- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.561
İnşallah canım amin ya gelselerdi artık..bende 33.haftamda izne ayrıldım ama çalışan bayanlar için ev gerçekten zor.sayılı gün çabuk geçer bakalım Allah kısmet ederse tez vakitte meleklerimize kavuştursun sağlıcakla.Günaydın kızlar
Dün itibariyle 32 hafta bitti doğum öncesi iznine ayrıldım. Aslında hedefim kesinlikle 37. haftaya kadar çalışmaktı ama bazı şeyler plan dahilinde olmuyormuş.
Geçen Perşembe hastalanıp iki gece hastanede yattım, sonra da düne kadar evde bitkin bir şekilde istirahat ettim. Geçmeyen hastalık ben izni alınca geçti, yani en azından artık birşeyler yiyip içebiliyorum bugun, kaybettiğim 2 kiloyu hızla geri almayı umuyorum. Biraz canım sıkkın ama herşeyde bir hayır vardır herhalde diyorum.
Bu arada hastalığım enfeksiyondu ama hastaneye kadın doğum aracılığı ile yatırdıkları için beni doğum yapanların kaldıkları odalardan birine yatırdılar. Bir de bir gece sürekli nst'ye bağladılar. Allahtan bebekle ilgili hiçbir sorun çıkmadı. Doktor ve eşim de doğuma hazırlık yapmış oldun ortamı tanıdın diye takılıyorlar :)
Tüm yaşadığım sıkıntıdan ve acıdan çıkardığım ise şu: çok su iç ( biliyordum ama içemiyordum), ve fiziksel olarak az da olsa yorulma (işim hafiflemişti yaz döneminde ama o bile artık fazla geldi demek).
Bundan sonra artık ev düzeni, doğum öncesi cicili bicili hazırlıklara vereceğim kendimi. inşallah hepimizin kalan süreleri de sağlıkla, huzurla geçer; hepimiz bebeklerimizi neşeyle kucağımıza alırız.
37 yi beklemesen olmuyo mu ben sırf eşimle son yalnız günlerimin tadını çıkarabileyim diye ayrıldım 33 te.ama ağırlaşmaya başlamıştım zaten sırtım işime engel oluyodu.sende kendine eziyet etme bence olmadı izinler bitince rapor alırsınGünaydın kızlar. Yine uykusuz bir şekilde işe geldim 1 ay daha nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
Canım hiç endişe etme zaten 35 haftalıksın, herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bekliyoruz, bizi habersiz burakma.Ben bayram öncesi mi sonrası mı olur diye düşünürken bebekler kararını verdi sanırım. Sabah hafif kanamayla uyandım. Şimdi hastaneye gidiyorum. Gelmeye başladılarsa bekletmez artık. Umarım iyidirler bana şans dileyin kızlar.
Günaydin canım, kac kilo doğucağnı dr bile bilmiyor cünki 38 haftada da doğa bilir 41 dede, bu beğeğnin nazına kalmiş ama 3500 gecmese normalın rahat olur, bu arada benim ablam 153 cm boyuyla catısıda cok geniş değildi, 3850 gram başı kocaman bebek doğurdu. Ama dr özel olarak getirtmişdik, cok iyi bi dr du. Ve dr normal doğura bileceğni söyledi, 40+0 da doğdu.Günaydın Kızlar dün doktorla doğum şeklini konuştuk, normal doğuma engel bişey gözükmüyor %80 normal doğum bekliyorum dedi, kafasıda aşağıdaydı bebişimin. Çok iri bi bebek olursa normal doğumu engelleyebilir şu an çok çok iri durmuyor ama yine de iri bi bebek dedi. 2800 şu anda, sizce ne kadar doğar bebeğim var mı tahmin yürütme hesaplama yöntemi?
Kalp atışları beni çok korkuttu, serumla düzeldi ama neden oldu niye oldu hiç bilmiyorum
Hazırlıklar bitmek bilmiyor gercekten ep bişiler çıkıyor ..Ben de 32 de izne ayrılanlardanım 35 e girmek üzereyim. Çok kararsız kalmıştım izne ayrılırken. 35 e kadar dayanayım istiyordum. ama şimdi iyi ki iyi ki ayrılmışım diyorum. Sürekli sırt kuyruk sokumu kaburga ağrısı çekiyoeım ve geçmeyen öksürük yüzünden kemiklerim kurulacak gibi oluyor. bu şartlarda iş yerinde tüm gün masa başında oturmam mümkün değilmiş. Eziyet ötesi bir şey olacaktı. Bugün de tuhaf bir kaşık ağrısı ile uyandım geçmiyor üstüne de yine dişim kırıldıAyrıca hazırlıklar evde olmama rağmen yetişmiyor çünkü çok yoruluyorum yaşadığım şehirde tekim bana yardım edecek kimse yok. Bi yandan ev işleri de çok vaktimi alıyor. Ayrıca hamileliğin başından beri çok hızlı ve çok kilo aldım ama ne zaman ki işi bıraktım evde daha doğal beslenmeye başladım son bi ay hiç kilo almadım. Son 8 yıldır aralıksız çalışıyordum. Hamileliğin son ayında evde durmaya ihtiyacım varmış demek ki. Çalışıp bi ay da maaş alabilmeyi çok isterdim ama bazen evdeki öncelikler ve sağlık durumu müsade etmeyince elden bir şey gelmiyor. Benim de tavsiyem dayanamayanların izne ayrılması yönünde 37 ye kadar bekleyenler olabilir tabi ama eziyet çeke çeke işe gitmenin de anlamı yok.
Ben bayram öncesi mi sonrası mı olur diye düşünürken bebekler kararını verdi sanırım. Sabah hafif kanamayla uyandım. Şimdi hastaneye gidiyorum. Gelmeye başladılarsa bekletmez artık. Umarım iyidirler bana şans dileyin kızlar.
Teşekkür ederim güzel yorumun için canım :)Hayırlısı olsun canım erken çıkmakda iyidir dinlenirsin bebekten önce enerji depolarsın bol bol.
Bebeğinin iyi olmasıda çok güzel etkilenmemil hastalıktan, sende toparlarsın en kısa sürede.
Sanırım canımoyuzdenmi Dr bayram sonrası olur dedi
Benim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dediBugün benim de 40 çıktı 1 tane doktor küçük kasılma bu önemli değil dedi. Sana ne dedi peki
İnşallah canım. Ben de hiç alışkın değilim evde durmaya. İnşallah eşime sarmam:)İnşallah canım amin ya gelselerdi artık..bende 33.haftamda izne ayrıldım ama çalışan bayanlar için ev gerçekten zor.sayılı gün çabuk geçer bakalım Allah kısmet ederse tez vakitte meleklerimize kavuştursun sağlıcakla.
Ben de 32 de izne ayrılanlardanım 35 e girmek üzereyim. Çok kararsız kalmıştım izne ayrılırken. 35 e kadar dayanayım istiyordum. ama şimdi iyi ki iyi ki ayrılmışım diyorum. Sürekli sırt kuyruk sokumu kaburga ağrısı çekiyoeım ve geçmeyen öksürük yüzünden kemiklerim kurulacak gibi oluyor. bu şartlarda iş yerinde tüm gün masa başında oturmam mümkün değilmiş. Eziyet ötesi bir şey olacaktı. Bugün de tuhaf bir kaşık ağrısı ile uyandım geçmiyor üstüne de yine dişim kırıldıAyrıca hazırlıklar evde olmama rağmen yetişmiyor çünkü çok yoruluyorum yaşadığım şehirde tekim bana yardım edecek kimse yok. Bi yandan ev işleri de çok vaktimi alıyor. Ayrıca hamileliğin başından beri çok hızlı ve çok kilo aldım ama ne zaman ki işi bıraktım evde daha doğal beslenmeye başladım son bi ay hiç kilo almadım. Son 8 yıldır aralıksız çalışıyordum. Hamileliğin son ayında evde durmaya ihtiyacım varmış demek ki. Çalışıp bi ay da maaş alabilmeyi çok isterdim ama bazen evdeki öncelikler ve sağlık durumu müsade etmeyince elden bir şey gelmiyor. Benim de tavsiyem dayanamayanların izne ayrılması yönünde 37 ye kadar bekleyenler olabilir tabi ama eziyet çeke çeke işe gitmenin de anlamı yok.
Yok cnm medipol sefakoy e gidiyorum ben oraya giden hic yok burda sanirim, nisaya gittim oglumda, simdi burasi daha yakin geliyor, sen bagcilardakine mi gidiyorsun cnmMedipol mega mi cnm? Bende mega da 2. Dogumumu yapican odalar gayet güzel kullanışlı. Masalar bazı odalarda büyük oluyor. Sez ise önceden oda ayirtabikiyorsun kapora ile.
bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum yarın taamm 35 oluyorum bu haftayı saymazsak toplam 6defa daha işe gelicem arada 1,2 günde idare ederler belki herşey sonrası için tabi hava bukadar sıcak olmasa daha iyi olucak da neyse sabır diyelimGünaydın kızlar. Yine uykusuz bir şekilde işe geldim 1 ay daha nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
bana arkadaşm kendinde kalanları vermişti don şeklindeydi canm onunkilerWhiteandblue canım dün depend baktım da
Mesane pedi olanı mı alacaz üstünde beden yazmıyordu ben de kararsız kaldım almadım sorayım önce dedim ?
oluyomuş cnm ya baya farklı çıkmış hemde baksana. hatta belki usg den usg ye bile değişiodurBu arada kızlar ultrason ölçümleri çok yanılıyor
Dün arkadaşım doğum yaptı usg de bebeğin kilosu 3200 çıkıyordu maşallah 3800 kg doğdu
hadi hayırlısı cnm,hebrlerini bekliyoruz:)Ben bayram öncesi mi sonrası mı olur diye düşünürken bebekler kararını verdi sanırım. Sabah hafif kanamayla uyandım. Şimdi hastaneye gidiyorum. Gelmeye başladılarsa bekletmez artık. Umarım iyidirler bana şans dileyin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?