- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.641
bende hiç hissetmedim ki canım.. hatta hala makat geliştir diyerek girdim ultrasona doktor başgeliş deyince bi mutlu oldum anlatamam... umarım seninki de dönmüştürSenin bebiş dönmüş canım az önce okudum, darısı benimkine bugün işallah, zannetmiyorum hissetmedim ama :)
adı neydi canım? reçeteli mi?Ben geçen hafta doktoruma göğüs kremi sordum bana bitkisel bir ilaç önerdi ama simdi kullanma dedi dogumdan sonra basla cocugu emzirmeden once sil kremi dedi aldim ilaci ama bakalim bi tanede lansinoh alicam.
kilosu kaç canım ?kaçta gitceksin? inşallah dönmüştür annesii... benim de bugün kontrol var kafa hala aşağıda hissediyorum ama inşallah biraz daha kilo almıştırben kilo alırken o neden zayıf kalıyo anlamıyorum
muz yiyorum iki tane iki bardak süt iki haşlanmış organiik yumurta. kaliteli taze tahin helvası yiyorum her gün mutlaka. yanında d vitaminleri her gün omega 3 ve demir ilacı. iki haftada bir kilo alıyorum. evet minyonuz canım ama bebeğin boyu normal çıkıyo karın çevresi geri çıkıyo. 4te nst gircem 4 buçukta doktorun yanına.14.30 da canım. Senin ki kaçta?
Muz, ceviz, kaşar vs. Yiyorsundur değil mi? Benimki de çok iri değil kilo olarak son zamanlarda hem koşturmaca hem de sütü cevizi falan bıraktım artık midem almıyor. çok kafaya takma anne baba minyonsunuz diye hatırlıyorum sizde, belki ondandır. Doğunca bol bol emzirebiliriz o zaman kilo alırlar inşallah.Ben asıl ondan korkuyorum, göğüslerime bakınca hiç süt varmış gibi gelmiyo hala.
bende hiç hissetmedim ki canım.. hatta hala makat geliştir diyerek girdim ultrasona doktor başgeliş deyince bi mutlu oldum anlatamam... umarım seninki de dönmüştür
lansinohu sürersen emzirmeden önce silmene gerek yokmuş. şuan kullanıyorum cidden yumuşatıyo iyi geliyo ama belki sana yazdığı krem daha iyidirBen geçen hafta doktoruma göğüs kremi sordum bana bitkisel bir ilaç önerdi ama simdi kullanma dedi dogumdan sonra basla cocugu emzirmeden once sil kremi dedi aldim ilaci ama bakalim bi tanede lansinoh alicam.
Oh harika olur hem:) 6 temmuzda tam 1 ay var bayramla bu haftayı saymazsak 20 güncük kaldı :)Ne güzel olur aklımızdan geçenler hemen olsaydıNe zaman izne ayrılacaksın ?
Aynen canım az da olsa etki eder 10ml bile gider baya bence çok az sürüyorsun yapısıda krem gibi değil katı bir şey ben krem gibi bir şey düşünmüştüm hepo zaman deneme amaçlı 10 ml'lik alayım bi tane. beğenirsem devam ederim
32+0 da 1900 demişti. 34+0 da 2,100 dedi. karın çevresi geri çıktı. boyu kafası iyi.kilosu kaç canım ?
Benim göğüslerimde aynı kupkuru uçları çatlak çatlak doğumdan sonra süt gelmez mi ki acaba :/ akşam bende lansinohu sürdüm sabah baktım düzelme var gibiydilansinohu sürersen emzirmeden önce silmene gerek yokmuş. şuan kullanıyorum cidden yumuşatıyo iyi geliyo ama belki sana yazdığı krem daha iyidir
muz yiyorum iki tane iki bardak süt iki haşlanmış organiik yumurta. kaliteli taze tahin helvası yiyorum her gün mutlaka. yanında d vitaminleri her gün omega 3 ve demir ilacı. iki haftada bir kilo alıyorum. evet minyonuz canım ama bebeğin boyu normal çıkıyo karın çevresi geri çıkıyo. 4te nst gircem 4 buçukta doktorun yanına.
aynen göğüslerim boş kuru, o kadar kuru ki uçlarında kristaller birikiyo ve yarık yarık kuruluktan... şöyle bir 3,200 ün üstüne çıksa 38e kadar ne iyi olurdu sütü de çok dert etmezdim elbet gelecek çünkü. ama bebek zayıf doğarsa o zaman bir de sütüm yok iyice zayıfladı telaşı olcak
almıştır canım benim üzme kendini...32+0 da 1900 demişti. 34+0 da 2,100 dedi. karın çevresi geri çıktı. boyu kafası iyi.
ben de haftamı doldurduğum halde çok zayıf doğmuşum 3 kilo bile değilmişim annemin dediğine göre. öyle olmaz inşallah çünkü tek başıma bakıcam bu çocuğa 2 aylıkken de çalışmaya başlıcam.
düzenli sürünce kuruluğu epey azalıyo ama iki gün sürmezsem yine aynı hale dönüyo. hiindistan cevizi yağı da çokk yumuşatıyor ama o da gözenekleri tıkar yağ sonuçta diye düşündüm. bakalım doğumda hepimiz göreceğiz memişlerimizin karakteri neymişBenim göğüslerimde aynı kupkuru uçları çatlak çatlak doğumdan sonra süt gelmez mi ki acaba :/ akşam bende lansinohu sürdüm sabah baktım düzelme var gibiydi
Bebek donsun diye dr tavsiyesi uzerine havuza gittim. Amuda kalktim taklalar attim yer cekimi algisi degissin de donsun diye. Donmese bile sanirim cok hosuna gitti tekmeleyip duruyo tabi ayaklar asagida.
Merhaba benim de 31+5 te 1710gr demisti dr simdi 32+4 teyiz ne oldu bilmiyorum32+0 da 1900 demişti. 34+0 da 2,100 dedi. karın çevresi geri çıktı. boyu kafası iyi.
ben de haftamı doldurduğum halde çok zayıf doğmuşum 3 kilo bile değilmişim annemin dediğine göre. öyle olmaz inşallah çünkü tek başıma bakıcam bu çocuğa 2 aylıkken de çalışmaya başlıcam.
Hayir canim iki hafta boyunca bol bol yuz dedi. Yoksa 3 hafta sonra sezeryan olcak.:)) havuz dışında herhangibir hareket önerdimi doktorun?
Bebek donsun diye dr tavsiyesi uzerine havuza gittim. Amuda kalktim taklalar attim yer cekimi algisi degissin de donsun diye. Donmese bile sanirim cok hosuna gitti tekmeleyip duruyo tabi ayaklar asagida.
evet heyecanli oluyor :) bende geçen cumartesi girdim 20 idi bu cumartesi tekrar giricem ama bu ara agrilarim çoğaldı bakalım kaç çıkacakCuma günü ben de gircem nst ye çok heyecanlıyım bakalım benim bıdık gelmeye hevesli mi yoksa yeri iyi mi :)
Hayir canim iki hafta boyunca bol bol yuz dedi. Yoksa 3 hafta sonra sezeryan olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?