- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.221
Kazasız kurtul ınsAllahİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Sende bana dua et canım yarın kan vermeye gıdıcem tedavıye baslıycam hayırlı sonuclar alayım ınsAllahİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
durdurmak için hiçbir şey yapmayacaklar mı?İyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Canım allah kolaylık versin inşy kendi sancılarınla doğar bebeğin sağlıkla kavuşursunuz birbirinize, bebiş gelmek istemiş artıkİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Ay dur daha olmasin cok minnaklar .Allah zamaninda hayirli doğumlar nasip etsin hepimize.
İyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım. Allah yardımcın olsun. Bol bol sümme sebile yeksera çekmeni tavsiye ederim :)İyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
bende yakında eşimle aynı numara giyicem sanırım 41 oldu ayaklarım :)Kızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarımsandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım haftan ileri bi sorun çıkmaz inşallahİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Canım Rabbim yardimcin olsun bebeğini bi avaz da kucağına alırsın inşallah haberlerini bekliyoruzİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alasın inşallah, bebeğine kavuşmana saatler kaldı hasret bitiyor hayırlısıyla inşallah , Rabbim en kolayından en rahatından hayırlı doğum nasip etsin inşallahHepinize çok teşekkür ederim durdurmak için bişey yapmayacaklar her ihtimale karşı ciğer geliştirme iğnesi yaptılar benim ağrı eşiğim yüksek azönce tekrar nst ye bağladılar sancı görünüyor ama ben hissetmiyorum pek inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hepimiz kucaklarımıza alırız yavrularımızı
Bende senin gibi düşünüyodum doğumda kocam yanimda olsun destek olsun diye ama şuan ona öyle sinirliyim kizginim ki yanımda olmasın istemiyorumYa benim dr da eski hastanede esleri aliyordu sezeryan doguma .Gecen sefer sordum yok alamayiz dedi .Haydeee dedim icimden .Gidince yeniden sorcam almasi icin israr etcem . hastane prosedürunde aliniyor da bizimki almiyorsa biraz israr edeyimya kocisim elimi tutsun .
Selam kizlar simdi 35+1iz kizimla. 2 gun once doktor randevum vardi ve suyun azalmis dedi renkli doopler midir nedir ondan cektirdi birde albumin olmussun dedi. Boyle devam ederse almamiz gerekebilir diyip ilac verdi yarin tahlillerim var ve nst ye baglanicam bunla ilgili bilgisi olan var midir a
Canım ben hemşireyim sana şöyle özet geçeyim albümin vucüttaki proteinin yüzde 60 ını oluşturur ve görevi madde taşıyıcılığıdır..yani bi nevi vücudu besler.gebelikte böbrekler albümin atılımına karşı hassas hale dönüşür ve vücuttan normal bireye göre albümin atılımı daha fazla olur.tabi bununda bi sınırı var eğer bu sınırı geçerde atılım istenilenden daha fazla olursa preeklemsi yani gebelik zehirlenmesi açısından hasta takibe alınır.senin baş ağrısı ileri ödem şikayetlerin var mıydı?ve şunu belirteyim albümin düşük diye kesin preeklemsi diyemeyiz bu sadece şüphelendirir.doktorun senden ek tahlil istsmiş zaten.o şekilde doğru tanıyı koyacaktır.sende tuzu ve akşam yemeğinde et oranını azaltmalısın.kendine ve bebeğine çok çok iyi bak umarım biraz yardımcı olmuştur
Demek bi bebiş daha geliyorİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Günaydın cnm dün aksamda bende adet sancısı gibi sancı oldu sonra ayagima corap giydim sıcak tuttum geçti. Doğum sancısını bende bilmiyorum ama geçen doktora gittiğimde kasılmalar 15 dk da bir olursa doğumun başlayacağı anlamına gelir demisti.Kızlar günaydınlar. Aranızda benim gibi aynı adet sancısına benzer sancı çeken var mı ? 3 gündür tam olarak adet olmuşum gibi hissediyorum öyle bir sancı var aralıksız nst de çıkıyor. Doktora ve ebelere göre doğumun başladığını gösteren hiç bir ibare yok ve hakiki doğum sancısı olsa duramazsın bu yalancı sancı diyorlar. Zaten ben de duramıyorum aslında çok sancı var ama tabi ortalığı yıkmıyorum. Parol alıp geçmesini bekliyorum ama geçmiyor. Doğum sancısı nasıl bir şey bilmediğim için herhalde yalancı sancıdır diyorum. İnternette yalancı sancıyı araştırdığımda daha çok kasılma şeklinde olur diyor bende ki kasılma da değil. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar yazabilir mi ?
Bende düzenli aralıklarla sancı var saat tutuyorum. Ama kasılma değil tam olarak adet sancısı. Ebe de doğum sancısı öyle olmaz belinden gelir göbeğin sertleşir dokunamazsın falan durmazsın diyor anlamadım kiGünaydın cnm dün aksamda bende adet sancısı gibi sancı oldu sonra ayagima corap giydim sıcak tuttum geçti. Doğum sancısını bende bilmiyorum ama geçen doktora gittiğimde kasılmalar 15 dk da bir olursa doğumun başlayacağı anlamına gelir demisti.
Allah'ım bütün anne adaylarımızın sağ salim bebişlerine kavuşmalarını nasip etsin hepimiz ne zorluklarla ne endişe ve korkularla bu haftalara geldik , canım benim hiç korkma Rabbim her zaman bir kolaylık sağlar mutlaka bolca dua et şu an etrafında o kadar çok melek var ki , senin gibi bebeğin de heyecanlıdır o da birazdan annesine kavuşacak hayırlısıyla inşallah , dilerim Allah'tan en kolay doğumlardan birini yapasın canım Allah güç kuvvet versin dualarımız hep seninleHerkese günaydın kızlar suni sancı verdiler kendi sancım pek olmadı rahim açıklığı 4 5 cm olmuş suyumu açıp doğumu hızlandırdılar sancılar sıklaştı dualarınızı bekliyorum kızıma kavuşmama saatler kaldı
Maşşallag canm kocaman oldular da teker teker gelcek oluyolar:)38 bitmiş oluyor cnm 39 'dan gün almış oluyorum ciğerleri fln gelişmiş kilosu 3040 gr boyu 48 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?