- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.601
Çok geçmiş olsun... Hayırlısı ile sağlıcakla kurtulun İnşallahGüzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)
Sırf sonradan bebeğimle daha çok zaman geçirmek için çalışıyorum canım e birde maaş var tabi. İş yerim pek rapor alabilceğim gibi değil şahsi bir yer karı koca çalıştırıyor bende muhasebesine bakıyorum patronlar işe bile gelmiyorlar bazen. masa başındayım dinlenme salonu gibi bir yer var koltuk var bütün gün ayaklarımı uzatıp oturuyorum canım işim çok rahat tek zorlandığım sıcaklar onlar mafediyor beni. Belki izin konusunda da yardımcı olurlar ama benim içime sinmiyor canım 2 ay ücretsiz izin isticem sonra ona yüzüm olsun diye 37e kadar geleyim dedim37 yi beklemesen olmuyo mu ben sırf eşimle son yalnız günlerimin tadını çıkarabileyim diye ayrıldım 33 te.ama ağırlaşmaya başlamıştım zaten sırtım işime engel oluyodu.sende kendine eziyet etme bence olmadı izinler bitince rapor alırsın
Benim bugünle tam 1 ayım var canım Allahtan araya bayram gircekte ozaman dinlenebilcem. Ben raporumu 32+5 te aldkm çalışamazısa mecbur 37+5 te alıcam 5 gün fazladan çalışmış oldum. Benide zorlayan tek şey sıcak yoksa şuan uzattım bacaklarımı koltukta oturuyorum. Sabır çeke çeke geçecek inşallah 1 ay canımbende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum yarın taamm 35 oluyorum bu haftayı saymazsak toplam 6defa daha işe gelicem arada 1,2 günde idare ederler belki herşey sonrası için tabi hava bukadar sıcak olmasa daha iyi olucak da neyse sabır diyelim
bana arkadaşm kendinde kalanları vermişti don şeklindeydi canm onunkiler
oluyomuş cnm ya baya farklı çıkmış hemde baksana. hatta belki usg den usg ye bile değişiodur
Hiç sorma canım pertim çıktı zor kalktım sabah. wcde mi uyusam diye düşünüyorum artıkNasılsın yorgunluk var mı :) ?
Dimi ya :) hedef bayram :))) bayramdan sonra dökülecek burası birer birerAynen canim hiç tombik bebeğim olmadı benim
Amin canım gelsinler artık ya geçsin zaman sabrım kalmadı
Nişan mi geldi ? Allah'ım korusun üçünüzü de , bebekler geliyorsa sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah , haberdar et bizi deBen bayram öncesi mi sonrası mı olur diye düşünürken bebekler kararını verdi sanırım. Sabah hafif kanamayla uyandım. Şimdi hastaneye gidiyorum. Gelmeye başladılarsa bekletmez artık. Umarım iyidirler bana şans dileyin kızlar.
Ne tatlı oluyo dimiSırf sonradan bebeğimle daha çok zaman geçirmek için çalışıyorum canım e birde maaş var tabi. İş yerim pek rapor alabilceğim gibi değil şahsi bir yer karı koca çalıştırıyor bende muhasebesine bakıyorum patronlar işe bile gelmiyorlar bazen. masa başındayım dinlenme salonu gibi bir yer var koltuk var bütün gün ayaklarımı uzatıp oturuyorum canım işim çok rahat tek zorlandığım sıcaklar onlar mafediyor beni. Belki izin konusunda da yardımcı olurlar ama benim içime sinmiyor canım 2 ay ücretsiz izin isticem sonra ona yüzüm olsun diye 37e kadar geleyim dedim
Benim bugünle tam 1 ayım var canım Allahtan araya bayram gircekte ozaman dinlenebilcem. Ben raporumu 32+5 te aldkm çalışamazısa mecbur 37+5 te alıcam 5 gün fazladan çalışmış oldum. Benide zorlayan tek şey sıcak yoksa şuan uzattım bacaklarımı koltukta oturuyorum. Sabır çeke çeke geçecek inşallah 1 ay canım
Hiç sorma canım pertim çıktı zor kalktım sabah. wcde mi uyusam diye düşünüyorum artık
Hiç işte. Daha bunun lohusalığı var fragman bitecek film başlycak :))Benim eşimde ailesini ve benim ailemi ayrı zamanlarda iftara davet etmek niyetinde fakat erken gelip bütün işleri üstleneceklerse buyursunlar dedim yoksa yapamam gücüm yetmez karnım burnumda kendime bakmaktan acizken olmaz dedim .annem de diyo çağırma kimseyi sen yapamazsın.canımızı yerde bulmadık ya
Merhaba arkadaşlar.
Bugün bende ilk defa nst ye gireceğim, çok heyecanlıyım :)
Benim yeni Doğum yapan arkadaşım pişik kremi ve göğüs ucu kremimi de koymamı söyledigünaydın kızlar :) dün hastane çantamı yerleştirmeye başladım. listemi yazıyorum unuttuğum bişey varsa ekler misiniz? ve acaba burdakiler yeterli gelir mi? doğum şekli belli değil ve devlet hastanesinde olacak.
Bebek için:
-2 tane alt açma
-20 tane bebek bezi
-1 paket yenidoğan ıslak mendil
-1 tane 5li 1 tane 10lu hastane çıkışı
-4 kolsuz çıtçıtlı body
-1 uzun kollu patikli tulum
-1 çorap
-1 penye battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
-4 tane ağız mendili
Benim için:
-8 göğüs pedi
-iç çamaşırı
-10lu lohusa pedi
-diş fırçası,diş macunu
-pijama
-makyaj çantası
-1 çift çorap
-şarj cihazı
-küçük boy çöp poşeti
biberon götürmicem emzik konusunda kararsızım. pişik kremi ve göğüs ucu kremi götürmeli miyim ona da karar veremedim.gecelik giymeyi düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar
Ne güzel uslu kız annesini dinlemiş bende akşam konuşuyorum temmuzun 7sinde gel kızım çok bekletme bizi diye :) içime hep 7si doğuyor bakalım gelecek mi :) Ay geçen randevumda sorucaktım canım unutmuşum iyi olmuş benimde çok şükür ayakta sevindim şimdiMerhaba kızlar.. yeni geldim hastaneden...
miniğim baş geliş olmuş çok şükür... en büyük derdim buydu ya makat geliş olursa diye ama kızım annesini dinlemiş dönmüş
haftasıyla uyumlu herşeyi nst güzel çıktı...
bayramdan sonra tekrar gidicem bakalım doktor 41. haftaya kadar yolu var dedi..
ayağımdaki şişliği sordum ayaktaysa sıkıntı değil normal dedi ama dize kadar çıkıyorsa o zaman sıkıntı dedi bende çok şükür sadece ayakta
Canım izninle kaydettim bende yarın akşam hazırlıcam örnek olsun. Pişik kremini bilemem ama göğüs kremini götür bnce canım yemi emmeye başlıcak ya yara olmasın önlemini algünaydın kızlar :) dün hastane çantamı yerleştirmeye başladım. listemi yazıyorum unuttuğum bişey varsa ekler misiniz? ve acaba burdakiler yeterli gelir mi? doğum şekli belli değil ve devlet hastanesinde olacak.
Bebek için:
-2 tane alt açma
-20 tane bebek bezi
-4 kolsuz çıtçıtlı body
-1 çorap
-4 tane ağız mendili
Benim için:
-8 göğüs pedi
-iç çamaşırı
-10lu lohusa pedi
-diş fırçası,diş macunu
-pijama
-makyaj çantası
-1 çift çorap
-şarj cihazı
-küçük boy çöp poşeti
biberon götürmicem emzik konusunda kararsızım. pişik kremi ve göğüs ucu kremi götürmeli miyim ona da karar veremedim.gecelik giymeyi düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar
Pijama 1 tane koyduysan eğer bi tane daha köy bence batabilir.günaydın kızlar :) dün hastane çantamı yerleştirmeye başladım. listemi yazıyorum unuttuğum bişey varsa ekler misiniz? ve acaba burdakiler yeterli gelir mi? doğum şekli belli değil ve devlet hastanesinde olacak.
Bebek için:
-2 tane alt açma
-20 tane bebek bezi
-4 kolsuz çıtçıtlı body
-1 çorap
-4 tane ağız mendili
Benim için:
-8 göğüs pedi
-iç çamaşırı
-10lu lohusa pedi
-diş fırçası,diş macunu
-pijama
-makyaj çantası
-1 çift çorap
-şarj cihazı
-küçük boy çöp poşeti
İşteyim canım ama koltuk var iş yerinde uzattım ayaklarımı oturuyorum. Birde karşımda püfür püfür estiren bir klima olsaydı süper olurduNe tatlı oluyo dimievde misin dinlenme imkanın var mı
Canm güven konusunda hiçbir sıkıntım yok öyleki ultrason bilgisi çok iyi olduğu için başka doktrlar hasta bile gönderiyorlar kendisine.. 3 yıldır bir çok tedavi ve hüsranda hep yanımızdaydı, doktrla farklı bir bağımız oldu bu yüzden. Ya yeni dolanmış olabilir, ya doktrm beni korkutmamak için söylememiş olablr ya da öyle birşey hiç yoktur bilmyrm bugün kendi doktrmu arayacağım bakalım..Canim bence bir doktora daha görün
Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti doktorum yoktu ben de e başka doktora muayene oldum ve bana saçma sapan hiç hesapta olmayan beni korkutacak şeyler söyledi
Doktoruma gittiğim zaman da hepsini anlattım ama ben doktoruma çok çok güveniyorum o doktorun söylediklerinin yalan olduğunu öyle bişey olsa kendisinin farkedp bana söylemesi gerektiğini bebeği vee beni riske atamicagini söyledi
Ben doktoruma çok güveniyorum ve hemen ikna oldum
Eğer sende güven sorunu varsa başka bir doktorla daha görüş bakalım o ne dicek
göğüs kremi alıp almama konusunda bile kararsızım. acaba lansinoh yerine hindistan cevizi yağı mı kullansam yara önleme amaçlı? yara olursa da eczaneden ilaç formunda bişey alırım iyileşmesi için.Ne güzel uslu kız annesini dinlemiş bende akşam konuşuyorum temmuzun 7sinde gel kızım çok bekletme bizi diye :) içime hep 7si doğuyor bakalım gelecek mi :) Ay geçen randevumda sorucaktım canım unutmuşum iyi olmuş benimde çok şükür ayakta sevindim şimdi
Canım izninle kaydettim bende yarın akşam hazırlıcam örnek olsun. Pişik kremini bilemem ama göğüs kremini götür bnce canım yemi emmeye başlıcak ya yara olmasın önlemini al
Hindistan cevizi iyi gelir mi bilmiyorum hiç kullanmadım ama akşam aldığım lansinoh kremini sürdüm canım uçları çatlaktı hep sabah baktım iyileşme var gibi 1 günde bile iyi geldi. Yara olduktan sora geçirmektense önceden kullanmak daha iyi olur bence ama sen bilirsin yine. Ben çok korkuyorum çünkü yara olurda emziremezsem diyegöğüs kremi alıp almama konusunda bile kararsızım. acaba lansinoh yerine hindistan cevizi yağı mı kullansam yara önleme amaçlı? yara olursa da eczaneden ilaç formunda bişey alırım iyileşmesi için.
bayramı dışarıda geçirmek istemiş demek bebişler :))) hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğarlarGüzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)
Ben hiç plan yapmadım çünkü izne çıkma niyetim yoktu. Ama heralde öncelikle yavaş yavaş temizlik ve bebek eşyası yıkamakla başlarım . Önümüzdeki sonbahar bir sınavım olacak belki ona hazırlık yapmaya başlarım. Şimdilik başka bişey düşünemiyorum. ..Eşim nöbette olmadığında 2 gün evde ama ders çalışıyor 10 gibi kahvaltı yapıyorum oruç tutamıyorum ben.amerikan dizileri var takip ettiğim onlara bakıyorum.temizlik yapıyorum hatta battaniye falan yıkadım zaman geçsin diye.doğum egzersizi yapıyorum bazen eşimin dersi bitince alışverişe çıkıyoruz hava almak hemde eksikleri tamamlamak maksadıyla.bugün 13.30 a randevum var bakalım kızım napıyomuş belki çatı muayenesi yapar diye ağdayı da aradan çıkarıcam şimdi yoksa doğuma daha yakın zamanda yapıcaktım.sen evde napıcan
Ne güzel olur aklımızdan geçenler hemen olsaydıİşteyim canım ama koltuk var iş yerinde uzattım ayaklarımı oturuyorum. Birde karşımda püfür püfür estiren bir klima olsaydı süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?