- 12 Nisan 2009
- 8.332
- 29.403
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.621
Hakkında hayırlısı olsun canım 35 haftandasin riskli haftayı atlattin bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah az kaldı ne güzel :)Güzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)
Göğüs ucu kremi goturmelisin bence. Bir de sütünün gelmeme ihtimaline karşı temiz bir cay kaşığı da götür ben biberon da aldım kaynattım. Acil durumlarda lazım olabilir o esnada alıp steril edemeyebilirsin bunlarigünaydın kızlar :) dün hastane çantamı yerleştirmeye başladım. listemi yazıyorum unuttuğum bişey varsa ekler misiniz? ve acaba burdakiler yeterli gelir mi? doğum şekli belli değil ve devlet hastanesinde olacak.
Bebek için:
-2 tane alt açma
-20 tane bebek bezi
-1 paket yenidoğan ıslak mendil
-1 tane 5li 1 tane 10lu hastane çıkışı
-4 kolsuz çıtçıtlı body
-1 uzun kollu patikli tulum
-1 çorap
-1 penye battaniye (1 tane de hastane çıkışında var)
-4 tane ağız mendili
Benim için:
-8 göğüs pedi
-iç çamaşırı
-10lu lohusa pedi
-diş fırçası,diş macunu
-pijama
-makyaj çantası
-1 çift çorap
-şarj cihazı
-küçük boy çöp poşeti
biberon götürmicem emzik konusunda kararsızım. pişik kremi ve göğüs ucu kremi götürmeli miyim ona da karar veremedim.gecelik giymeyi düşünmüyorum. Şimdilik bu kadar
Gozun aydin canimMerhaba kızlar.. yeni geldim hastaneden...
miniğim baş geliş olmuş çok şükür... en büyük derdim buydu ya makat geliş olursa diye ama kızım annesini dinlemiş dönmüş
haftasıyla uyumlu herşeyi nst güzel çıktı...
bayramdan sonra tekrar gidicem bakalım doktor 41. haftaya kadar yolu var dedi..
ayağımdaki şişliği sordum ayaktaysa sıkıntı değil normal dedi ama dize kadar çıkıyorsa o zaman sıkıntı dedi bende çok şükür sadece ayakta
Doğum sancısı kaç oluyor acaba nst de kaç çıkması lazım ?Benim iki kez çekildi nst ikisinde de 3 er defa çıktı bir kezde 70 civarı çıktı cuma tekrar nst için çağırdı sanırım 70 olan yüzünden dogum 10 15 gün içinde olur dedi
Sağol canım düzeldi de yine olmaz umarım
Benimde her hafta 200 gram alırsa 3.80 kilo oluyor canım daha fazla da alabilir gerçi bilemiyoruz ki
5 haftam var canım her hafta 200 alırsa 3.8 yapar, zaten doktor hep 4 kiloya yakın olur dedi. 4.200 üstünü normal doğuma almıyorlarmış
haziran topiginde okumustum 80 olunca açılma varmı diye bakiyorlarmis sanirimDoğum sancısı kaç oluyor acaba nst de kaç çıkması lazım ?
o zaman deneme amaçlı 10 ml'lik alayım bi tane. beğenirsem devam ederimHindistan cevizi iyi gelir mi bilmiyorum hiç kullanmadım ama akşam aldığım lansinoh kremini sürdüm canım uçları çatlaktı hep sabah baktım iyileşme var gibi 1 günde bile iyi geldi. Yara olduktan sora geçirmektense önceden kullanmak daha iyi olur bence ama sen bilirsin yine. Ben çok korkuyorum çünkü yara olurda emziremezsem diye
Aynen canim bayramı geçirdik mi tamamdır gelebilir bebişler :))Dimi ya :) hedef bayram :))) bayramdan sonra dökülecek burası birer birer
Ara görüş canım kontrol zamanını beklemeCanm güven konusunda hiçbir sıkıntım yok öyleki ultrason bilgisi çok iyi olduğu için başka doktrlar hasta bile gönderiyorlar kendisine.. 3 yıldır bir çok tedavi ve hüsranda hep yanımızdaydı, doktrla farklı bir bağımız oldu bu yüzden. Ya yeni dolanmış olabilir, ya doktrm beni korkutmamak için söylememiş olablr ya da öyle birşey hiç yoktur bilmyrm bugün kendi doktrmu arayacağım bakalım..
Sütüm şuan geldiği için biberon çay kaşığı düşünmedim canım. doğumdan sonra kesilmez heralde demi? çamaşırımı ıslatacak kadar geliyo şuan bi kutu 40lı göğüs pedi bitti bile. inşallah doğumdan sonra da gelmeye devam eder ama ben yine de yanıma çay kaşığı da alayım en iyisi.Göğüs ucu kremi goturmelisin bence. Bir de sütünün gelmeme ihtimaline karşı temiz bir cay kaşığı da götür ben biberon da aldım kaynattım. Acil durumlarda lazım olabilir o esnada alıp steril edemeyebilirsin bunlari
kesilmez heralde bilmem ki. benimkilerde tık yok kup kuru uçları o yüzden krem de sürmeye başladım her önlemimi de aldım hatta süt sağma makinesi bile götürcem. ilk olunca bilemiyo insan vucudu nasıl tepki vercek diye.Sütüm şuan geldiği için biberon çay kaşığı düşünmedim canım. doğumdan sonra kesilmez heralde demi? çamaşırımı ıslatacak kadar geliyo şuan bi kutu 40lı göğüs pedi bitti bile. inşallah doğumdan sonra da gelmeye devam eder ama ben yine de yanıma çay kaşığı da alayım en iyisi.
ben 32 de girmiştim birde bugün girdim... heyecanlı oluyor gerçekten
kaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştırSenin bebiş dönmüş canım az önce okudum, darısı benimkine bugün işallah, zannetmiyorum hissetmedim ama :)
Gecmis olsun, hayirli zamanda gelsin bebisiniz ins hakkinizda hayirlisi..Güzel mesajlarınız için saolun kızlar. Hastanedeyim gene yatış verildi. Ciğer geliştirici oldum. Nişan değilmiş gene nedeni belli olmayan bir kanama. Ama bu sefer neyseki öyle çok olmadı. Haftamda ilerlediği için doktor doğuma hazırlayalım seni dedi. Haftasonu doğum olacak büyük ihtimal. Şimdilik ege üniversitesindeyim bir kaç gün burda kalıp asıl doğum yapacağım hastaneye geçeceğim. Yani planlar bu ama bebekler bir değişiklik yapmaya karar vermezse :)
benim de yarın kontrol var. en son poposu aşağıdaydı inşallah benim bebiş de dönmüştürkaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştırben kilo alırken o neden zayıf kalıyo anlamıyorum
kaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştırben kilo alırken o neden zayıf kalıyo anlamıyorum
Ben geçen hafta doktoruma göğüs kremi sordum bana bitkisel bir ilaç önerdi ama simdi kullanma dedi dogumdan sonra basla cocugu emzirmeden once sil kremi dedi aldim ilaci ama bakalim bi tanede lansinoh alicam.kesilmez heralde bilmem ki. benimkilerde tık yok kup kuru uçları o yüzden krem de sürmeye başladım her önlemimi de aldım hatta süt sağma makinesi bile götürcem. ilk olunca bilemiyo insan vucudu nasıl tepki vercek diye.
Cuma günü ben de gircem nst ye çok heyecanlıyım bakalım benim bıdık gelmeye hevesli mi yoksa yeri iyi mi :)haziran topiginde okumustum 80 olunca açılma varmı diye bakiyorlarmis sanirim
her muayene de tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyoru canımGozun aydin canim
canım arada tansiyonunu olc bak nevestada çıktı dikkatli olmak lazım artık tansiyon olcmuyor ozeller senin drun olcuyormu benim artık nstye girince olcuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?