2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı hafta sonu evde iş yaparken ayaklarım yine ağrıyor ama işteki gibi balon gibi şişmiyor. bir yandan sıcak bir yandan oturmak kan dolaşımını etkiliyor sanırım.

Artık bebek buyuduğu için, ciyerler nefes alınca şişmekde zorlanıyormuş, bebekde bu durumdan rahatsız oluyormuş artık yeri daralmiş. Yanı bizim kadar bu durumdan oda rahatsız.
Perşembe günü kontrolüm var doktorum gün vericek doğum için ins bayram öncesine verir günü.

Hadi yatesekkür ederim valla bilmiyomuşum

Aa hic duymamıstım.ilkini yıkamadım ayakları falan cok terliyo acaba bu sefer tuz koysammıki diyodum bunu duyunca vazgectim
Instagramda dr ali fuat serpen var ... cocuk doktoru... paylasimi hala duruyor baktim istersen bi incele? Ben ilk kizimda tenini cizer diye kiyamadigimdan(bildigim bisey yoktu) koydurmamistim... bunda da bu sebepten koymayacağım

Canım haftasıyla uyumlu mu peki ölçümleri? Benim 2hafta filan geri. Kilo ve boy olarak. 31+6da gitmiştim ben de 1500gr dı. Biraz minyon dedi. 34+3 te gittik. 2kilo olmuştu. Hala küçük ama gelişimsel olarak sıkıntı görmüyorum dedi doktor. Anne baba olarak siz de minyonsunuz dedi. Kan değerlerim düşüktp benim keçiboynuzu özü yedim,kırmızı et,muz,kaşar peynir yedim. Hala da yiyorum. Haftaya kontrol var. İnş kilo almıştır bebeğim. Sen de muz,kaşar,badem ye canım bebeğe kilo aldırıyor diye okumuştum.

İnşallah minnoş minnoş tombik ve sağlıklı bi bebişiniz olur ama en mühimi sağlığı Rabbim korusun
Aynen canım önemli olan sağlığı, tabi benim kizinda kilosu biraz bu konuyu etkiledi, hangi dr götürsek bir recete dolusu vitamin yazıyordu günde 10 defe vitamin verdiğmi hatırlıyorum ve bu kadarı cok fazlaydı bence, sır zayıf diye üstelik.

Kizlar haziran topiginde okudum .Kiraz ve limonun kan sulandirici etkisi oldugu icin doguma yakin tuketilmemesi gerekiyormus .Hele ben 1 kg kiraz yiyorum gunde

Kizlar haziran topiginde okudum .Kiraz ve limonun kan sulandirici etkisi oldugu icin doguma yakin tuketilmemesi gerekiyormus .Hele ben 1 kg kiraz yiyorum gunde
Ay bende yemedim yemedim bugün pazarda görünce canım istedi kiraz aldım.
Bence kararında tüketilirse sorun olmaz.
Herşeyin fazlası zarar zaten biliyorsun.

Sağlık ocağında boy kilo kontrolü yapılıyor orda eksik çıkıyormuydu ki

Duymamıştım günlerdir yiyorum bugun alacaktım hatta. Zaten sulandırıcı iğne kullanıyordum bide bu mu sulandırıyo ya :/

1 avuç dolusu kiraz yeterli. Fazlası aspirin etkisi görüyor canım doğal kan sulandırıcı

Her taneli meyveyi bir avuçtan fazla yemek iyi değil aslında, meyve şekeri de kilo aldırıyo vs.

Hadi bana kolay gelsin teyzoşu :)
Kolay gelsin Allah güç kuvvet versin :) nasıl başladın mı canım :)
Cocuk bebeklikden beli oluyor aslında görümcemin iki oğlu var, bir tabağından bile dökmeden temiz yemek yiyor, biri yemekden sonra banyoya gidiyor.
Bakalım benimki nasıl olcak :)
Gelişir canım gelişir üzme sıkıntıya sokma hiç kendini. Kaşar yemeye başla bakalım bol bol bir dahaki randevuna kadar ne kadar fark edicek
Hmmm en ideal kiloda bitirecek bu gidişleAllah bağışlasın canım
Amin canım inşallah bakalım doktorun tahmini o yönde inşallah öyle olur
Şuan kirazlar önümde okudum bu msjını ben 1 kg olmasada yarım kg yiyorumdur bende dikkat edeyim artık bari :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…