2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bebiş dönmüş canım az önce okudum, darısı benimkine bugün işallah, zannetmiyorum hissetmedim ama :)
bende hiç hissetmedim ki canım.. hatta hala makat geliştir diyerek girdim ultrasona doktor başgeliş deyince bi mutlu oldum anlatamam... umarım seninki de dönmüştür

muz yiyorum iki tane iki bardak süt iki haşlanmış organiik yumurta. kaliteli taze tahin helvası yiyorum her gün mutlaka. yanında d vitaminleri her gün omega 3 ve demir ilacı. iki haftada bir kilo alıyorum. evet minyonuz canım ama bebeğin boyu normal çıkıyo karın çevresi geri çıkıyo. 4te nst gircem 4 buçukta doktorun yanına.
aynen göğüslerim boş kuru, o kadar kuru ki uçlarında kristaller birikiyo ve yarık yarık kuruluktan... şöyle bir 3,200 ün üstüne çıksa 38e kadar ne iyi olurdu sütü de çok dert etmezdim elbet gelecek çünkü. ama bebek zayıf doğarsa o zaman bir de sütüm yok iyice zayıfladı telaşı olcak

bende hiç hissetmedim ki canım.. hatta hala makat geliştir diyerek girdim ultrasona doktor başgeliş deyince bi mutlu oldum anlatamam... umarım seninki de dönmüştür

Aa öylemi gerçekten, çok sevindim. Benim doktorum bana dönerse hissedersin çok gürültülü dönüyorlar demişti o yüzden hissetmeyi bekliyordum. Hayırlısı olsun yinede hepimiz için, kendileri nasıl istiyorlarsa öyle doğsunlar, sağlıkla doğsunlarda..

Ben geçen hafta doktoruma göğüs kremi sordum bana bitkisel bir ilaç önerdi ama simdi kullanma dedi dogumdan sonra basla cocugu emzirmeden once sil kremi dedi aldim ilaci ama bakalim bi tanede lansinoh alicam.
lansinohu sürersen emzirmeden önce silmene gerek yokmuş. şuan kullanıyorum cidden yumuşatıyo iyi geliyo ama belki sana yazdığı krem daha iyidir

Ne güzel olur aklımızdan geçenler hemen olsaydı Ne zaman izne ayrılacaksın ?
Oh harika olur hem:) 6 temmuzda tam 1 ay var bayramla bu haftayı saymazsak 20 güncük kaldı :)
o zaman deneme amaçlı 10 ml'lik alayım bi tane. beğenirsem devam ederim
Aynen canım az da olsa etki eder 10ml bile gider baya bence çok az sürüyorsun yapısıda krem gibi değil katı bir şey ben krem gibi bir şey düşünmüştüm hep

kilosu kaç canım ?
32+0 da 1900 demişti. 34+0 da 2,100 dedi. karın çevresi geri çıktı. boyu kafası iyi.
ben de haftamı doldurduğum halde çok zayıf doğmuşum 3 kilo bile değilmişim annemin dediğine göre. öyle olmaz inşallah çünkü tek başıma bakıcam bu çocuğa 2 aylıkken de çalışmaya başlıcam.

lansinohu sürersen emzirmeden önce silmene gerek yokmuş. şuan kullanıyorum cidden yumuşatıyo iyi geliyo ama belki sana yazdığı krem daha iyidir
Benim göğüslerimde aynı kupkuru uçları çatlak çatlak doğumdan sonra süt gelmez mi ki acaba :/ akşam bende lansinohu sürdüm sabah baktım düzelme var gibiydi

Maşallah baya güzel besleniyormuşsun aslında. Ben haftada bir kilo alıyorum. İzin de almıştın hatırladığım evde falan yorma kendini. Birde ultrasona çok güvenme diyorlar ya. İnşallah alırlar dediğin gibi doğumdan sonra beslenme dertleri olmaz bi tık iri doğarlarsa. Zayıf olurlar, sütte gelmezse mama takviyesi alırlar canım, kafaya takmayalım boşver. Gönül ister 4 kilo doğsunlar ama napalım. Sağlıklı olsunlar, eksikleri, fazlaları olmasında ben razıyım zayıflığa.

Memeleriniz aynı benimkinin de ucu öyle kuru kuru:) süt sağma makinesi de aldım ama benim hastanede kullanmıyorlarmış, elle sağdırıyorlarmış, mamayı da kaşıkla veriyorlarmış, hemşire boşuna süt sağma makinesi ve biberon almayın ve getirmeyin dedi. Çok doğalcı bizimkiler bakalım napıcaz.

almıştır canım benim üzme kendini...

Benim göğüslerimde aynı kupkuru uçları çatlak çatlak doğumdan sonra süt gelmez mi ki acaba :/ akşam bende lansinohu sürdüm sabah baktım düzelme var gibiydi
düzenli sürünce kuruluğu epey azalıyo ama iki gün sürmezsem yine aynı hale dönüyo. hiindistan cevizi yağı da çokk yumuşatıyor ama o da gözenekleri tıkar yağ sonuçta diye düşündüm. bakalım doğumda hepimiz göreceğiz memişlerimizin karakteri neymiş

Bebek donsun diye dr tavsiyesi uzerine havuza gittim. Amuda kalktim taklalar attim yer cekimi algisi degissin de donsun diye. Donmese bile sanirim cok hosuna gitti tekmeleyip duruyo tabi ayaklar asagida.

:)) havuz dışında herhangibir hareket önerdimi doktorun?

Merhaba benim de 31+5 te 1710gr demisti dr simdi 32+4 teyiz ne oldu bilmiyorum moralim sıfır... bu ikinci bebegim ilki hep önde gitti kilo olarak... bunda digee ölçümler normal ama larin çevresi geriden geliyor... Dr sana bisey onersi mi? Catlayacagim yahu endişeden kucuk kalsin istemiyorum yavrum... sebepte bulamadilar
.. sende sebep neymis dr ne soyledi? Insallah doğana kadar ele avuca gelebilecek sekilde olur yavrularimiz... saglicakla gelsinler

Arkadaslar göğüs icin kremleri ne zaman kullanmaya basladiniz? 32+4 teyim bugün ne zaman baslamali aceba?

Cuma günü ben de gircem nst ye çok heyecanlıyım bakalım benim bıdık gelmeye hevesli mi yoksa yeri iyi mi :)
evet heyecanli oluyor :) bende geçen cumartesi girdim 20 idi bu cumartesi tekrar giricem ama bu ara agrilarim çoğaldı bakalım kaç çıkacak

Hayir canim iki hafta boyunca bol bol yuz dedi. Yoksa 3 hafta sonra sezeryan olcak.

Aynen benimde öyle. Benim doktorum dönmesi tamamen bebeğin keyfine bağlı dedi ama havuz falan söylememişti.. hayırlısı olsun artık, belkide bizim için hayırlısı böyledir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…