2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Miss Ness canım ben sana birşey soracağım. Nisada odalar çok mu küçük? Bir iki kişi öyle dedi bana. Ben masa hazırlamak istiyorum ama küçücük bir masa vardı dedi bir arkadaşım, başka bir arkadaşım da mutfak masası kadar masa vardı dedi. Senin kaldığın oda nasıldı?

Geçmiş olsun cnm sancı yok değil mi benmde sancı biraz yükselince bebeğin kalp atışı yükseldi ama en fazla 140 oldu
Benim normalde 130-140 zaten canım doktor ona normal diyor ebelerde öyle. Bugün 180i gördük korktuk ama bişey çıkmadı şükür, sancımda yoktu.

Korkma canım serumdan sonra normale döner. Seninde mi kalbin hızlı çarpıyor
Benim kalp atışım normaldi canım tansiyonda öyle ama anlamadım sebebini acildeki doktor baktı sonuca normal dedi yarın kendi doktoruma göstericem tekrar bakalım

Gecen yıl yeni emziriyordum lohusalığma denk geldi qaz yapar diye hiç yemedim bu yil acısını cıkardım.
İyi denk gelmiş ozaman canım
Dikkat et bizm topiğin annelerinin misafir neyine acaba :) kolay gelsin canım sana da ♡
Valla hiç bilmiyorum canım neyimize güveniyorsak Allahtan iftardan sonra gelicekler bir tatlı yaptım yeter daha yeni oturdum totomun üstüne

Masallah bebeğine. Benim son kontrolde de 180i gördük cihaz öttü. Ama hareketleri hızlanınca 180e çıkıyordu sonra geri 140 hatta birkaç kez 120 altına indi. 120 altına ininceye makine öttü inan o 20 dakkada neler dusundum cihaz örtükce kalbim hopladı. Onca iniş çıkışa dr normal dedi bende anlamadım.

Benimde 180e çıktu bir kere. Yeni kahvaltı yapmıştım. 15 dakka sonra gene bağladılar 150ye düştü doktorda bişi demedi. Arada oluyor demek ki.

Hıımm anladım canim. Benimde kalp atışım çok yüksekti onda. Doktora gösterince haber ver ne diyecek merak ettim

Benim doktorum şaşırdı o şaşırınca korktum açıkcası sonra susuz kalmış olabilirsin dedi serumdan sonra düzeldi ama serum takılıyken 3 saat aklımdan neler neler geçti canım anlatamam seni anlayabiliyorum yani
Benimde 180e çıktu bir kere. Yeni kahvaltı yapmıştım. 15 dakka sonra gene bağladılar 150ye düştü doktorda bişi demedi. Arada oluyor demek ki.
Ayy demek çoğu kişide olabiliyor canım rahatladım biraz daha bakalım benim doktorum ne diycek yarın
Hıımm anladım canim. Benimde kalp atışım çok yüksekti onda. Doktora gösterince haber ver ne diyecek merak ettim
Haber veririm tabi canım

Cnm aynen cok genis degildi odasi biz 4_5 kisi falandik yani anca sigdik daha genis odalari varmidir bilmiyorum sormak lazim, ama masa falanda yaparsan o odada tikis tikis olabilirsiniz sen yinede danismaya bir sor genis oda varmi diye.. Ben bu sene kismetse medipolde dusunuyorum dogumu oranin odalarinida hic bilmiyorum valla nasi olcak kismetimize..

Medipol mega mi cnm? Bende mega da 2. Dogumumu yapican odalar gayet güzel kullanışlı. Masalar bazı odalarda büyük oluyor. Sez ise önceden oda ayirtabikiyorsun kapora ile.

Akşam yemeğini çok kaçırıyorum sanırım çünkü akşamları yemekten sonra bende de kalp çarpıntısı oluyor taa ki bi soda içene kadar
Akşam şekerin birden yükseliyordu o yüzden cnm. Yemek öncesi az tatlı yersen sorun çözülür. Ben de sabah öyle okuyorum once bir kesme şeker atıyorum sonra yemek o sorun kalmiyor

Amin cnm hepimizin ki Allaha emanet.. evet bu haftasonu kontrol vardı hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Yinede msj atacağım belki kontrolü öne alır. Belkide önemsemediği için söylemedi hiç bilmyrm artık..
Canim bence bir doktora daha görün
Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti doktorum yoktu ben de e başka doktora muayene oldum ve bana saçma sapan hiç hesapta olmayan beni korkutacak şeyler söyledi
Doktoruma gittiğim zaman da hepsini anlattım ama ben doktoruma çok çok güveniyorum o doktorun söylediklerinin yalan olduğunu öyle bişey olsa kendisinin farkedp bana söylemesi gerektiğini bebeği vee beni riske atamicagini söyledi
Ben doktoruma çok güveniyorum ve hemen ikna oldum
Eğer sende güven sorunu varsa başka bir doktorla daha görüş bakalım o ne dicek

Canım benim Allah kolaylık versin güzel haberler ver bize de

Allah yardımcın olsun canım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…