali konusu tartisilir ama tuz sakin ha sakin koyma suyuna ... daha 2gun once dr uyari yapti bebegin teni cok ince o tuzu hemen kana karisip tansiyon yuksekligine,beyin kanamasina ve hatta ölümüne sebep olabiliyormus AALLAH KORUSUN... bunlar hep batil inancKızlar bebeginizi ilk nezamn yikacaksinız gobek dusuncemi yoksa eve hemen gelincemi ilk kızımı eve gelince hemen yıkadım ama bunu bilmiyorum nasıl yapsam bide ilk suyunu tuz koyarlarmıs bilginix var mı
İnşallah minnoş minnoş tombik ve sağlıklı bi bebişiniz olur ama en mühimi sağlığı Rabbim korusunMaşallah bebişinize, umarım benimkide bu sefer iri bir bebek olur, kızım 41 haftada 2850 gram doğmuşdu, ve doğduğu günden bu yana hala minik, barı bu kilolu olsa iyi olur.
ben de isimlerinin ne olduğundan tam emin değilim
Bebek dönerken yada kasılırken nefesi zor alıyorum bendeBende o sekildeyim bütün camlar acik ama yok yinede zorlanıyorum.
Aa hic duymamıstım.ilkini yıkamadım ayakları falan cok terliyo acaba bu sefer tuz koysammıki diyodum bunu duyunca vazgectimNe zaman yikanmali konusu tartisilir ama tuz sakin ha sakin koyma suyuna ... daha 2gun once dr uyari yapti bebegin teni cok ince o tuzu hemen kana karisip tansiyon yuksekligine,beyin kanamasina ve hatta ölümüne sebep olabiliyormus AALLAH KORUSUN... bunlar hep batil inanc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?