2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Bugün erkenciyiz. Miniklerimin karnelerini vermeye gidiyorum. Zaten ben yokum diye ağlayıp duruyorlar

Bu sıralar çift isim mi tek isim mi daha iyi sorusu var bizde. İki isimli olmanın herhangi bir zorluğu oldu mu çocuk için acaba?

Ay hadi hayırlısı olsun sağ sağlim al bebegini kucağına..

Benimde dün gece rahmimi çiziyorlarmış gibi ağrılarım oldu 2 dk da bir.
Bende su ya da nisan gelmesini bekledim.
Bisey olmayınca uyumaya çalıştım

Bu sıralar çift isim mi tek isim mi daha iyi sorusu var bizde. İki isimli olmanın herhangi bir zorluğu oldu mu çocuk için acaba?

Ben iki isimden yana değilim canım.
ebeveynler ne kadar iki isminde söylenmesine dikkat etmeye çalışsa da ıllaki bir ismi on plana çıkıp çocuk bir isimle anılıyor.
Arkadaşları okul veya aile çevresinde iki ismimden sadece biriyle anıldığı için kötü oluyor ve isimlerin kişiliği etkiledigi düşünülürse bir isim baskilanmis oluyor
Çocuk için ek olarak okul hayatında da zorluk oluyor.
Her sınavda ismi yazması gibi.
Birde sadece yazmak yetmiyor kodlamakta gerekiyor
Hadi ösym sınavlarında hazır kodlanmis geliyor ama
Üniversite de yapilan vize final için ek olarak kendisinin doldurması gerekiyor
Bu acidan kotu bence

Canim ben çoğu zaman terlik giyiyorum
Ayaklarım çok şiştiği zaman tuzlu ılık suda bekeltiyorum çok rahatlıyorm bi dene istersen
Allah yardımcın olsun canım sağ salim bir avazda kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bende de kısa süreli oluyor canım dinlenince geçiyor
Dinlenince geçmeyen ağrı ise doğum sancısı yazıyor nette ben de doğum sancısı nin nasıl bişey olduğunu bilmiyorum

Günaydın kızlar... güzel bir gün olsun inşallah... bugünü de bitirirsem işyerinde kaldı son 3 günüm inşallah

canım Rabbim yardımcın olsun.. sağ salim kavuş bebişine inşallah... kavuşmaya az kalmış ne büyük bi mutluluk

B Balonum Allah kolay, sağlıklı doğum nasip etsin canım. Belki prenses doğmuştur bile ben bunu yazarken.

Herkese Gunaydin.
Allah bir avazda kurtarsin insallah .

Benim de aklıma takılanlar bunlar aslında. Bir yandan çocuğun seçme şansı olur iki ismi olursa diyorum. Ama aslında sosyal hayatta, iş hayatında, sınavda vs. dediğin gibi hep bir ikilik olacak. Bu sıralar iki isim koymak da iyice yaygınlaştı biraz da onun etkisindeyim sanırım ama büyük ihtimalle tekte karar kılacağım bu gidişle.

Bu arada senin de kv ile ilgili problemleri okudum, cidden üzücü. Uzaktan tavsiye vermek kolay ama benim diyebileceğim şu olur; en önemli şey eşinle mutluluğun ve eşin ailesiyle olan ilişkiler evlilikleri çok etkiliyor. Yanlarında iken hı hı deyip, yine de kararlarını kendin alsan, veya daha iyisi her türlü mutluluğu, kararı, derdi içten bir şekilde eşinle paylaşsan, ona sarılsan, birbirinize ne kadar değer verdiğinizi sık sık dile getirseniz huzura biraz daha yaklaşırsın gibi geliyor. En azından ben öyle yapıyorum. Benim eşimin ailesi şehirdışında ve çok da fena insanlar değiller ama elbet rahatsız eden yaklaşımları oluyor. Ama onlarla geçirdiğim kısıtlı sürelerde hiç polemiğe girmiyorum içime taş otursa bile. Şimdiye kadar bir tartışma yaşamadık çok şükür. Yani kendi huzurun için sabır diyorum ben. Uzun vadede de farklı bir şehirde yaşamayı düşünebilirsiniz belki.

Benim çok fazla şişmedi ama yine de büyüdü numaram. Esneyebilen hakiki deri bir babetim var daha çok onu giyiyorum canım ben. Bir de converse tipi bağcıklı, kumaş ayakkabılar da rahat gibi.

Tansiyonun ne zaman ne olacagi belli olmuyor ki? insallah tansiyonla alakasi yoktur surecte olan biseydir...

dualarımız sennle cnm. açıklık olduğu içinmi doğuma aldılar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…