2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nisan mi geldi ysni? Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sağlıklı şekilde kucağına al inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz canım şimdiden geçmiş olsun

Allah yardımcınız olsun canım
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Sağlıcakla gelsinler canm bizi habersiz bırakma

Günaydın Kızlar dün doktorla doğum şeklini konuştuk, normal doğuma engel bişey gözükmüyor %80 normal doğum bekliyorum dedi, kafasıda aşağıdaydı bebişimin. Çok iri bi bebek olursa normal doğumu engelleyebilir şu an çok çok iri durmuyor ama yine de iri bi bebek dedi. 2800 şu anda, sizce ne kadar doğar bebeğim var mı tahmin yürütme hesaplama yöntemi?
Kalp atışları beni çok korkuttu, serumla düzeldi ama neden oldu niye oldu hiç bilmiyorum

Günaydın herkese
Gecem gündüzüm karıştı iyice...gündüz uykudan gözümü açamıyorum öğlene kadar. Gece de zombi gibi sabaha kadar dön kalk otur modundayım.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla

Gecmis olaun duzelmis ya sen ona bak onlar da insan iste hasta da oluyorlar bi gun hareketli bi gun sessiz de oluyorlar onemli olan iyilesmis olmasi. Bizimki de 32.haftada 2300 dü bende cesit cesit kaynaktan hesaplama yontemi aradim ama yok. Her hafta 200 250 alıyordu simdiye kadar eger yine ayni alirsa 8x200 1600+2300 3900 diye kendimce hesap yaptım bende

Günaydın cnm. Son haftada 200 Gr alsa mesela 3500 gibi doğar benim tahminim. Bazı USG ler de çok fark oluyor. Bence normal doğabilir.

Günaydın herkese
Gecem gündüzüm karıştı iyice...gündüz uykudan gözümü açamıyorum öğlene kadar. Gece de zombi gibi sabaha kadar dön kalk otur modundayım.
Aynı durumdayım bu gece salonda koltukta uyudum rahat uyumuşum orda. Elimde yastık kumanda o oda bu oda dolanıp duruyorum sinirim bozuluyor

Hayırlı haberler inşallah cnm .Ama Nisan gelince 1/2 gunede doğum olabilir bir haftayada. Hakkında hayırlısı büyüdüler zaten bayağı.

Sağlıkla kavuş inşallah vaktiyle canım

Hayırlısı olsun inşallah canm. Sağlıklı bi şekilde kucağına al bebisleri

Sağol canım düzeldi de yine olmaz umarım
Benimde her hafta 200 gram alırsa 3.80 kilo oluyor canım daha fazla da alabilir gerçi bilemiyoruz ki
Günaydın cnm. Son haftada 200 Gr alsa mesela 3500 gibi doğar benim tahminim. Bazı USG ler de çok fark oluyor. Bence normal doğabilir.
5 haftam var canım her hafta 200 alırsa 3.8 yapar, zaten doktor hep 4 kiloya yakın olur dedi. 4.200 üstünü normal doğuma almıyorlarmış

Günaydın kızlar
Dün itibariyle 32 hafta bitti doğum öncesi iznine ayrıldım. Aslında hedefim kesinlikle 37. haftaya kadar çalışmaktı ama bazı şeyler plan dahilinde olmuyormuş.
Geçen Perşembe hastalanıp iki gece hastanede yattım, sonra da düne kadar evde bitkin bir şekilde istirahat ettim. Geçmeyen hastalık ben izni alınca geçti, yani en azından artık birşeyler yiyip içebiliyorum bugun, kaybettiğim 2 kiloyu hızla geri almayı umuyorum. Biraz canım sıkkın ama herşeyde bir hayır vardır herhalde diyorum.

Bu arada hastalığım enfeksiyondu ama hastaneye kadın doğum aracılığı ile yatırdıkları için beni doğum yapanların kaldıkları odalardan birine yatırdılar. Bir de bir gece sürekli nst'ye bağladılar. Allahtan bebekle ilgili hiçbir sorun çıkmadı. Doktor ve eşim de doğuma hazırlık yapmış oldun ortamı tanıdın diye takılıyorlar :)

Tüm yaşadığım sıkıntıdan ve acıdan çıkardığım ise şu: çok su iç ( biliyordum ama içemiyordum), ve fiziksel olarak az da olsa yorulma (işim hafiflemişti yaz döneminde ama o bile artık fazla geldi demek).

Bundan sonra artık ev düzeni, doğum öncesi cicili bicili hazırlıklara vereceğim kendimi. inşallah hepimizin kalan süreleri de sağlıkla, huzurla geçer; hepimiz bebeklerimizi neşeyle kucağımıza alırız.

Hayırlısı olsun canım erken çıkmakda iyidir dinlenirsin bebekten önce enerji depolarsın bol bol.
Bebeğinin iyi olmasıda çok güzel etkilenmemil hastalıktan, sende toparlarsın en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…