2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hakkında hayırlısı olsun canım 35 haftandasin riskli haftayı atlattin bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah az kaldı ne güzel :)

Göğüs ucu kremi goturmelisin bence. Bir de sütünün gelmeme ihtimaline karşı temiz bir cay kaşığı da götür ben biberon da aldım kaynattım. Acil durumlarda lazım olabilir o esnada alıp steril edemeyebilirsin bunlari

Gozun aydin canim
canım arada tansiyonunu olc bak nevestada çıktı dikkatli olmak lazım artık tansiyon olcmuyor ozeller senin drun olcuyormu benim artık nstye girince olcuyorlar

Benim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dedi
Doğum sancısı kaç oluyor acaba nst de kaç çıkması lazım ?

Doktor bizim her kontrolumuzde ultraosn kagidina iri bebek yaziyor. Intermette anne karninda 4 kiloya ulasan bebege iri bebek denir diye bilgiler var. Bu cuma gidecegiz bizde bakalim. Iki doktorumuz var biri boyu hep kisa olcuyor mesela diğeri normal cikariyor. Ama kilo ikisinde de hep ayni. Bizimkinin kafasi büyük buda oranlamaya girdigi icin kiloyu fazla gosterebilirmis normalde de ufak farklar dikkate alinmazmis ama karin cevresi de genişmis o yuzden kilosu yuzde 80 gercegi yansitiyor dedi doktor. Insallah normal dogum olabilir cok istiyorum

o zaman deneme amaçlı 10 ml'lik alayım bi tane. beğenirsem devam ederim

Dimi ya :) hedef bayram :))) bayramdan sonra dökülecek burası birer birer
Aynen canim bayramı geçirdik mi tamamdır gelebilir bebişler :))
Ara görüş canım kontrol zamanını bekleme
Dediklerinin hepsi olabilir
Ben kontrol zamanını bekledim 3 hafta boyunca kendimi yiyip bitirdim
Geceleri ağlayarak uyudum
Doktora anlattığım zaman bana çok kızdı niye aramadın diye
Bana diğer doktor plasenta çok aşağıda sezeryan yerine yapışmis doğumun çok riskli falan demisti hepsi yalanmış

Sütüm şuan geldiği için biberon çay kaşığı düşünmedim canım. doğumdan sonra kesilmez heralde demi? çamaşırımı ıslatacak kadar geliyo şuan bi kutu 40lı göğüs pedi bitti bile. inşallah doğumdan sonra da gelmeye devam eder ama ben yine de yanıma çay kaşığı da alayım en iyisi.

kesilmez heralde bilmem ki. benimkilerde tık yok kup kuru uçları o yüzden krem de sürmeye başladım her önlemimi de aldım hatta süt sağma makinesi bile götürcem. ilk olunca bilemiyo insan vucudu nasıl tepki vercek diye.

Senin bebiş dönmüş canım az önce okudum, darısı benimkine bugün işallah, zannetmiyorum hissetmedim ama :)
kaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştır ben kilo alırken o neden zayıf kalıyo anlamıyorum

Gecmis olsun, hayirli zamanda gelsin bebisiniz ins hakkinizda hayirlisi..

Günaydın kızlar bende bugün kan ve idrar tahlili için devlet hastanesinden randevu aldım. Uyuz doktor nst olmadan kan ve idrara göndermiyorum dedi, sıra vardı nst de rastgele bi kadın açken almıyorlar dedi gittim dr a neyse gönderdi idrar kana sonra nst ye girmeder çıktım hastaneden. Daha erken bence nst için hem benim doktorum var pzt randevum var hemen nstye sokmuyo çatı muayeneside yapmıyor, devlet hastanasi zor valla gidenlere allah kolaylık versin kızlar, beklemekten açlıktan öldm resmen

kaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştır ben kilo alırken o neden zayıf kalıyo anlamıyorum
benim de yarın kontrol var. en son poposu aşağıdaydı inşallah benim bebiş de dönmüştür

14.30 da canım. Senin ki kaçta?

Muz, ceviz, kaşar vs. Yiyorsundur değil mi? Benimki de çok iri değil kilo olarak son zamanlarda hem koşturmaca hem de sütü cevizi falan bıraktım artık midem almıyor. çok kafaya takma anne baba minyonsunuz diye hatırlıyorum sizde, belki ondandır. Doğunca bol bol emzirebiliriz o zaman kilo alırlar inşallah. Ben asıl ondan korkuyorum, göğüslerime bakınca hiç süt varmış gibi gelmiyo hala.

Ben geçen hafta doktoruma göğüs kremi sordum bana bitkisel bir ilaç önerdi ama simdi kullanma dedi dogumdan sonra basla cocugu emzirmeden once sil kremi dedi aldim ilaci ama bakalim bi tanede lansinoh alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…