2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun... Hayırlısı ile sağlıcakla kurtulun İnşallah

Merhaba kızlar.. yeni geldim hastaneden...
miniğim baş geliş olmuş çok şükür... en büyük derdim buydu ya makat geliş olursa diye ama kızım annesini dinlemiş dönmüş
haftasıyla uyumlu herşeyi nst güzel çıktı...
bayramdan sonra tekrar gidicem bakalım doktor 41. haftaya kadar yolu var dedi..
ayağımdaki şişliği sordum ayaktaysa sıkıntı değil normal dedi ama dize kadar çıkıyorsa o zaman sıkıntı dedi bende çok şükür sadece ayakta

günaydın kızlar :) dün hastane çantamı yerleştirmeye başladım. listemi yazıyorum unuttuğum bişey varsa ekler misiniz? ve acaba burdakiler yeterli gelir mi? doğum şekli belli değil ve devlet hastanesinde olacak.
Bebek için:
-2 tane alt açma
-20 tane bebek bezi
-1 paket yenidoğan ıslak mendil
-1 tane 5li 1 tane 10lu hastane çıkışı
-4 kolsuz çıtçıtlı body
-1 uzun kollu patikli tulum
-1 çorap
-1 penye battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
-4 tane ağız mendili
Benim için:
-8 göğüs pedi
-iç çamaşırı
-10lu lohusa pedi
-diş fırçası,diş macunu
-pijama
-makyaj çantası
-1 çift çorap
-şarj cihazı
-küçük boy çöp poşeti

biberon götürmicem emzik konusunda kararsızım. pişik kremi ve göğüs ucu kremi götürmeli miyim ona da karar veremedim.gecelik giymeyi düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar

Sırf sonradan bebeğimle daha çok zaman geçirmek için çalışıyorum canım e birde maaş var tabi. İş yerim pek rapor alabilceğim gibi değil şahsi bir yer karı koca çalıştırıyor bende muhasebesine bakıyorum patronlar işe bile gelmiyorlar bazen. masa başındayım dinlenme salonu gibi bir yer var koltuk var bütün gün ayaklarımı uzatıp oturuyorum canım işim çok rahat tek zorlandığım sıcaklar onlar mafediyor beni. Belki izin konusunda da yardımcı olurlar ama benim içime sinmiyor canım 2 ay ücretsiz izin isticem sonra ona yüzüm olsun diye 37e kadar geleyim dedim
Benim bugünle tam 1 ayım var canım Allahtan araya bayram gircekte ozaman dinlenebilcem. Ben raporumu 32+5 te aldkm çalışamazısa mecbur 37+5 te alıcam 5 gün fazladan çalışmış oldum. Benide zorlayan tek şey sıcak yoksa şuan uzattım bacaklarımı koltukta oturuyorum. Sabır çeke çeke geçecek inşallah 1 ay canım
Nasılsın yorgunluk var mı :) ?
Hiç sorma canım pertim çıktı zor kalktım sabah. wcde mi uyusam diye düşünüyorum artık

Nişan mi geldi ? Allah'ım korusun üçünüzü de , bebekler geliyorsa sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah , haberdar et bizi de

Ne tatlı oluyo dimi evde misin dinlenme imkanın var mı

Hiç işte. Daha bunun lohusalığı var fragman bitecek film başlycak :))

Benim yeni Doğum yapan arkadaşım pişik kremi ve göğüs ucu kremimi de koymamı söyledi

Ne güzel uslu kız annesini dinlemiş bende akşam konuşuyorum temmuzun 7sinde gel kızım çok bekletme bizi diye :) içime hep 7si doğuyor bakalım gelecek mi :) Ay geçen randevumda sorucaktım canım unutmuşum iyi olmuş benimde çok şükür ayakta sevindim şimdi

Canım izninle kaydettim bende yarın akşam hazırlıcam örnek olsun. Pişik kremini bilemem ama göğüs kremini götür bnce canım yemi emmeye başlıcak ya yara olmasın önlemini al

Pijama 1 tane koyduysan eğer bi tane daha köy bence batabilir.

Canm güven konusunda hiçbir sıkıntım yok öyleki ultrason bilgisi çok iyi olduğu için başka doktrlar hasta bile gönderiyorlar kendisine.. 3 yıldır bir çok tedavi ve hüsranda hep yanımızdaydı, doktrla farklı bir bağımız oldu bu yüzden. Ya yeni dolanmış olabilir, ya doktrm beni korkutmamak için söylememiş olablr ya da öyle birşey hiç yoktur bilmyrm bugün kendi doktrmu arayacağım bakalım..

göğüs kremi alıp almama konusunda bile kararsızım. acaba lansinoh yerine hindistan cevizi yağı mı kullansam yara önleme amaçlı? yara olursa da eczaneden ilaç formunda bişey alırım iyileşmesi için.

göğüs kremi alıp almama konusunda bile kararsızım. acaba lansinoh yerine hindistan cevizi yağı mı kullansam yara önleme amaçlı? yara olursa da eczaneden ilaç formunda bişey alırım iyileşmesi için.
Hindistan cevizi iyi gelir mi bilmiyorum hiç kullanmadım ama akşam aldığım lansinoh kremini sürdüm canım uçları çatlaktı hep sabah baktım iyileşme var gibi 1 günde bile iyi geldi. Yara olduktan sora geçirmektense önceden kullanmak daha iyi olur bence ama sen bilirsin yine. Ben çok korkuyorum çünkü yara olurda emziremezsem diye

bayramı dışarıda geçirmek istemiş demek bebişler :))) hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğarlar

Ben hiç plan yapmadım çünkü izne çıkma niyetim yoktu. Ama heralde öncelikle yavaş yavaş temizlik ve bebek eşyası yıkamakla başlarım . Önümüzdeki sonbahar bir sınavım olacak belki ona hazırlık yapmaya başlarım. Şimdilik başka bişey düşünemiyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…