2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et bizm topiğin annelerinin misafir neyine acaba :) kolay gelsin canım sana da ♡

Kızlar yaklaşık 1 saattir kizim çok hareket ediyor karnım çok kasiliyor. Bişey olmuyordur degilmi

Bende 1gun kalmistim... hatta 16saat hastanede kaldim ve cikisim cok zor olmuştu...2-3 gun iyiymis.. bende bu kadar tutuldugunu bilmiyordum

ben iki gece diye biliyorum ben öyle kalmistim

gizli saklı da yapılsa bişi olmaz canım hem niye gizlesin ağzından mı alıyorlar yemeği. Hadi gizledi diyelim eğer hücre yapısını bozucu bir etken madde yoksa o yiyeceğin içinde hiç bir şekilde zarar vereceğini düşünmüyorum ben. Ben, benek, leke gibi olan şeyler hücrelerdeki deformasyon veya hücre yapısının aşırı büyümesinden kaynaklı olabiliyor(muş)

Kızlar yaklaşık 1 saattir kizim çok hareket ediyor karnım çok kasiliyor. Bişey olmuyordur degilmi

Ya kan şekerin yükseldi yemek yediysen fazla oynar, ya da bütün gün uyudu hareket saati geldi herhalde canım. Kasılmalarda da yürüyorsan otur, oturuyorsan bir süre yürü bak o zaman geçmesi gerek. Geçmiyorsa çok sık oluyorsa o zaman sıklığı artmıştır doktora gider nst çektirirsin.

yemek değilde sürdüm canım bakacaz artık doğunca sırf meraktan yani inandığımdan değil :)))

Cok sacma ya, bide ben yemişimdir biraz, ama tamamen doğal bahceden, her meyveye bir şey demişler biz ne yiycez o zaman. Senin bebişin doğduğunda görürüz umarım bu sözü cürütürsün.
evet canım görücez bakalım doğrumuymuş değilmiymiş:)

Evet özele gidiyorum. Sezeryanla normal fiyatı da aynı ama doktora kolay geliyo herhalde
Gece kalkıp hiç pilanlamadığı zaman uykusundan olup doğuma girmek zor geliyordur, planlı olunca bu gibi şeyleri yaşamıyor. Günü beli saati beli sonucda hem 1-2 saat en fazla sürüyor, ama doğum sureci bazen yavaş bazen hizli ireliyor vs...

Benim sapsik esim de yari sulalesini iftara cagirdi bize ctsi icin. Bi de diyoki ben yardim edicem sana merak etme. İns gelmezler kesin konusmamislar.
Allah kolaylik versin cnm ins gelmezler, cok zor kac cesit yemek, ben sadece kv,kp,gorumceyi agirladim ertesin gun paso yattim, birde ilk haftaya gelsinler dedim, sonradan kotu olucagimi hissetmis gibi simdi ayagimi kaldircak halim olmuyor,ama esin yardim etsin bosver getir gotur yapmalari bile ise yariyor inan..

bizim hastanede bir gece yatırıyorlarmış canım. ben de eğer sezaryen olursam sabah erken saatte yapsınlar isticem ki ertesi gün de akşama kadar durayım diye. ekstra gece ekstra para demek

Akşam yemeğini çok kaçırıyorum sanırım çünkü akşamları yemekten sonra bende de kalp çarpıntısı oluyor taa ki bi soda içene kadar

Benim görümcem de bir gece kaldı ertesi gün çıktı canım. Belki bünyeye bağlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…