2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benm doktorumun özel muayenehanesi var ben oraya gidyrm benden artık haftada bir nst çekilmemi istedi. Bende bugün evimin yakınındaki özel hastneye gidip randevu aldım. Gitmşken muayene oldum ve doktor bana bebeğin boynuna kordon dolandığını söyledi şok oldum. Kendi doktrum bundan hiç bahsetmemişti. Sezeryan olmalısın dedi bebek aşağı indikçe kordon sıkışır akım olmaz dedi. Bu yüzden 38. Haftayı doldurunca sezeryan ol bekleme dedi.. hala şaşkınım ikinci bir doktor gözü gerekli gerçekten.. buarada nst de sancı falan çıkmadı.. kafam allak bullak oldu korktum açıkcası

Tek kiraz canavari ben değilmişim anlasilan .Ya ben meyveye cok düşkünüm ozellikle yaz meyvelerine doymuyorum arkadas . Yemekten cok meyve yiyorum .Evet gercekten dikkat etmeliyiz. Zaten gecen gun soğuk meyveden kasilmalarim artmisti .

basın sağolsun canım Rabbim kızına ve bebegine uzun ömürler versin inşallah. .
nstde ne çıkıyor sancilarin

Bende bu yazıyı kıraz mevsimi bitdiği an okuyoru. Ama beyaz kırazınki yeni başladı, kırmizidan toplam 15 kilo filan yemişimdir şimdiye kadar.

Allah Allah kendi doktoruna da söyleyince ne diyecek bakalım. Nasıl görmüyorlar ki böyle bir şeyi.
Az kaldı haftalarımız artık. Bebeğin konumu baş kısmı senin ayak ucunda mı canım?

Tam bayramda 38. Haftaya giriyorum cnm banada öyle geliyor sanki bayram dönüşü gibi, ultrasonda onde gidiyor 2 hafta ama sat baz alındığı için bence 20 ne gün vericek 38 bitmiş oluyor.
Canım kotumu, bayrami rahat rahat kutlar gezer öyle doğumunu yaparsın, bayramda yeni doğum yapmak isdemezdim acıkcası ben.

onu kesin öğren canım eğer öyleyse tabiî hiç riske girme Allah korusun
nstde çıkan sonuç ne benim cumartesi 20 yaziyordu

Bende normalde meyve hiç yemezdim hamile kaldığımdan beri yiyorum alışkanlık yaptı 1 aydır kiraz fln da çok yiyorum ama zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sıkıntı olurmu ki doktorum sabahları 1 avuç kiraz ye demisti bana.

Allah Allah kendi doktoruna da söyleyince ne diyecek bakalım. Nasıl görmüyorlar ki böyle bir şeyi.
Az kaldı haftalarımız artık. Bebeğin konumu baş kısmı senin ayak ucunda mı canım?
Bende anlamadm yenide olmuş olamaz büyüdüler artık. Evet başı aşağıda ama benm karnım hala yukarda hisseyrm bunu. Doktrun ne diyeceğini bende merak edyrm inşallah sorun olmaz Rabbim hepimizin meleğini korusun

Canım kotumu, bayrami rahat rahat kutlar gezer öyle doğumunu yaparsın, bayramda yeni doğum yapmak isdemezdim acıkcası ben.
Eşim bayramda çalışıyor tek başıma da bir yere gidemem zaten doktorum fazla gezme evinin yakınlarında ol dedi yani bayramda yine evdeyim cnm bir gidebilirsem annecigimin mezarını ziyaret edicem kv fln zaten şehir dışında yaşıyorlar.

onu kesin öğren canım eğer öyleyse tabiî hiç riske girme Allah korusun
nstde çıkan sonuç ne benim cumartesi 20 yaziyordu
Ben zaten sezeryan istyrdm ama şimdi bu korkuyla o günler nasıl geçecek benm hiç kasılmam olmadı nst esnasında en fazla 18e kadar çıktı

Gecmis olsun cnm ihmal etme hatta kendi dr una da sor dedigin gibi farkli dr a gorunmekte fayda var, ins kordondan kendi cabasiyla kurtulur, saglicakla gelsinlerde normal veya sezeryan hayirlisi..

Ben zaten sezeryan istyrdm ama şimdi bu korkuyla o günler nasıl geçecek benm hiç kasılmam olmadı nst esnasında en fazla 18e kadar çıktı
Artık herhafta dra gidiyoruz zaten aklına kotu şeyler getirme bu durum dogum esnasinda risk olan bir durum normalde hicbirsey olmaz gönlünü ferah tut yinede aklına gelen herseyi druna sor canim

Kizlar haziran topiginde okudum .Kiraz ve limonun kan sulandirici etkisi oldugu icin doguma yakin tuketilmemesi gerekiyormus .Hele ben 1 kg kiraz yiyorum gunde
Limonu biliyordum ama kirazı ilk defa duyuyorum canım dur ben bir bakayım internetten ben de çok yiyorum da hem alıyoruz hem de köyden kv yolluyor

Kızlar ben çilek çok severim bahçemizden bi kaç defa doğal diye olanlardan yedim arkadaşlar dikkat et bebeğin yüzünde leke çıkar dedi buna inanıyor musunuz? Korktum bi an ben pek inanmam aslında böyle şeylere gerçekten oluyor mudur?

Benimkisi de kilo olarak tam 10gun geri dedi dr.. boyu ve ölçümleri haftasiyla uyumlu sadece kilo problemi var... insallah büyür bebisler ya kucuk bebek cok zor cunku 1kez yasadik(premature dogdu kizim) bunda insallah zamaninda ve normal kiloda bi bebegim olsun istiyorum.. ben hic pekmez yemedim hamileligim boyunca onuda bir deneyeyim bakalim... tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…