2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kazasız kurtul ınsAllah

Sende bana dua et canım yarın kan vermeye gıdıcem tedavıye baslıycam hayırlı sonuclar alayım ınsAllah

durdurmak için hiçbir şey yapmayacaklar mı? sağlıkla kucağına al inşallah canım

Canım allah kolaylık versin inşy kendi sancılarınla doğar bebeğin sağlıkla kavuşursunuz birbirinize, bebiş gelmek istemiş artık

Birgün girmedim 300 küsür mesaj olmuş maşallah :) bende bebeğimin kıyafetleri ütüleyip yerleştirdim, evi hallettim çok yoruldum annem ablam da vardı üstelik, dubleks evin dezavantajıı çocuk olunca insanın kendine zamanı kalmıyo dedikleri doğruymuş vallla doğmadan bile bütün gün onun kıyafetleriyle uğraştımm :)) olsun sağlıkla gelsinlerde inşş

Ay dur daha olmasin cok minnaklar .Allah zamaninda hayirli doğumlar nasip etsin hepimize.

Amin canım.

Allah yardımcınız olsun. Ağrılarınız nasıl oldu sancım yok dediniz de.. Allah hayırlı doğum nasip etsin.

Hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Bol bol sümme sebile yeksera çekmeni tavsiye ederim :)

bende yakında eşimle aynı numara giyicem sanırım 41 oldu ayaklarım :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım haftan ileri bi sorun çıkmaz inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim durdurmak için bişey yapmayacaklar her ihtimale karşı ciğer geliştirme iğnesi yaptılar benim ağrı eşiğim yüksek azönce tekrar nst ye bağladılar sancı görünüyor ama ben hissetmiyorum pek inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı

Canım Rabbim yardimcin olsun bebeğini bi avaz da kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alasın inşallah, bebeğine kavuşmana saatler kaldı hasret bitiyor hayırlısıyla inşallah , Rabbim en kolayından en rahatından hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Bende senin gibi düşünüyodum doğumda kocam yanimda olsun destek olsun diye ama şuan ona öyle sinirliyim kizginim ki yanımda olmasın istemiyorum

Demek bi bebiş daha geliyorsağlıcakla gelsin canım Allah korusun sizi

Kızlar günaydınlar. Aranızda benim gibi aynı adet sancısına benzer sancı çeken var mı ? 3 gündür tam olarak adet olmuşum gibi hissediyorum öyle bir sancı var aralıksız nst de çıkıyor. Doktora ve ebelere göre doğumun başladığını gösteren hiç bir ibare yok ve hakiki doğum sancısı olsa duramazsın bu yalancı sancı diyorlar. Zaten ben de duramıyorum aslında çok sancı var ama tabi ortalığı yıkmıyorum. Parol alıp geçmesini bekliyorum ama geçmiyor. Doğum sancısı nasıl bir şey bilmediğim için herhalde yalancı sancıdır diyorum. İnternette yalancı sancıyı araştırdığımda daha çok kasılma şeklinde olur diyor bende ki kasılma da değil. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar yazabilir mi ?

Günaydın cnm dün aksamda bende adet sancısı gibi sancı oldu sonra ayagima corap giydim sıcak tuttum geçti. Doğum sancısını bende bilmiyorum ama geçen doktora gittiğimde kasılmalar 15 dk da bir olursa doğumun başlayacağı anlamına gelir demisti.

Bende düzenli aralıklarla sancı var saat tutuyorum. Ama kasılma değil tam olarak adet sancısı. Ebe de doğum sancısı öyle olmaz belinden gelir göbeğin sertleşir dokunamazsın falan durmazsın diyor anlamadım ki doktor da doğum sancısı demek için illa ki açılma rahim ağzında gevşeme nişan veya su gelmesi gibi somut bir belirti istiyor onlar da yok. Bir sürü araştırma yaptım bazılarının bu tarz adet sancısı doğumdan 2 hafta önce başlayıp aralıksız sürmüş inşallah öyle olmaz çünkü nasıl dayanırım 2 hafta bilmiyorum ya geçsin ya da ciddi bir belirti olsun artık moduna girdim

Allah'ım bütün anne adaylarımızın sağ salim bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin hepimiz ne zorluklarla ne endişe ve korkularla bu haftalara geldik , canım benim hiç korkma Rabbim her zaman bir kolaylık sağlar mutlaka bolca dua et şu an etrafında o kadar çok melek var ki , senin gibi bebeğin de heyecanlıdır o da birazdan annesine kavuşacak hayırlısıyla inşallah , dilerim Allah'tan en kolay doğumlardan birini yapasın canım Allah güç kuvvet versin dualarımız hep seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…