- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.461
Kızlar ben çilek çok severim bahçemizden bi kaç defa doğal diye olanlardan yedim arkadaşlar dikkat et bebeğin yüzünde leke çıkar dedi buna inanıyor musunuz? Korktum bi an ben pek inanmam aslında böyle şeylere gerçekten oluyor mudur?
Ben inanmıyorum böyle şeylere açıkçası saçma geliyor.Kızlar ben çilek çok severim bahçemizden bi kaç defa doğal diye olanlardan yedim arkadaşlar dikkat et bebeğin yüzünde leke çıkar dedi buna inanıyor musunuz? Korktum bi an ben pek inanmam aslında böyle şeylere gerçekten oluyor mudur?
Saol cnm amin inşallahhhGecmis olsun cnm ihmal etme hatta kendi dr una da sor dedigin gibi farkli dr a gorunmekte fayda var, ins kordondan kendi cabasiyla kurtulur, saglicakla gelsinlerde normal veya sezeryan hayirlisi..
Amin canım.. doktorun özel muayenehanesi varsa bi bakıversin, randevu günün ne zaman bilmiyorum ama seni bilgilendirsin bence bir görüş derim canım.Bende anlamadm yenide olmuş olamaz büyüdüler artık. Evet başı aşağıda ama benm karnım hala yukarda hisseyrm bunu. Doktrun ne diyeceğini bende merak edyrm inşallah sorun olmaz Rabbim hepimizin meleğini korusun
Off gerçekten şu sayfada o kadar hurafe ve uydurma şeyler okudum ki. Ne alakası var yahu? Yediğin şey midenden geçiyor yararlıları kana karışıp işe yaramayanları bağırsaktan işlenip dışarı atıyorsun.
Sen onlara yıkayıp da yiyorum, boyamaz bebeği de gitsin
Ben inanmıyorum böyle şeylere açıkçası saçma geliyor.
Ay sağ olun kızlar içim rahatladı kesin oluyor deneyenlerde oldu dediler bende acaba yüzüme dokundum mu falan diye düşünmeye başladım bi an ama çok saçma bencede :)
Bende yaz meyvelerine düşkünüm canım kışın pek meyve aramam pek sevdiğim yoktur ama yazın evde illa meyve olcak. Bende hep soğuk yiyorum ama fazla geldi diye mi kasılman artmıştı ki acabaTek kiraz canavari ben değilmişim anlasilan .Ya ben meyveye cok düşkünüm ozellikle yaz meyvelerine doymuyorum arkadas . Yemekten cok meyve yiyorum .Evet gercekten dikkat etmeliyiz. Zaten gecen gun soğuk meyveden kasilmalarim artmisti .
Oh maşallah canım iyi yemişsin sende bizde yeni yni çıkıyor daha kirazBende bu yazıyı kıraz mevsimi bitdiği an okuyoru. Ama beyaz kırazınki yeni başladı, kırmizidan toplam 15 kilo filan yemişimdir şimdiye kadar.
Bana bugün doktor özellikle sordu hareketlerinde azalma var mı diye. Belki bu haftalarda normaldir. Bir saat içindeki hareketini say 10 kere hareket ediyorsa normaldir dedi.Kızlar sanki 2 gündür bebeğimin hareketleri biraz azaldı ağrılarım da çoğaldı , hareketin azlığından ziyade sanki önceden zıpır zıpır hareket eden bebek şimdi daha ağır ağır hareket ediyor yeri daralıyor diye mi acaba , cuma günü randevum var bir an önce cuma gelse
kilosu için birşey dedi mi canım...Bana bugün doktor özellikle sordu hareketlerinde azalma var mı diye. Belki bu haftalarda normaldir. Bir saat içindeki hareketini say 10 kere hareket ediyorsa normaldir dedi.
Aaa ben de aynı şekilde çok yiyorumKizlar haziran topiginde okudum .Kiraz ve limonun kan sulandirici etkisi oldugu icin doguma yakin tuketilmemesi gerekiyormus .Hele ben 1 kg kiraz yiyorum gunde
oldum canm ilk 2 gun cok kotuydum kanamada vardi ama cok sukur dun ve bugun iyiyim yalnizca ayakta 5 dakikadan cok durursam sancim oluyosenemorbay canım amelıyat oldun mu nasılsın
Canım çileğe falan bende inanmıyorum ama şu ciğer olayına inanıyorum yengem bizzat oğlunda yaptı bilerekzve dokunduğu yerde leke oldu bacak arasına değdirmişti az bişe ve aynı yerde leke vardı, ciğer hariç diğerleri hurafe bence :))Kızlar ben çilek çok severim bahçemizden bi kaç defa doğal diye olanlardan yedim arkadaşlar dikkat et bebeğin yüzünde leke çıkar dedi buna inanıyor musunuz? Korktum bi an ben pek inanmam aslında böyle şeylere gerçekten oluyor mudur?
Kilosu için normal dedi canım ben oruç tuttuğum için açıkçası içten içe merak ediyordum acaba geriledi mi diye ama haftasıyla uyumluymuş. Günlerdir kaşar peynir ve muza yüklenmiştim doktora gideceğim diye. Eşim de dalga geçip duruyor ekmekten büyük kaşar koymuşsun diyekilosu için birşey dedi mi canım...
bende yarın gidicem de merak ediyorum
haber bekliyoruz canım bakalım ne diycekKızlar doktora geldim. Kızım 2790 gram olmuş biraz iri dedi doktor ama bana iyi gibi geldi. Sonra nstye gönderdi. Bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı geçen 130-140 civarıydı bugün 180 civarı çıktı. Ebe doktora göstermeden gitme sakın dedi, doktorda hastalarını kontrole gitmiş onu bekliyorum yarım saattir. Neden yüksek çıkmış olabilir böyle bişey yaşayan var mı? Internetten baktım taşikardi falan yazıyordu okumadan kapattım.
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinoldum canm ilk 2 gun cok kotuydum kanamada vardi ama cok sukur dun ve bugun iyiyim yalnizca ayakta 5 dakikadan cok durursam sancim oluyo
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah bir daha ağrı acı vermesin inşallaholdum canm ilk 2 gun cok kotuydum kanamada vardi ama cok sukur dun ve bugun iyiyim yalnizca ayakta 5 dakikadan cok durursam sancim oluyo
kuzum normal dediğin kilo kaç :) kusura bakma nolurKilosu için normal dedi canım ben oruç tuttuğum için açıkçası içten içe merak ediyordum acaba geriledi mi diye ama haftasıyla uyumluymuş. Günlerdir kaşar peynir ve muza yüklenmiştim doktora gideceğim diye. Eşim de dalga geçip duruyor ekmekten büyük kaşar koymuşsun diyeneyse ki normal çıktı da içim rahatladı yani. Darısı sana inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?