- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.241
Bu sıralar çift isim mi tek isim mi daha iyi sorusu var bizde. İki isimli olmanın herhangi bir zorluğu oldu mu çocuk için acaba?Ben hic kimseye sormadım ilk kızımda da esimle karar verdik ikincidede kimseye sormadık. Isim dusundunuzmu diye sorduklarında evet ela oyku koyucaz dedik.ne annemletin ne de kv ne koyalım diye sohbete girmedik girsek cıkamazdık.kesin alınırlardı.bizim dedigimiz ismi koymadılar diye
Amin canım...Canım o kalkıp da kardeşini görmeye gidiyor madem sen de kendi ailene gidebilirsin. Allah yardımcın olsun. Eşine de ailesini de ıslah etsin.
Sağol canım, şart değilde rahat olmak için bence gerekli, isdersen kendin yapa bilirsin burda kendin yapıyorsun.Maşallah ne güzel bu bebişini de sorunsuz sağ salim hemen doğurursun inşallah Allahım bi avazda kurtarır ♡ lavman şart mı ya
Herkese günaydın kızlar suni sancı verdiler kendi sancım pek olmadı rahim açıklığı 4 5 cm olmuş suyumu açıp doğumu hızlandırdılar sancılar sıklaştı dualarınızı bekliyorum kızıma kavuşmama saatler kaldı
Bu sıralar çift isim mi tek isim mi daha iyi sorusu var bizde. İki isimli olmanın herhangi bir zorluğu oldu mu çocuk için acaba?
Canim ben çoğu zaman terlik giyiyorumKızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarımsandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda
Allah yardımcın olsun canım sağ salim bir avazda kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Bende de kısa süreli oluyor canım dinlenince geçiyorKızlar günaydınlar. Aranızda benim gibi aynı adet sancısına benzer sancı çeken var mı ? 3 gündür tam olarak adet olmuşum gibi hissediyorum öyle bir sancı var aralıksız nst de çıkıyor. Doktora ve ebelere göre doğumun başladığını gösteren hiç bir ibare yok ve hakiki doğum sancısı olsa duramazsın bu yalancı sancı diyorlar. Zaten ben de duramıyorum aslında çok sancı var ama tabi ortalığı yıkmıyorum. Parol alıp geçmesini bekliyorum ama geçmiyor. Doğum sancısı nasıl bir şey bilmediğim için herhalde yalancı sancıdır diyorum. İnternette yalancı sancıyı araştırdığımda daha çok kasılma şeklinde olur diyor bende ki kasılma da değil. Bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar yazabilir mi ?
Herkese günaydın kızlar suni sancı verdiler kendi sancım pek olmadı rahim açıklığı 4 5 cm olmuş suyumu açıp doğumu hızlandırdılar sancılar sıklaştı dualarınızı bekliyorum kızıma kavuşmama saatler kaldı
Maşallah canım ne güzel yaaaHerkese günaydın kızlar suni sancı verdiler kendi sancım pek olmadı rahim açıklığı 4 5 cm olmuş suyumu açıp doğumu hızlandırdılar sancılar sıklaştı dualarınızı bekliyorum kızıma kavuşmama saatler kaldı
B Balonum Allah kolay, sağlıklı doğum nasip etsin canım. Belki prenses doğmuştur bile ben bunu yazarken.İyi geceler arkadaşlar hafif hafif başlayan ağrılarım sonucunda hastaneye geldim ve yatış yaptılar 2 cm açılmam varmış ama nst de sancı çıkmadı ciger geliştirme iğnesi yaptılar serum takıldı ve sabaha kadar sancılarım gelmezse suni sancı ile başlatacak doktor doğumu dualarınızı bekliyorum
Ben iki isimden yana değilim canım.
ebeveynler ne kadar iki isminde söylenmesine dikkat etmeye çalışsa da ıllaki bir ismi on plana çıkıp çocuk bir isimle anılıyor.
Arkadaşları okul veya aile çevresinde iki ismimden sadece biriyle anıldığı için kötü oluyor ve isimlerin kişiliği etkiledigi düşünülürse bir isim baskilanmis oluyor
Çocuk için ek olarak okul hayatında da zorluk oluyor.
Her sınavda ismi yazması gibi.
Birde sadece yazmak yetmiyor kodlamakta gerekiyor
Hadi ösym sınavlarında hazır kodlanmis geliyor ama
Üniversite de yapilan vize final için ek olarak kendisinin doldurması gerekiyor
Bu acidan kotu bence
Kızlar oturup ağlıcam şimdi resmen ya!!!
Ayakkabılarım olmuyor ayağıma,dün şişmeye başladı ayak bileklerim şaşırdım hatta ilk defa oluyor böyle. Bu gün de öğleden sonra ayaklarım şişti tombul tombul oldu resmen ve hiç bir ayakkabım olmuyor ayağıma. Spor ayakkabılarımı giydim zorlayarak patlayacak gibi oluyor ayaklarımsandaletlerim var iki tane onları denedim biri bilekten fermuarlı kapanmadı fermuar zaten,diğeri üstten ince 4,5 bantlı o da üstten yapıştı ayağıma 2dk izi çıktı bantların!!.
Siz ne giyiyorsunuz ayağınıza yaaa? Terlik mi alayım nasıl terlik giyilir ki dışarda hiç alışık değilim terlik giymedim hiç dışarıda
Tansiyonun ne zaman ne olacagi belli olmuyor ki?Evet yarın mutlaka söyleyim doktora en azından söylemiş olayım da bakalım ne diyecek ne önercek iş orası ki benim hep normaldi ve değişik olan şu ki akşam yemeğinden kalkıyorum tıka basa doluyum yüksek çıkması gerekmez mi ama ben de 90/40 çıkıyor tansiyon açken düşmez mi bende niye tokken düşüyor acaba
dualarımız sennle cnm. açıklık olduğu içinmi doğuma aldılar seniHerkese günaydın kızlar suni sancı verdiler kendi sancım pek olmadı rahim açıklığı 4 5 cm olmuş suyumu açıp doğumu hızlandırdılar sancılar sıklaştı dualarınızı bekliyorum kızıma kavuşmama saatler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?