2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)

Benim sapsik esim de yari sulalesini iftara cagirdi bize ctsi icin. Bi de diyoki ben yardim edicem sana merak etme. İns gelmezler kesin konusmamislar.
Emrivaki ennnnn nefret ettiğim şey. Eşim evliliğimizin ilk aylarında benden habersiz plan yapıyordu benden iyi bi zılgıt yedikten sonra o gün bugün biri bişey dese önce bana danışıyo bence sende ayarı ver hamilesin şurda iyi kötü kendimizi zor idare ediyoruz zaten hepimizin canı burnunda .. inşallah gelmezler canım

Ay neler okuyorum ben. Doğum mu var bu hafta ??? Yazdıklarınızı okuyamadım yeni gördm bunuda ayyyyyyyy Allah yardımcın olsun canım ♡♡♡ sağ salim kavuş inşallahh❤

Eşim nöbette olmadığında 2 gün evde ama ders çalışıyor 10 gibi kahvaltı yapıyorum oruç tutamıyorum ben.amerikan dizileri var takip ettiğim onlara bakıyorum.temizlik yapıyorum hatta battaniye falan yıkadım zaman geçsin diye.doğum egzersizi yapıyorum bazen eşimin dersi bitince alışverişe çıkıyoruz hava almak hemde eksikleri tamamlamak maksadıyla.bugün 13.30 a randevum var bakalım kızım napıyomuş belki çatı muayenesi yapar diye ağdayı da aradan çıkarıcam şimdi yoksa doğuma daha yakın zamanda yapıcaktım.sen evde napıcan

Benim gördüğüm de öyleydi canım mesane pedi idrar sızıntıları için yazıyor diye tereddüt ettim acaba doğru mu değil mi diye
Evet canm ya bayağı farketmis şaşırdık biz de
Benim kızımda da yanılmışti 3500 civarı idi kilosu usg de 2960 kg doğdu malesef
İyi olmanıza çok sevindim canım
İnşallah beklerler haftasonunu miniklerin sağlıkla gelsinler inşallah:)

Benim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dedi
Nst olayını hiç bilmiyorum kaç çıkınca normal, kaç çıkınca sancı çıkmış oluyor ?

Benim eşimde ailesini ve benim ailemi ayrı zamanlarda iftara davet etmek niyetinde fakat erken gelip bütün işleri üstleneceklerse buyursunlar dedim yoksa yapamam gücüm yetmez karnım burnumda kendime bakmaktan acizken olmaz dedim .annem de diyo çağırma kimseyi sen yapamazsın.canımızı yerde bulmadık ya

Arkadaşlar İstanbul Anadolu da, doğum ve bebek bakımıyla ilgili eğitim veren hastane var mıdır, bilen var mı?

Çok şeyler aldım aliexpressten ama bir kere bile kupon kullanmadım ya kuponunda ne gibi bir sorun vardı tam olarak? Çok yüksek bir miktar değilse kullanma istersen. ladycry

Sağlıcakla al kucağına bebeklerini inşallah. Haftanız iyi masallah sorunsuz sıkıntısız gelir minikler Allah'ın izniyle

Birdaha ki kontrol haftaya çok merak ediyorum busefer nasıl çıkacak. Belkide acilde birkez daha gider cekinirim neden öyle iniş çıkış oldu birseyde aciklamiyorlar sadece hareketlerinden öyleymiş onu söyledi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…