2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana bugün doktor özellikle sordu hareketlerinde azalma var mı diye. Belki bu haftalarda normaldir. Bir saat içindeki hareketini say 10 kere hareket ediyorsa normaldir dedi.
Bazen 1 saat içerisinde 10 defa falan oluyor hareket ama bazen de saatlerce kipirdamiyor ve ya sanki elini kolunu hafiften kaydırır gibi yapıyor ağır ağır

ikinci attığmı asacağım birazdan :) bebeğin çantasıyla kendi çantamı ayrı yapayım dimi sen nasıl yaptın canım

kuzum normal dediğin kilo kaç :) kusura bakma nolur
Kilo olarak sorduğunu anlamadım canım 2700 müş
Bazen 1 saat içerisinde 10 defa falan oluyor hareket ama bazen de saatlerce kipirdamiyor ve ya sanki elini kolunu hafiften kaydırır gibi yapıyor ağır ağır
Normaldir canım karnımızda uyku düzenleri de var birşey hissetmediğimizde uyuyorlardır. Az çok bilirsin hangi saatlerde daha aktif olduğunu o saatlere göre değerlendirilebilir bence.

Allah beterinden saklasın pat pat soylemiş yüzüne sağolsun. Temkinli ve hazırlıklı olmakta fayda var gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. Kendi doktoruna gttiğinde sor kordon meselesini. Zaten bi kaç hafta kaldı doğuma korkmanı gerektirecek birşey yok bebişin Allaha emanet canım ♡♡♡

Kızlar şuna baksaniza şimdi gördüm içim gitti yeni doğan bebisler gozlerini tam açamaz ya ama şunun tatli tatli bakışına da bakın maşallah berekallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah herkes bakarken maşallah desin yenidoğmuş yavrum nazar almasın

Gecen hafta gittigimde benim bebegiminde kalp atışı 180 çıktı. Doktorum serum verdi serumdan sonra normale döndü kalp atışı. Korkulacak bişey olsa doktorum söylerdi heralde

Amin cnm hepimizin ki Allaha emanet.. evet bu haftasonu kontrol vardı hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Yinede msj atacağım belki kontrolü öne alır. Belkide önemsemediği için söylemedi hiç bilmyrm artık..

haber bekliyoruz canım bakalım ne diycek

Gecen hafta gittigimde benim bebegiminde kalp atışı 180 çıktı. Doktorum serum verdi serumdan sonra normale döndü kalp atışı. Korkulacak bişey olsa doktorum söylerdi heralde

Bana da serum verdi doktor, fetal taşikardi yazmış kağıda da. Serumdan sonra tekrar nstye giricem bakalım. Korkum biraz

ikinci attığmı asacağım birazdan :) bebeğin çantasıyla kendi çantamı ayrı yapayım dimi sen nasıl yaptın canım
Oh maşallah hızlısın canım :) bende eve gidince atcam 2. Postayı inşallah mutfağımıda temizlemem lazım misafirlerim gelecek buakşamda pertim çıkacak benim anlaşılan :) ben küçük bir valize koycam ikimizinkileride ayrı ayrı uğraşmayayım dedim keselere koyup üstünede içinde ne varsa yazıp yapıştırcam canım

maşallah

bende duymuştum çilek böğürtlen falan deyince bebekte de leke oluyor diye deneyeceğim dedim ve ayağıma sürdüm bakalım çıkacakmı merak konusu 0

Olsun canım seneye bebeğinle gidersin gezmelere, inşallah, her şey güzel ve senin gönlünce olur umarım.

maşallah

bende duymuştum çilek böğürtlen falan deyince bebekte de leke oluyor diye deneyeceğim dedim ve ayağıma sürdüm bakalım çıkacakmı merak konusu 0
Ohooo ben çok yedim valla benim oğlan kıpkırmızı doğacak o zaman eyvah valla .şaka bi yana ben o konunun gizli saklı yapılırsa leke çıkar diye biliyorum. Benim bi arkadaşım çocukluğumuzda farkettim üst bacağınin iç tarafında resmen ceviz şekli gibi koyu kahverengi ben vardı meğer annesi sebebi nedir bilmiyorum kasığında ceviz saklamış hamileyken

Gecen yıl yeni emziriyordum lohusalığma denk geldi qaz yapar diye hiç yemedim bu yil acısını cıkardım.

Kızlar bu arada bişey sorucam dün bi arkadaşım sezaryen ile doğum yaptı bugün çıktı hastaneden ben iki oğlumdada 3 gün kaldım yani 3.gün çıkmıştım hastaneden şaşırdım artık bir gece mi yatırıyorlar acaba

Amin cnm hepimizin ki Allaha emanet.. evet bu haftasonu kontrol vardı hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Yinede msj atacağım belki kontrolü öne alır. Belkide önemsemediği için söylemedi hiç bilmyrm artık..
Hayır canım bence kordon yeni dolanmış ola bilir kesinlikle önemsenmeyecek bir durum değil ve kendi doktorunun onu görmemesi mümkün değil bence dediğim gibi kordon daha yeni dolanmıştır , önce doktorun muayene etsin bebekler dönüp durdukca kordonu boyunlarına dolaya bilirler ve geri dönüp boyunlarından kordonu aça da biliyorlar ama yer dar olunca geri açması biraz zor ola bilir bebeğin sen detaylıca konuş doktorunla ala biliyorsan öne al randevunu canım

1 gün sonrasında durumu iyi olursa çabuk toparlarsa ve eğer kendi de çıkmak istiyorsa ola biliyormuş ama en azından 2 gün kalmalı kontrol altında tutulmalı anne , ben normal doğum yaptığım halde 1 gün tuttular

maşallah

Cok sacma ya, bide ben yemişimdir biraz, ama tamamen doğal bahceden, her meyveye bir şey demişler biz ne yiycez o zaman. Senin bebişin doğduğunda görürüz umarım bu sözü cürütürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…